Politiek

Lieg en Bedrieg ‘Shell-Kabinetscrisis’ dreigt rond karig lerarensalaris.Zijlstra:Asscher is een Dief.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Tweede Kamer ‘KGB Boss Halbe Zijlstra‘ (VVD-misdaadgroep) beticht zijn ‘PvdA-hoertje Asscher’ ervan met andermans veren te willepronken en dat hij een derhalve een ook Dief is zo als zoveel(Video) PvdA-er ( en VVD-er).
De VVD-Misdaadgroep van ‘Pinoccio Rutte’ zet de (‘Gay-Pedo-hoge’(Video)) hakken in het corrupte zand. De Misdaad-partij is niet van plan akkoord te gaan met de terechte eis van de ‘PvdA-hoertjes’ om fatsoenlijke lerarensalarissen op te nemen in de begroting van volgend jaar. De mogelijkheid van een Kabinetscrisis Rutte&Asscher is daarmee een stap dichterbij gekomen. Het is zeer betreurenswaardig dat deze mogelijkheid niet 4 jaar eerder heeft plaats gevonden voordat zij de laagste en midden klasse(Video) totaal hebben leeg geplukt.Volgens VVD-kopstuk ‘Gangster Zijlstra’ heeft PvdA-leider ‘Hoer Asscher’ zichzelf in de ‘NSB-voet’ geschoten door te brallend dat zijn partij de handtekening niet zet onder een misdadige begroting van dit extreem corrupte demissionaire Kabinet Rutte&Asscher zonder afspraken over hogere fatsoenlijke menswaardige lonen. „Dat had hij misschien best kunnen regelen, maar dan had hij zijn nu opeens grote mond moeten houden. De man heeft net als zijn Joodse Overgrootvader voor de Nazi’s alles gedaan wat wij van hem eiste en in ruil daarvoor krijgen zijn partijgenoten nu middels het beruchte Banencarrousel allemaal Zakkenvullers baantjes.”Nu er aan de ‘Shell- Gerit Zalm- formatietafel’ tussen VVD-Misdaadgroep, de ‘Nep en Fop Christen CDA’, de ‘Yuppie- fascisten- D66’ en de ‘CU Bijbelbelt-incest’ nog volop duister wordt onderhandeld over een nieuw Lieg en Bedrieg ‘Shell-kabinet Rutt& Keizer3’, is het vooralsnog aan de corrupte demissionaire regeringspartijen VVD en PvdA en Taxfree King Willem( die zit nu te janken in Argentinië omdat zijn Heiligheid Zorreguieta is overleden (Video)) om de misdadige Begroting van 2018 in elkaar te timmeren.Volgens de altijd liegende Zijlstra bestond er bij zijn misdaadpartij in eerste instantie „best bereidheid om in afstemming met de formerende (corrupte en psychopathische) partijtjes” daarin ook al Duivelse afspraken vast te leggen over bijvoorbeeld hogere  menswaardige lerarensalarissen. „Maar dan moet je dat niet meteen gaan claimen waarbij je eigenlijk bralt: dat gaat gebeuren dankzij mij. Wat Asscher probeert te doen is de bloemen van anderen wegjatten, zoals wij ook al jaren lang doen bij de laagste en midden Klasse voor de ‘Ultra- Rijken’ en ‘Bankiers-Gangsters’. Daarmee heeft Asscher het op scherp gezet, wat denk hij wel dat hij Partijleider Steve Brown is van die walgelijke Amsterdamse Stem van de Straat PartijAmsterdam, die ons als enige steevast een misdaadgroep(Video) noemt.”

