Elitaire Misdaad

De Boss van ‘PvdA-Huilacteur-Timmermans’ Juncker smijt met ‘Belasting-Poen’.

(van onze EU- Elite- Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR– De ‘EU-Elite’ heeft totale minachting voor het door hun kaal gelukte Volk en leeft op hun kosten als God in Frankrijk.EU expenses reveal Commission president ‘Psychopaat Juncker’ spent £24,000 on single flight. Pechtold begrijpt de ophef niet, want hij vliegt ook in privé jets o.a. van de President ‘Maffiaboss Porosnkeo’ van de Oekraïne om hem in de corrupte EU te krijgen.The Corrupt ‘European-Elite-Union’ has been rocked by an expenses scandal after it emerged that senior officials had claimed £500,000 (Dh2.39m) back for travel in just two months during early 2016 – working out at around £1,700 for each trip. The president ‘Super Elite-Gangster ‘of the Corrupt European Commission, Jean-Claude Juncker, and the high representative of the Union for foreign affairs and security policy, Federica Mogherini, are reported by the Daily Telegraph to have spent tens of thousands of euros on hiring private jets and staying in hotels.

Zijn loopjongen de best betaalde  ‘PvdA -Huilacteur Frans Timmermans’ in de wereld laat ter verdediging  van zijn Boss Jucnker weten dat hij altijd vanuit zijn privé Jet vol gestouwd met dure drank door de raampjes zwaait naar de 50 miljoen EU-Burgers die moeten zien te overleven onder de armoedegrens. Timmermans: “Mijn Boss Juncker is zo solidair met de gewone burgers dat ik er wel van kan huilen”.

The figures – which came out after a three-year delay described as “Kafkaesque” by Helen Darbishire, executive director of Access Info Europe, who fought to have the information released – show that almost £100,000 was spent by the EU commissioning planes which were referred to by the Union as ‘air taxis’.It is claimed by transparency campaigners – who are threatening legal action to have the full scale of the spending revealed – that these sums could just be “the tip of the iceberg” and that the actual total could run into millions of euros.

 

 

12 antwoorden »

 1. DEN HAAG – De onderhandelaars van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie die proberen een nieuw kabinet te smeden „hebben in drie dagen niets veel gedaan.” Dat heeft D66-leider Alexander Pechtold gezegd na de laatste formatiegesprekken van deze week.

 2. Hoeven aan niemand verantwoording af te leggen en ’t EP is qua kostennota’s nog erger dan de EC. Juncker denkt: jullie verhuizen 12x p.a. van Straatsburg naar Brussel vv, wie doet mij wat? Die maandelijkse verhuizing kost > 250 miljoen p.a. Zooitje ongeregeld!

  • Rechtstreeks

   Een touw om z’n nek en achter m’n trekhaak:
   Iets langer +/- 10 uur
   Voor niks! 0 pleuro

   En zelfs retour brussel rome ( kan op de terugreis die hoofdpedo v/h vaticaan ook mee naar brussel meenemen, ook gratis)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s