Media-Maffia

Aboutaleb bij Buitenhof: Criminaliteit aanpakken, maar zwijgt over zijn zus die Blinden beroofd.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR–  Onleefbare Stad van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ is Paradijs voor ‘Rat in pak- Corruptie’ en Hel voor arbeiders(Video).
Het 100% gesubsidieerde ‘dr. Goebbels-propaganda-Buitenhof’ is weer begonnen met hersenspoelen van het Volk voor ‘Rutte&Co’. Deze keer mocht de PvdA (Arbeiders verrader partij) Mocro”Uncle Tom “Burgmeester Aboutaleb komen brallen als de grote Crimefighter nu de ‘VVD-Griezel-Teeven’ is afgeserveerd als ‘Coke-Junkie (door Peter R de Vries)  en drugsgelden Witwasser en beroepsleugenaar. En brallen deed Aboutaleb  zonder schaamte en geen kritisch weerwoord van de bejaarde ‘Subsidie-Miljonair  Paul Witteman’. Aboutaleb: “We moeten de kruimel Criminaliteit  keihard aanpakken en ik doe dat als geen ander“. De Laffe Witteman ‘vergat’ even  te vragen hoe het dan zit met zijn zuster die veroordeeld is tot 3 maanden cel voor frauderen met subsidie geld en het bestelen van Blinden. Ook ‘vergat’ Witteman in dit verband te vragen hoe die opstelling van Aboutaleb het Keihard bestrijden van Criminaliteit  zich verhoudt dat Rotterdam de Corruptste Onleefbare Stad van Nederland qua ambtenaren  en Bestuurders is onder zijn verantwoordelijk.

 

9 antwoorden »

 1. Nog meer moslims die het hier voor het zeggen krijgen.
  Het wordt hoe langer hoe gezelliger hier .
  Nederland schaftt zich ab.
  Maar ,ja wat wil je met deze gefeminiseerde samenleving?
  Mannen zijn geen mannen meer ying en Yang zijn totaal verstoord.

  Like

 2. Tuurlijk stelt ”rooie”Paul geen vragen over zijn zus.Dan gaat gelijk zijn royale salaris er aan en word de subsidie kraan dicht gedraaid.Dat noemt zich dan journalist.Nee Paulus je bent een hoernalist!

  Like

 3. Tuurlijk stelt ”rooie”Paul geen vragen over zijn zus.Dan gaat gelijk zijn royale salaris er aan en word de subsidie kraan dicht gedraaid.Dat noemt zich dan journalist.Nee Paulus je bent een hoernalist!

  Like

 4. Steve je hebt het helemaal bij het rechte eind!!!
  KKleiers zijn het en worden ook nog op handen gedragen deze geloofswaanzinnigen !!
  En over de nieuwe burgemeester van Arnhem nog maar te zwijgen met zijn brutale kankerbek !
  Ik walg van dit vieze land !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.