Menselijke wijzigingen doet de VVD-misdaadgroep niet aan. PvdA-Banencarrousel’ met Van Dam is los van alle Remmen en Schaamte(Video) met goedkeuring van Rutte.
De ‘VVD -Gangster Zijlstra’ sluit niet uit dat er uiteindelijk alsnog geld wordt vrijgemaakt voor hogere salarissen, maar dan omdat het door de formerende partijen wordt afgesproken, buiten de PvdA-hoertjes om. Zijsltra: “Asscher vertegenwoordigd nu een obscure splinterpartijtje dat zich alleen bezig houdt met toestemming van ons met het Banencarrousel , dus opzouten die PvdA-hoertjes. Ik denk dat Asscher te veel ‘Giftige-eitjes’ heeft gegeten van zijn ‘gabber in crime’ Martijn van Dam, die dankzij ons zijn zakken mag gaan vullen bij de NPO, hahahahaaah “.„De begroting van volgend jaar is pas definitief net voor Kerst”, duidt de liberaal Fascistische Kapitalist het tijdpad dat de onderhandelaars en Shell daarvoor nog hebben. Zij kunnen bijvoorbeeld nog een gezamenlijk wijzigingspakket indienen nadat het demissionaire Kabinet Rutte&Asscher een eigen misdadige begroting heeft gemaakt.

King Willem ook in de war, maar niet van de ‘Giftige-eitjes'(hij was wel gewaarschuwd door zijn ‘Hofnar- Rutte’) .
Van een afstandje zien de andere formerende ‘Shell-Motorblok partijtjes CDA, D66 en CU ’met de popcorn en een (Gif)-eitje erbij’ de ontwikkelingen aan. De verwachting leeft bij hen allen dat het demissionaire kabinet op deze kwestie zeer mogelijk kan klappen en dat het ‘PvdA- Banencarrousel- smaldeel’ uit het corrupte demissionaire Kabinet Rutte&Asscher  kan stappen. De overgebleven VVD-bewindslieden Gangsters zouden dan zelf een pluk de armen,bejaarden en zieken kaal begroting moeten presenteren. De Staat-NOS is behoorlijk in de war dat hun Kabinet Rutte met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ nu niet met een mond spreekt na 4 jaren. En weten nu even niet voor wie zij nu dr. Goebbels propaganda moeten maken. Kennelijk hebben ze daarom er maar voor gekozen om het Nederlandse Volk op te roepen om allemaal condoleancekaarten te sturen aan hun Taxfree ‘Graai-King Willem’ en ‘Queen Exotica Maxima’ in Argentinië wegens het overlijden van hun Vader& Schoonvader de Oorlog ‘s misdadiger en eren VVD- Lid Zorreguieta (Video).King Willem heeft kennelijk op een afstandje het ook niet helemaal begrepen waar het precies overging. Hij dacht dat dit relletje over studietoelages ging. En heeft via zijn ‘Royal-RVD propaganda’ laten weten dat hij alles goed en wel vindt zolang de PvdA maar met zijn ordinaire tengels afblijft van de studietoelage van 4000,- euro Taxfree per dag van zijn Prinsesje Amalia, die zij vangt als ze 18 wordt. Nu was de Staat -NOS even niet in de war, want zij zonden dit domme gebral van de King niet uit.

 

4 antwoorden »

  1. Het is vandaag belangrijker en beter voor je carrière om te huilen met een zakdoekje over de dood van een grote Argentijnse crimineel van een geweldadige dictatuur, dan om in tranen uit te barsten dat Nederland nog steeds geen kabinet heeft en dat de 2e democratisch gekozen politieke partij niet eens mee mag praten bij de vorming van een nieuwe regering, omdat een zekere overbetaalde Bolle hier de intelligentie niet voor kan opbrengen.

    Ondertussen worden ex-politici van de PvdA, die op democratische wijze door de kiezer bij het vuilnis zijn gezet en daar stellig dan ook horen, stiekem in lucratieve bestuurlijke graaibaantjes gehezen zonder dat er een vorm van burgerlijke inspraak, medezeggenschap, onafhankelijke controle of directe democratie aan de orde komt.

    Nederland, gecondoleerd met het droeve overlijden van je democratische bestel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s