Media-Maffia

‘NTR-Zet-Boss-Römer’:Schaf de STER af en geef die poen aan mijn Maffioso Bazen John en Joop.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De ex Endemol ‘Zet-Boss Paul Römer’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ tegenwoordig (officieel) Propaganda-Boss van de ‘NTR -Gevestigde Orde Propaganda‘(‘Bral-Nieuwsuur’,Sesamstraat, ‘Ali B-College Tour’), pleit voor een reclamevrije publieke omroep, zodat die opbrengsten naar zijn (ex) Bazen ‘Maffia Boss John de Mol’ en de ‘Riool-Showbizz -King Joop van den Ende’ kunnen vloeien. In 1996 trad de gewetenloze ‘Zakkenvuller Paul Römer’ in dienst van de ‘Maffiagroep John de Mol Produkties’,die van faillissement was gered met een miljoen gld. zwart  van de Misdaadgroep Klaas Bruinsma. Hij deed tal van’ Hersen-verpulverende amusementsprogramma’s, zoals extreem corrupte, sluikreclame “De Tokkie-Staatsloterijshow”, “Domino D-Day” en programma’s van altijd hysterische lachende en extreem domme Linda de Mol(met te dikke kont, nooit in beeld). Deze ‘Riool-Tokkie-Shows’ hebben meer schade aangericht aan de hersens van de Kijkers dan de Giftige eieren van de toekomstige Banencarrousel NPO Boss de ‘PvdA-hoer Martijn van Dam’. Paul Römer  is medebedenker en eerste producent van de nationale en internationale versies van het walgelijke Big Brother en De Grote Donor Show. Voor deze twee laatste programma’s fungeert hij ook als producent voor de Nederlandse versies. Voor de internationale versie van Big Brother was hij de eerste producent van de Amerikaanse uitvoering, in Los Angeles. Sinds de oprichting van Endemol van Maffiaboss Berlusconi, Joop van den Ende en John de Mol  Nederland was Römer in Aalsmeer werkzaam als Producent ‘Hersenverpulveraar –Entertainment’. Met ingang van 2002 is Römer benoemd tot Algemeen ‘Witwas-Directeur’ van Endemol Nederland. Hij was verantwoordelijk voor creatie/ontwikkeling, verkoop en productie. Daar kwam veel smeergeld aan te pas, want anders was die ‘Media-pulp-troep’ niet te verkopen. Deze ‘Tokkie-functie’ bekleedde hij tot 2009; toen trad hij toe tot de extreem corrupte Raad van Bestuur van ‘Endemol-Witwas-Holding’, waarin hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde ‘Hersenverpulveraar-creatieve’ Tokkie-strategie’ binnen het Maffia-concern. M.a.w. hij zat vuistdiep diep in de ‘Maffiagroep van John de Mol & ‘Maffiaboss Berlusconi’ en u kent het gezegde: Eenmaal bij de Maffia, nooit meer er levend uit.

Corrupte band tussen ‘Pedo-Berlusconi’ en maffia en hoe zit het met zijn compagnon John de Mol?

