Uncategorized

Woede om gesubsidieerde ‘GroenLinks-Bnn-VARA-docu/ Soap’: ‘Yes we can’ ’Jesse’-(Ken)-Klaver van Barbie.

(van onze niet gesubsidieerde(video) redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Nu was er tot nu toe alleen bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir verontwaardiging en kritiek dat er met belastinggeld door de‘Grachtengordel-VPRO’ een propaganda Zomeravonden gepresteerd door de ‘Pr-Hoer-Abbring’(Video)  is uitgezonden in dienst van de ‘PvdA-Super-Islam-Fraude-Burgemeester van der Laan’(Video) waar de honden geen brood van lusten.

Van onze Straat paparazzi: Naakte Klaver volledig uitgekleed door ‘Godfather-Gay-Rutte’(Video) .
Maar nu is er op dat vlak zelfs verontwaardiging bij de voor met mederendeel corrupte en altijd liegende politici over de gesubsidieerde Docu/Soap. ‘Yes, we can’ Klaver is een soort van corrupte en ranzige Politicus, die als een Ken (van Barbie=‘Doofpot-Hoer Halsema’ ) en/of Justin Bieber voor jonge hysterisch puber meiden in de markt is gezet. En guess what ?Het werkte ook nog. Feitelijk te walgelijk van woorden hoe GroenLinks politiek bedrijft met deze‘Ken en Bieber –Volksverlakkerij. En wat te denken van de schaamteloze ‘dr. Goebbels persoon’s- verheerlijking  -propaganda Docu/Soap van de met kop en schouders boven alle politici acteurs uit stekende Soapacteur de ‘PvdA -Huil- kampioen Timmermans’. De Grachtengordel makers  onderleiding van de altijd dronken zijnde  ‘VPRO-Subsidie-vreter- Drik Jan Roeleven’ mochten met een man of 30 (allemaal familie en subsidie vrienden)  anderhalf  jaar lang Timmermans gesubsidieerd volgen voor hun ‘Kul-Persoon’s verheerlijking'( kosten een half miljoen belastinggeld ) docu Soap.Fransje zat gratis op de eerste rij met tranen in de ogen bij de eerste besloten Voorstelling. Alleen klapvee mocht naar binnen.

Plasterk: Ik heb op GroenLinks van ‘VVD-Boy Jesse Klaver’ gestemd(Video).
Politici zijn verontwaardigd over de  ‘Yes, we can’ Klaver Ken-documentaire  Soap die volgende maand op de publieke Staatsomroep wordt uitgezonden. Het gaat om een filmSoap van bijna een uur, die in de normale programmering wordt uitgezonden, buiten de zendtijd voor politieke partijen. Het steekt nu zelfs de politici in Den Haag dat de corrupte Zakkenvullers Staatsomroep Bnn-Vara(Video) belastinggeld van ‘Jan met de Pet’ (de enige die gedwongen belasting betaald en nooit subsidie krijgt) uitgeeft aan wat zij terecht beschouwen als politieke sluik ‘dr. Goebbels-propaganda’.

Joey Boink een echte GroenLinks Grachtengordel Zakkenvuller zonder geweten en schaamte.

Panama Papers’ het GroenLinks(Video), Koningshuis en ‘Maffiaboss Porosjenko’ Clubblad.
Voor de ‘dr. Goebbels-regisseur Joey Boink’een duistere  ex-GroenLinks ‘propaganda – medewerker’ van de film ‘KenSoap’ was het overigens tweemaal vet kassa. Hij draaide eerst in duistere dienst van GroenLinks de ‘Ken-beelden’ en ontving daarna voor het monteren ook honorarium van het louche productiehuis. Het schijnt dat hij met zijn duistere onkosten ‘vergoeding’ mee tegen de 150 duizend euro heeft gevangen. Pure oplichting en Zakkenvullen dus. Misschien kan de FIOD daar eens in duiken. De film ‘Soap Jesse’ volgt Klaver Ken in de ‘Nep en Fop-verkiezingscampagne’ dit jaar.  Oplichter Joey Bonk ter verdediging :” Kijk ik heb ook hoge kosten, moet veel op vakantie naar verre Oosten Zen resorts, hou er een sloepje op na om in de grachten te dobberen met mijn subsidie vrienden, snuif regelmatig wat cocaïne met een wit wijntje en zonder ‘creatieve’ subsidie( lees: Oplichting &Fraude) zou ik in de bijstand zitten, wie weet samen mijn Groenlinks gabber (in crime) Ken, Oeps, ik bedoel natuurlijk Jesse, hahahaaha,hhihihihhhihi, snuif,Hik ( rood Hoofd en dikke tong). Hert wordt hoogtijd dat de FIOD een onderzoek gaat doen tegenGroenLinks&Klaver&BnnVARA&Joey Boink op grond van Witwassen,Fraude en Oplichting in vereniging, extra verzwarend omdat het met subsidiegelden is gepleegd.

Mededeling van grote importantie voor het Volk:Wordt wakker en laat u niet langer in de maling nemen  en kaal plukken door Rutte&Co en ‘Nep en Fop politci’ als Klaver (Ken)en Wordt Lid van de Stem vd Straat Partij(Video).

 

 

 

10 antwoorden »

 1. Laatst was ik zo trots op mijn dochter ik was met haar in Utrecht en opeens kwam er een blonde vrouw op ons af op een fiets.
  zij stond op het punt om te vallen wat bleek zij had een dauw gekregen van een neger een hollander ving haar op.
  Wat zei mijn dochter?
  Hee Hollanders gaan jullie mannen nog wat doen?
  Of zijn jullie geen mannen meer ?
  Ondertussen liep die neger ook nog te schelden.
  Als of hij niks gedaan had.
  Mijn dochter zei er staan vier Hollanders en die tolereren dit gedrag van een neger?
  Dit zou bij Molukkers of marrokaanen nooit gebeuren.
  Die komen op voor hun eigen volk.
  Je had die koppen van die Hollanders moeten zien toen mijn dochter dit zei.

  Like

 2. Mokumers wonen al lang in Almere en Purmerend; A’dam is bevolkt door yuppen met ’n zachte “g” en bomvol toeristen. De stad vreet zichzelf op gelijk Venetië waar geen bakker of slager meer te vinden zijn, uitsluitend souvenirwinkels. Toeristen klagen dat de authenticiteit verdwijnt, dat alles in (steenkolen) Engels wordt vermeld en dat ze gestript worden. “Canal bikes for hire”. Dat willen toeristen niet zien. Haalt ’t typisch Hollandse weg, waarvoor ze nu juist komen. Wijken dan uit naar Utrecht, Haarlem en Alkmaar. A’dam, wees jezelf en in ’t Nederlands.

  Like

 3. Ik dobberde eergisteren met wat vrienden met een bootje door de grachten in Amsterdam(met een 4 tact buitenboord motor wat niet mag van Groen L maar wat we toch deden met risico van een boete…Fuck you!)Maar ik moet zeggen ik heb alleen maar arrogante yuppen en arrogante toeristen gezien .Soort steekt soort aan zeg ik altijd maar(de uitzonderingen daar gelaten)Dus Steve aub zorg er weer voor dat er meer echte gezellige leuke Amsterdammers weer terug keren naar HUN stad!We hebben geen boete ontvangen dus de dag was helemaal geslaagd(wederom Fuck you yuppen Groen links etterbakken).En we hebben heel hard gelachen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.