Kabinet Formatie

CEO van Shell&Bestuurslid Verenging van Banken Zalm:Geen nieuw Kabinet Rutte 3 op Prinsjesdag.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Informateur en CEO van Shell& Bestuurslid Vereniging van Banken corrupte Top VVD-er Zalm(Video) verwacht niet dat er op Prinsjesdag een nieuw ‘Pluk de arme kaal-Kabinet Rutte&Keizer is’(Video).
In een ‘Kul-brief’ aan de Tweede Kamer noemt hij het “niet aannemelijk dat er voor de derde woensdag van de volgende maand een kabinet uit de VVD-misdaadgroep , de ‘Nep en Fop Christen CDA’, de ‘Yuppie-Fascisten D66’ , ‘Incest-Bijbelbelt CU en de Shell en Banken is gevormd’ “. Een aantal fracties had gevraagd naar de duistere stand van zaken in de ‘formatie -Banken & Shell-Rutte3’. Zalm schrijft daarover dat de “Duistere werkzaamheden voortgang vinden, maar ik moet uiteraard ook steeds ruggenspraak houden met de mijn ‘Shell-Misdaadgroep’ en de ‘Bankier-Gangsters ‘ waar ik ook Bestuur-gangster van ben. Tja ,ik heb vele petten op dat vergt gewoon extra tijd “. Maar hij voegt eraan toe dat de “financiële opstelling” die de Shell-Bankier- informateur Zalm aan het Centraal Planbureau (CPB) voorlegt nog niet klaar is.

Pluk de armen Kaal Begroting’.Doodsbange Segers krijg advies van zijn ‘Exorcist- Priester’(Video) om in leven te blijven met Zalm aan onderhandeling’s tafel.
Zalm denkt dat de doorrekening door het CPB ongeveer een week in beslag zal nemen en dat het commentaar van het CPB aanleiding kan zijn om de misdaad-plannen aan te passen. Het demissionaire Kabinet Rutte en zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ bespreekt dezer dagen de pluk de armen kaal begroting voor volgend jaar, die op Prinsjesdag wordt gepresenteerd door Taxfree ‘Graai-King Willem. De algemene verwachting in Den Haag was al dat dit rovers Kabinet Rutte er dan nog zit; dat wordt nu dus bevestigd door de ‘Shell-Elite-Bankier-Gangster-informateur Zalm’. Het is bizar te noemen dat de vele corrupte petten die Zalm op heeft nooit in de MSM en de Staats-NOS worden vermeld. En dat de Tweede Kamer goed gekeurd heeft op de SP en de Partij van de Dieren na dat zo’n Aarts ‘Elite-Crimineel’ als Zalm die zelfs medeplichtig  is aan massamoorden in Nigeria informateur mocht worden.

Nog geen Misdaad-akkoord tussen VVD en PvdA.
VVD-leider ‘Godfather Rutte’ bralde na een nieuwe dag van onderhandelingen met zijn ‘Shell-Bankiers-Motorblok CDA, D66 en ChristenUnie’ dat iedereen de Goddeloze formatie ‘Rutte&Kiezer’ wil laten slagen. “Maar of het lukt, weten we pas als het klaar is.” D66-Yuppie Leider ‘Kasteelheer Pechtold’ bralde dat het bij de financiën gaat om de “fiscaliteit en over de ietwat tegenvallende cijfers om te kunnen investeren en dat dat allemaal moet passen.” CDA-voorman zijne schijnheilige Buma(Video) beaamde dat de partijen “nog wel even bezig zijn met de Duivel Rutte”. De ‘Incest-Bijbelboss Segers’ wilde alleen kwijt dat hij zich dadelijks te pletter aan het bidden is en dat hij inmiddels een vermogen kwijt is aan wijwater en Knoflook ter bescherming tegen de ‘Duivel Rutte’.De huidige pluk de armen, zieken en bejaarden regeringspartijen de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes hebben overigens nog geen misdaad-akkoord over de begroting. Ze hadden daar vanochtend wel weer duister overleg over. De gesprekken worden bemoeilijkt doordat ingewikkelde onderwerpen ook worden voorgelegd aan de onderhandelende partijen in de ‘Shell-Banken-Rutte-formatie’. Het gaat dan onder meer om de karige salarissen van uitgebuite leraren in het basisonderwijs.

5 antwoorden »

 1. Rutte-3 zal met de woorden “afvalverwerking”, “zorgzame samenleving” en “stervenshulp” een nieuwe tijdsgeest afkondigen. Uiteraard met een Christelijke inslag.

  De verbrandingsovens van Henry Keizer zullen overuren draaien.

  Like

 2. Het was Mark Rutte die ons op het moment dat het kabinet Rutte II tot stand kwam,
  liet weten: dit is een kabinet waar de rechtse kiezer zijn vingers bij af kan likken. Ik zou hiervan willen maken de volgende zin: het is een kabinet Rutte waar Adolf Hitler nog jaloers op zou zijn geweest.

  Like

 3. Het hele parlement staat er gehaaid achter alleen maar om het feit dat de meest dramatische feiten en resultaten van het afgelopen kabinet niet aan het licht komen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.