Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Stem van de Straat dient klacht in tegen Stimuleringsfonds van de Journalistiek wegens Discriminatie.

( door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Inleiding Klacht:Stem van de Straat Amsterdam-Noir sleurt ‘Ratten in pak’ van ‘Elite SvdJ-Misdaadgroep’ voor de Rechter wegens discriminatie Laagste Klasse.(Video)
Voor het eerst in de Nederlandse Geschiedenis wordt er een klacht ingediend tegen een 100 procent gesubsidieerde,corrupte ‘Overheid-Elite-B-Orgaan’ (Awb)wegens het in algemeen discrimineren van de Laagste Klasse en in het bijzonder van de Stem van Straat-Amsterdam-Noir. Dus deze klacht is niet gebaseerd op discrimineren vanwege geloof of ras, maar gebaseerd op het discrimineren van de laagste klasse ‘ongeacht geloof en/of ras. Men discrimineert dus de Laagste Klasse in geest van het boek” Straf de armen maatschappij” ( zie: Straf de armen· Het nieuwe beleid van de sociale onzekerheid
Loïc Wacquant)  En dat is wellicht de ergste vorm van discrimineren en derhalve en grove schending van de mensenrechten(EVRM) en de Grondwet (gelijkheid beginsel) door het’ B-Overheids-orgaan’ het Stimuleringsfonds van de Journalistiek dat aantoonbaar geleid wordt blijkens de feiten en omstandigheden in deze door een stel corrupte lieden die gekwalificeerd kunnen worden als Bestuur-Gangsters of te wel Ratten in pak(Video).

 

Per post en per mail info@mensenrechten.nl

Aan: College voor de Rechten van de Mens,Postbus 1600, 3500 DA Utrecht

Amsterdam, 11 augustus 2017

Inzake, Klacht wegens Discriminatie Stimuleringsfonds van de Journalistiek .

Geachte heer, mevr.,

Hierbij dienen wij een klacht tegen de Rechtspersoon en tevens een 100 procent gesubsidieerde  B-Orgaan de Stichting Stimuleringsfonds en de Bestuurders René van Zanten, Vincent Kouwenhoven en Andra Leurdijk hierna te noemen de wederpartij wegens grove en systematische jarenlange discriminatie van in het Algemeen de Laagste Klasse en in het bijzonder in dit geval de Stichting Stem van de Straat-Amsterdam-Noir(i.o.) en de Stem van de Straat Steden projecten. Onze klacht is gebaseerd op onze twee subsidie aanvragen die wij gedaan hebben in deze ,die bij voorbaat waren afgewezen blijkens de discriminerende en denigrerende( ronduit onbeschoft)  handelswijzen van de wederpartij (zie beroepschrift 26 juni 2017 en de video reportage in deze Noot 1).
U dient onze klacht in deze te zien in samenhang met de goed gekeurde in hoofdzaak elitaire hogere en in mindere maten midden Klasse projecten. Wij hebben tegen deze discriminerende praktijken een geding aangespannen bij de Rechtbank sector bestuursrecht Het beroepschrift kunt u hier als ingelast beschouwen als grondslag voor onze klacht tegen de Stichting Stimuleringsfonds van -( Voor de Gevestigde Orde)- de Journalistiek en de verantwoordelijke Bestuurders en directeur in deze.

Discriminatie en ‘ons kent ons misbruik van subsidie’.
Wij hebben moeten constateren dat het Stimuleringsfonds sinds zijn bestaan nog nooit een project heeft gesudideerd van en voor de Laagste Klasse, hetgeen de facto  structurele discriminatie tegen de Laagste klasse oplevert en een schending van de mensenrechten. Het gevolg hiervan is o.a. dat de onze participanten uit de Laagste Klasse de kans op scholing en werk en toegang tot de reguliere wel gesubsidieerde Media/Pers(denk o.a. aan de NPO, die jaarlijks 960 miljoen studie krijgt, etc.) wordt onthouden, etc.
Wij verzoeken u  in deze onze Statuten en Doelstelling/ redactiestatuten te bezien in de context van de uitzendingen van de Stem van de Straat Amsterdam-Noir en de Stem van de Straat Steden projecten. Daar kunt u in de praktijk zien dat iedereen aan het woord komt, in hoofdzaak van de laagste klasse. ( zie: http://www.salto.nl/programma/de-stem-van-de-straat/5b0gTjKSas4uUQw6SCySmc ), die elders geen toegang hebben tot de reguliere media behoudens als lijdend voorwerp.

In afwachting van uw beslissing zijn wij ten alle tijden bereidt u nader te informeren,

Namens de Stem v.d. Straat,

S.K.A. Brown

CC: Rechtbank Amsterdam,Zaaknummer AMS 17/2230 en zaaknummer AMS 17/4357 BELE

CC: Wederpartij.

 

Noot:Video reportage:

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s