President Donald Trump

Trump:Militair ingrijpen tegen China,Iran,Rusland,Noord Korea,Cuba,Venezuela en ‘US-Getto’s’ een optie.

(van onze ‘Internationale Elite- Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hitler grote Voorbeeld van ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Dollar-Nazi-medewerkers’(Video).
Wie nu nog twijfelde of Trump een oorlogzuchtige  Mad Dog van “The Sadow World”(Video) is adviseren wij een psychiater te raadplegen en daarna vast in een atoomvrije bunker te gaan zitten samen met Trump en zijn Dutch loopjongen ‘Shell-Rutte’.De Amerikaanse president Mad Dog Trump heeft vrijdag laten weten dat hij militair ingrijpen als één van de opties beschouwd om de door de Moordende ‘US-Elite-Elite-Dollar’ veroorzaakte politieke crisis in Venezuela te bezweren. Waar haalt hij dat recht vandaag om een ander land in te vallen? Denkt hij soms dat hij Hitler of Stalin is?De Mad Dog:,,Venezuela is niet ver weg en heeft veel Olie. De mensen lijden en zijn aan het doodgaan net zoals 60 miljoen US burgers aan de Foodstamps . We hebben veel ‘Misdadige-opties’ voor Venezuela, China, Iran, Rusland ,Noord Korea , Cuba, enz. enz. en ‘US-Getto’s waaronder een mogelijk militaire optie, mocht dat nodig zijn”, bralde ‘Mad Dog Trump’ tegenover US- Fake News Jaknikkers- journalisten op zijn ‘Pooiers-vakantieverblijf’’ in Bedminster, waar hij dagelijks iedere vrouw die hij tegenkomt in de kont of zelf in de vagina knijpt(Video. 

 

Trump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’ deems Russia a ‘danger’ just like Hitler(Video).

Trump ik val ieder land en kont en vagina aan als ik dat Wil, Heil Trump.Hij deed zijn ‘War-Mongul-uitspraak in het bijzijn van minster van Buitenlandse Corrupte Zaken, de psychopaat Rex Tillerson en de Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties hysterische Nikki Haley, die constant een natte doos krijgt in de VN of  bij de CNN CIA(Video) als zij weer eens een land met oorlog bedreigd voor haar Mad Dog Boss. Venezuela overweegt nu net als Noord Korea zijn eigen raketten met kernkoppen te gaan maken om zich te verdedigen tegen de Mad Dog! In de tussentijd zou China of Rusland die Kernkopraketten aan Venezuela kunnen  lenen en dan is de Mad Dog gelijk weer afgebluft met zijn Hitler gebral en de Wereld weer een stapje dichterbij een “Derde- Mad Dog Trump- Wereld Oorlog”

 

 

Advertenties

7 antwoorden »

 1. Inderdaad, deze man is met Zelfverheerlijking bezig zoals psychopaten in het verleden! 😊 En natuurlijk is zelfverrijking een PRE bij Trump! Maar ja, hij is door het volk” gekozen “.Triest! !😊

  Like

 2. AI
  God schiep de wereld in 7 dagen , wordt veelal gezien als een achterlijke gedachte

  Anti Christine Lagarde IMF Black Magicians and The Magic Seven 7

  Er komt de “Dag dat het gaat Dagen”

  The War for your Soul and Mind
  Om vervolgens wel klakkeloos de Monetaire doctrine, een week cyclus van 7 dagen eeuwigdurend te herhalen. Dat een groot deel van de mensheid een academische kaste nog serieus neemt die als belang hebbende dagelijks de kont kust van zijn Monetaire sekteleiders is tekenend voor het uiterst primitieve niveau waarop de wetenschap tot op de dag van vandaag in al zijn dimensies wordt bedreven.

  Like

  • Het antwoord licht per definitie buiten de (Monetaire) box

   Einstein mag als Wetenschapper dan een dwaal licht zijn, zijn state ment “We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them” blijft staan als een huis.

   Financieel journalist, Arno Wellens en jurist filosoof, Sven Hulleman

   Sven Hulleman doet als frisse wervelwind al het stoffelijke opwaaien

   Zie ook deel 3/4/5 waar Sven Hulleman met humor en zijn vilein scherpe zwaard de leeghoofdige koppen van ’t establish-ment snelt
   http://www.cafeweltschmerz.nl/een-serie-cafe-weltschmerz-met-wellens-hulleman-3-4-5/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s