Media -Maffia

‘Golddigger Jinek’ geen Natte Doos van ‘GroenLinks-Oplichter Joey Boink’.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Terugkijkend: Maker-Oplichter  ‘Jesse/Ken’ reageert bij ‘ Golddigger Jinek om ophefArthur van Amerongen,columnist zette juist vraagtekens bij de Noord Koreaanse persoon’s  verheerlijking van Klaver. “Hoe haalt de Publieke Omroep het in godsnaam in zijn hoofd om dit efemere & confabulatoire puberidool op primetime nota bene een uur lang heilig te verklaren?” schreef hij en dat zijn wij volledig met hem eens. Nu is het een normaal verschijnsel dat de 100% gesubsidieerde ‘Bral-Presentatrice’  ‘Golddigger Jinek’ van de ‘dr. Goebbels-Staatsomroep’ spontaan een natte doos krijgt van haar louche, leugenachtig gasten als zij veel liegen, een beetje stoer en/of pervers doen. Ze kan er niets aan doen.

Patricia Paay Trots:” Ik heb ook nog een ‘klein’ rolletje , nee geen drolletje, hihihi gespeeld in de GroenLinks Docu Jesse.”

‘Paling-Jan Smit’&’Sugar-Daddy Jinek’ belagen Klijnsma om de verkeerde reden(Video).

Ook neemt zij het graag samen met(Video) haar Held de ‘Insluip- Geilneef-Junkie Peter R. de Vries’(Video) op voor verlopen bejaarde‘BN-Hoeren ‘ die zich met seksueel, pervers plezier in hun mond laten pissen voor een beetje Pulp-media aandacht. Gisteren was de GroenLinks Oplichter & Witwasser Joey Boink te gast bij ‘Goldddiger Jinek’ omdat hij betrapt was op het fabriceren van een 100% gesubsidieerde Soap met ‘Jesse/Ken’ in de hoofdrol en ze kreeg zo waar niet eens een natte doos. Nou, dat is toch wel een teken aan wand, niet dan? De Docu Soap is zo gênant dat de ‘Graai en Naai -Directeur Gerard Timmer’ van de 100% gesubsidieerde Bnn-VARA die heeft verbannen naar de eindeloos diepe ‘VVD- Pedo-Demmink-Doofpot’ (Video).

De Boy’s van Forum volgen Volksnieuws en willen ook onderzoek naar de duistere financiering Soap Jesse/Ken.( Video)
Met die wetenschap dat nooit iemand zijn ‘Noord -Koreaanse Docu’ te zien krijgt kon de subsidie  ‘Oplichter Joey’ zijn  ‘GoenLinks-Bnn-Vara-Docu’ verdedigen met hulp van Jinek zonder natte doos. Joey weigerde overigens te vertellen hoeveel geld hij heeft verdiend ( achterover gedrukt) aan de Soap en dat vond Jinek met Droge Doos prima. Dat laatste is wel te begrijpen want behalve Goldigger is Jinek zelf ook een mega beroeps Subsidievreter (video). 

Na het verschijnen van dit artikel heeft Bnn-Vara de auteursrechten terugverkocht aan de louche producent, zodat zij nooit de werkelijke aankoop prijs openbaar hoeft te maken indien daar vragen over komen in de Tweede Kamer. De Producent laat weten de Docu Soap Jesse in de Bioscoop te gaan exploiteren(kuch). Patricia Paay blij:”Nu de GroenLinks Docu Jesse in de Bioscoop komt kan iedereen genieten van mijn rolletje als die er niet hebben uitgekipt”. 

5 antwoorden »

  1. Evaatje krijgt alleen een natte doos als je meer dan 6 nullen op je banksaldo hebt staan of als je per uitzending 1750 euro achter over drukt.De rest(dus geen 6 nullen op je rekening of 1750 euro per optreden) kan volgens haar de touwtyfus krijgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.