Uncategorized

‘Banencarrousel Martijn van Dam’: Alles onder controle met zoveelste brand in Varkens ‘Bio-Auschwitz-Industrie’.

(van onze Misdadige ‘Christelijke-Bio-Industrie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gangster-Varkensbaron-Beul-Straathof’ had vrij spel van PvdA ‘Banencarrousel-Martijn van Dam(Video).
Weer twee Vee-Auschwitz-Boi-schuren volledig in de as gelegd. Er zijn geen schadelijke stoffen vrijgekomen volgens de liegende instanties. Die worden pas over een paar jaar ontdekt als alle verantwoordelijke Bestuurs-Gangsters(Video) een goed betaald heen komen hebben gevonden.In Agelo in de Twentse corrupte ‘Christelijke’ gemeente Dinkelland zijn in de nacht van zondag op maandag honderden varkens op een vreselijke wijzen omgekomen bij een brand in twee’ Vee- Auschwitz- schuren’, alwaar de arme dieren opgestapeld lagen. Dat meldt de brandweer vandaag. De beestachtige stallen aan de Oppersveldweg zijn volledig uitgebrand. En het door merg en bot heengaande gekerm van de varkens was kilometers ver in de omgeving te horen. De PvdA Boef Van Dam en zijn ‘Staat-NOS ‘adviseerde de omwonden om watten in hun oren te doen en een knijper op hun neus en op de PvdA-hoertjes te gaan stemmen bij de komende Gemeente verkiezingen en vooral niet op de Stem van de Straat Amsterdam partij(Video).

Kapitalistische waanzin ‘Van Dam& B&W Meierijstad’:Groen licht voor ‘Mega-Auschwitz-Stal’ met 18.000 varkens.
Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan volgens de Brandweer. Het kan dus ook een poging zijn om de verzekering op te lichten, want alles is mogelijk in die misdadige Christelijke ‘Duivelse- Bio-Industie-kringen’.

Wanneer vallen de eerste ‘Gif-eieren-doden’ onder verantwoording van ‘Banencarrousel Martijn van Dam’.
De verantwoordelijke PvdA staatssecretaris ‘Banencarrousel -Marijn van Dam’ die binnenkort verder gaat liegen als NPO Boss heeft laten weten dat de Varkens geen pijn hebben geleden en adviseert iedereen een eitje te eten voor ontbijt en naar de NOS te staren.De brandweer kreeg zondag rond 23:45 uur een melding over de brand, die ontstond in een van de twee schuren. Er werd snel opgeschaald naar zeer grote brand om te voorkomen dat de brand naar de tweede schuur zou overslaan, maar dit kon niet worden voorkomen. Rond 02.30 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer verwacht nog enkele uren bezig te zijn met nabluswerkzaamheden en het vernietigen van bewijzen van deze zoveelste slachting van dieren.Veel giftige en naar verbrandende lijken stinkende rook trok richting de omliggende dorpen Fleringen en Reutum. Daar werden voor als nog geen schadelijke stoffen in de lucht gemeten(kuch). Wel wordt omwonenden geadviseerd een knijper op hun neus te doen en de ramen en deuren gesloten te houden. En vooral op de ‘PvdA-hoertjes’ de ‘Nep en Fop Christen CDA, CU ‘en de VVD-misdaadgroep te stemmen die pal achter de misdadige Bio-Industrie staan.

Schokkend:De ‘CU Bijbelbelt Boss Segers’  en de ‘CDA Ratten leider Buma’ weigeren te bidden voor de omgekomen dieren. Zij stellen namelijk dat dieren geen ziel hebben net zo als hun ‘Christelijke’ ‘Royal-VOC’(Video) voorgangster stelde dat de zwarte Slaven, die toen als dieren werden beschouwd ook geen ziel hadden.

 

 

4 antwoorden »

  1. Deze lui kunnen meer betekenen als ze eens een vak gaan leren, altijd die zgn excuses achteraf, en ze promoveren gewoon naar beter betaalde functies?
    Heb ik nu het verkeerde vak geleerd ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.