koningshuis

Máxima verliest beste vriend Papa ‘Massamoordenaar- Zorreguieta’. Rutte overmand van verdriet.

(van onze Royal dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Psychopaat Zorreguieta’ is medeplichtig aan 30 duizend vermoorden mensen inclusief vrouwen kinderen, die voor een groot deel levend uit het vliegtuig de zee zijn ingegooid.De ‘Massamoordenaar Zorreguieta’ heeft voor die misdaden tegen de menselijkheid nooit een dag in de cel gezeten en zijn dochter Maxima mocht zelfs onlangs met krokodillen tranen( Video) het ‘Herdenking-Doofpot-bos- MH17’ openen van hun VVD- ‘Hofnar Rutte’.  Jorge Zorreguieta was veel vaker stiekem in Nederland op kosten van de belasting betaler dan iedereen weet, bralt ‘Riool-royaltyverslaggever Pieter Klein Beernink’vandaag beretrots in het ‘Royal-Neo-Nazi- bejaarde Oranje Tokkie-Vod- De Telegraaf ‘. Dat hielden Rutte en zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ in de ‘Royal-Doofpot, terwijl het hier toch echt gaat om een zware Oorlog’s misdadiger. Voor deze Royal-Massamoordenaar geen probleem om Nl Royal in te vliegen  waaneer hij maar wilde. Moet een Vluchteling proberen, die wordt zo wat uit elkaar getrokken op Schiphol door de Koninklijke, maar zwaar onderbetaalde, domme Marechaussee.

Kan het nog Maffer? De “Dwaze Moeders” (Video)hebben laten weten dat zij er van overtuigt zijn dat Zorreguieta  nu rot in Hel bij al die ander Massamoordenaar zoals Hitler, Stalin, etc. ‘Hofnar Rutte’zal vandaag de Oranje-Tokkie’s verzoeken met Oranje zakdoekjes te zwaaien als eer betoon aan Zorreguieta. Dat zal de” Dwaze Moeders” van de 30 duizend slachtoffers leren met hun Witte zakdoekjes, aldus Rutte namens ‘Royaal -Shell’.De gewetenloze Taxfree-Koningin Máxima heeft dinsdag tijdens haar bezoek aan Argentinië haar zieke vader ‘Psychopaat Zorreguieta’ en haar eveneens gewetenloze moeder María ontmoet. ‘Taxfree-Máxima’ is onder meer in haar geboorteland om gesprekken over ’inclusieve duistere-Panama Papers- financiering’ te voeren, maar ze heeft ook haar eigen misdadig ‘Julian Poch–agenda’.

Brutaliteit ten Top van King Willem:‘Elite-Terreur’ Argentinië van o.a. mijn Schoonvader nooit meer (Video)

Máxima’s moeder, die samen met haar man en jongste dochter de Klaploper Inès op de eerste rij zat in het overvolle San Agustin auditorium, waar de Koningin met een ingestudeerde strak RVD geregisterde scène met open armen werd ontvangen. Die dr Goebbels beelden werden uiteraard uitgezonden door de ‘Oranje Boven Staats-NOS .Papa Massamoordenaar Jorge (88) oogde zeer broos, maar zei zich naar omstandigheden goed te voelen.Niet alleen hadden honderden vooraf geselecterde studenten( en soap acteurs) urenlang in de rij gestaan om Máxima te horen brallen, ook tientallen corrupte Argentijnse fotografen, verslaggevers en cameraploegen waren present.