Op 12 april 2011 werd bekend dat hij de nieuwe dr. Goebbels directeur werd van de  Staats-NTR en dat is onbegrijpelijk. Hoe kan zo een verrot iemand directeur worden van de 100% gesubsidieerde Staat-NTR? Welke duister Elite en Maffia krachten zaten daar achter? Misschien een item voor Zembla of Reporter? Ze kijken wel uit want dan worden ze a la minuut opgeheven door Römer en zijn Maffiabazen.
„ Met het opheffen van de STER doe je de (bejaarde)kijker een plezier en we krijgen er twaalf procent aan zendtijd bij”, bralt de extreem corrupte en gewetenloze ‘Maffialoopjongen Römer’ gisteren in een bral-interview in VRIJ. „Dat betekent wel dat we jaarlijks zo’n 180 à 200 miljoen euro aan geld mislopen en dat moet dan worden betaald uit belastinggeld van Jan met de Pet.” Op dit moment vangt de NPO al het astronomische bedrag 960 miljoen euro subsidie voor zijn Gevestigde Orde Propaganda van Rutte &Co. En volgens die Maffialoopjongen Römer kan er dus nog wel een paar honderd miljoen meer uit de zak van de reeds kaal gelukte Jan met de Pet worden getrokken om zich te laten hersenspoelen en oerdom te laten houden met die ‘Nep en Fop programma’s’ als (‘Bral-Nieuwsuur met ‘VVD Soapactrice-Mariëlle Tweebeeke’(Video), Sesamstraat,  ‘Ali B-College Tour’(Video) „Als je de commerciële druk eraf haalt, zou NPO 1 meer kunnen experimenteren(kuch). Een grote kijkcijferkraker vervangen door iets nieuws. Boer Zoekt Vrouw  Hoer en Heel-(Dom) –Holland Bakt zijn fantastische ‘Tokkie-programma’s’, maar we zijn er ook aan verslaafd omdat ze belangrijk zijn voor ons marktaandeel en dat gun ik mijn John de Mol.”Römer vindt bovendien dat de NPO veel meer moet investeren in de digitale dr. Goebbels koers. Hij stelt voor om dat geld( 200 miljoen) bij radio te schrappen. „Als je geld moet zoeken, dan zou ik ervoor zijn om niet overal een beetje weg te halen, want dan wordt álles zwakker, maar om rigoureuze keuzes te maken. Ik trap nu vast heel veel mensen op hun ‘Tokkie-ziel’, maar dan zou ik toch kijken of je nog moet doorgaan met een echte muziekzender zoals Radio 2 of het kleine 5, want dat is nu juist de markt waar John de Mol zijn winst vandaan moet halen, want zijn SBS ligt op zijn gat.” Betrouwbare corrupte bronnen uit de ‘Maffiagroep van John Mol’ en zijn loopjongen ‘Insluip-Junkie-Geilneef Peter R. de Vries’ (Video) beweren tegen ons dat Paul Römer een kick back van 10 a 20 procent zwart op een Misdaadbank in Panama of Monaco vangt wat al gauw tegen de 20 miljoen kan oplopen van John de Mol als hij dit snode plan voor elkaar krijgt. Zembla, Tegenlicht en Reporter zijn als het gaat om Paul Römer altijd even van: “Wir haben es nicht gewußt”, want ook wij moeten onze ‘Grachtengordel- hypotheek’ betalen en willen graag blijven leven.

Opmerking: Morgenavond  in het kader van de serie “True Summer Crime Time” (een andere Kijk op de Misdaad) bij SaltoTV met Steve Brown wordt voor het eerst ooit inzicht geven in de wereld van de Chinese Triads, de ‘Onzichtbare’ “Capo di tutti capi-Maffia’.

 

Advertenties

5 antwoorden »

  1. Zijn wij zo Dommmmmmm om te werken en belasting te betalen voor Alexander en maxi via rutte zodat rutte je leven blijft verzuren en de homo’s krijgen gayparade

    Waar zijn jullie mannen met grote snuit of jullie zijn allemaal het zelfde terwijl jullie vrouw steeds maar armer worden waar jullie oma’en opa hard voor hebben gewerkt
    iedereen wordt ontslagen behalve dat jullie zijn net engeland maar jullie zonen lopen ze beschermen ! en weten drommels goed dat zij zelf de kinderen aan het vermoorden zijn jonge goezers zonder lef witte nederlanders dat zijn jullie !

    Like

  2. we zijn Sjon en ome joop en paultje erg dankbaar voor de jarenlange ellende die ze uitkotsen over ons.En dan ook nog daarvoor zoveel geld vangen.Wat leven we toch in een fantastisch land snik huil snik snik.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s