Ingehuurde Vrienden en laffe Professors(Video). Naam Julio Poch was uitdrukkelijk verboden te noemen.
Onder haar gehoor bevonden zich behalve de Maffiafamilies Zorreguieta, ook ‘Nep en fop-vrienden ‘en laffe oud-professoren van wie Máxima in haar studietijd aan UCA nog colleges heeft gehad. Ook zij deden alle om haar de hand te kunnen schudden, ook als dat dwars tegen programma of protocol in ging(kuch). De scherts vertoning was je reinste ‘Oranje-Tokkie-Volksverlakkerij’.Na haar ‘Kul-toespraak’ en het beantwoorden van vooraf ingediende ‘Kul-vragen’ van ingehuurde corrupte studenten en soap acteurs, kwam de Koningin bij het verlaten van het universiteitsgebouw bijna klem te zitten in deur omdat zich voor haar een muur van corrupte fotografen en filmploegen had opgesteld. Die scene moet het spannend en waarheid getrouw maken. Snel ingrijpen van de ‘SS-beveiligers’ voorkwam dat de Taxfree-Koningin werd plat gedrukt(kuch). ‘Hofnar Rutte’ heeft in een Persverklaring  bij zijn Staat-NOS laten weten King Willem en ‘Queen Exotica Maxima ‘te hebben gecondoleerd ook namens zijn PvdA ‘NSB-loopjongen Asscher’ met hun  immense verlies van hun geweldige menselijke en wijze Opa en Vader. Rutte: Zorreguieta was ook voor mij altijd een groot voorbeeld en een bron van inspiratie hoe om te gaan met arme sloebers en mensen die zicht verzetten tegen ons systeem ,hihihihihhhih” .Maar ook de CU ‘Bijbelbelt Boss Segers’ wil weer even in de ‘Oranje Boven-Media-Maffia Pulp’ aandacht staan en heeft huilend laten weten dat zijn gedachten uit gaan naar zijn King en Queen en dat hij de hele week zal bidden voor hen en de ‘Massamoordenaar Zorreguieta’ zodat hij in dezelfde Hemel Hel komt waar Segers en zijn ‘Bijbelbel-incest –bende’ ook naar toe gaan.De ‘Massa Moordenaar Zorreguieta,’ de vader van ‘Taxfree koningin Máxima’ is afgelopen nacht in Argentinië overleden. De schoonvader van koning Willem-Alexander kampte al jarenlang met leukemie en er zijn miljoen van de NL Belastingbetaler tegen aan gegooid om die oude ‘Neo-Nazi-Oorlogsmisdadiger ’ zo lang mogelijk in leven te houden. Hij overleed op 89-jarige leeftijd in het peperduur privé ziekenhuis in zijn woonplaats Buenos Aires met zijn oogappeltje  en’ Moneymaker Maxima’ aan zijn bed. Die bolle King Willem was ook helemaal in de war en moest veel denken aan zijn ‘fijne’ overleden Nazi Opa en Vader de Oorlogsmisdadigers(Video) Prins Bernhard( Indonesië ) en Claus( tweede Wereld Oorlog).

Royal King Willem- VOC- Oorlogsmisdadigers- familie’ met hun ‘Hofnar Rutte’ huilen krokodillentraan :op de Dam.

 

12 antwoorden »

 1. Nee eis DNA van alex en de kinderen en van trix zoals de pipa haar noemde geen van alle maar de schuldige de regering en dooooooooooooooooooooome militaire shit die hun beschermt voor een eitje

  Like

 2. Mededeling RVD namens Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander: Jorge Horacio Zorreguieta overleden
  Nieuwsbericht | 09-08-2017 | 00:54

  Hare Majesteit Koningin Máxima en Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander delen met groot verdriet mede dat de heer Jorge Horacio Zorreguieta, de vader van Koningin Máxima, op 8 augustus 2017 in Buenos Aires op 89-jarige leeftijd is overleden. De heer Zorreguieta leed sinds lange tijd aan een vorm van non-Hodgkin lymfoom.

  De begrafenis vindt plaats in besloten kring. Koningin Máxima, Koning Willem-Alexander en hun dochters de Prinsessen Catharina-Amalia, Alexia en Ariane zijn daarbij aanwezig.

  http://www.ad.nl/binnenland/prinsesjes-bij-uitvaart-opa-zorreguieta~ae76720d/

  Like

 3. Mss worden nog wat overgebleven Dwaze Moeders op de begrafenis/crematie uitgenodigd, die 40 jaar elke dag hebben rondgecirkeld op de Plaza de Mayo in BA. Max., zelf ook moeder, zou die moeders als geen ander dienen te begrijpen. Wat ze hier op 4 mei doet, zou ze in BA ook kunnen doen als troost jegens de Dwaze Moeders. Vreemd dat je Minister bent geweest onder ’t Videla regime, maar over dat levend gooien uit jets nooit iets hebt gehoord. Neem toch aan dat regeringen in Argentinië ook wekelijkse kabinetsvergaderingen houden? Blijft ’n gotspe. Nogal overdreven v/d RVD dat Max. haar grote voorbeeld heeft verloren. Zou Bea naar BA gaan om de laatste groet te brengen?

  Like

 4. Galbakken zijn het en van het woord koning en koningin begin ik al helemaal te kotsen en ik kan mijn televisie wel slopen als ik ze weer gepromoot zie worden door die homo’s de zogenaamde koningshuisdeskundigen ! Gatverrrrrrrr Walgelijk!

  Like

 5. Papa Zorro, de schoonvader van de Bolle, is dan wel mooi de Argentijnse uitvinder van het parachutespringen zonder parachute !

  Victor Baarn, de opa van de Bolle, schoonvader van Máxi, deed iets soortgelijks in 1944, maar dan met Britse parachutisten rondom Arnhem.
  Parachutespringen, wel met parachute, en dan toch dood laten neervallen.

  Like

  • Het zijn allemaal gasten die in het gevang thuis horen, de oranjes idem dito alles is bij elkaar geroofd en gestolen en opgelicht !
   En de idioten [die ze onderdanen noemen!] gaan er ook nog naar staan zwaaien !
   Geef het volk brood en spelen……………..

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.