Stem van de Straat Partij

Partijleider Steve Brown daagt Boy’s Baudet en Hiddema van ‘Maffia-Uber-Form-Partij Democratie’ uit voor discussie.

(door de Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-“FVD doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam op 21 maart 2018. Wij gaan 70 jaar PvdA-hegemonie in het Amsterdamse stadsbestuur aanpakken, gekozen burgemeester, bouwen voor de middenklasse, vrije schoolkeuze en islamisering terugdringen” aldus het Maffia-Uber-Forum voor ‘Nep en Fop Democratie’.
Bij deze dagen wij u beiden ‘Boy Baudet’ en’Narcist Hiddema’ ( is hij lichtelijk dement) tegelijk uit voor een discussie met ing Steven Brown in zijn hoedanigheid als Partijleider van De Stem van de Straat in het Tv programma:”De Stem van de Straat SALTO Amsterdam”. Maar Brown is ook bereid met de twee (valse) Boy’s in discussie te gaan bij een door hun gekozen bevriende ‘Reactionaire- Jan Roos -media/pers’ ( Roos: dood aan de Bijstand Gerechtigden).
Wij  zijn vooral benieuwd waarom zij als één van hun hoofdspeerpunten hebben gesteld dat zij zich gaan inzetten dat ‘Uber- Maffia’ volledige vrijheid moet krijgen in Amsterdam. Partijleider Steve Brown ontmaskerd ‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’(Video) als ” Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’“.

15 antwoorden »

 1. Nu we het toch over gemeentelijk beleid hebben. Ik zat op een vreemde manier/ plek ah mismanagement van de stad Amsterdam te denken.

  Al knokkend met 10 negers ( dealers and junkiesoldaten/ slachtoffers).
  Laat ik bij het begin beginnen. Voor mn werk zit ik overal in Nl. Gisteravond was ik in de Bijlmer, Amsterdam. Kon er slapen en dacht na een aantal joints. Ik ga eens gezond doen, en mn avondeten eens koken ipv bestellen. Ik heb werkelijk al 2 wkn geen groenten gehad.
  Dus ik sta te wachten in de rij, en een blacka gangster 100/110 kg dringt voor. Waar anders? Maar onbeleefd, dus ik zeg hé, dat kan je toch gvd wel ff vragen. Lang verhaal, kort. Ik scheld hem, zn mattie en welgemanierde puber familielid de AH uit, je kent me. Dus hij staat man to man en doet niks. Loopt weg. Dus dat gevecht had ie al verloren. Hij weet het, ik weet het. (met vrouw of kind erbij moet je wel afnokken. maar doe dan om te beginnen niet te tof. Want je kan het niet waarmaken).
  Dus ik reken af en wandel naar buiten. En zie diezelfde gozer vd parkeervakken weer teruglopen naar de ingang a.h. Naar andere dealers die bij de ingang staan. ’t Is donker maar ik zie wel dat hij iets in zijn hand heeft. En ik denk, net stonden we voor elkaar en deed je niets. En nu heb je wel lef? never feed the troll. Dus ik schreeuw dat naar hem. Maar door dat schreeuwen trigger ik mijzelf. En ik begin weer op hem te schelden. Nu staat ie met 4 man. En doet ie nog niks. Ok, ik loop weg. Maar die 4 volgen me en lopen te zeiken. Maar al die junks en dealers, die kennen elkaar wel vaag. En mij niet. Dus de fanclub gaat van 4 naar 6, 8, 10 en nu willen ze wel knokken. Ook goed, de eerste 2 die komen neem ik mee mijn graf in. Dat is mn straatmentaliteit een beetje. Dus eh, ja. Dus ik bij een videotheek/ sigaretten/liqour en postpakketten naar Su. Naar binnen en begin in mijn gezonde boodschappentas te zoeken naar mn bierflesjes. Ik drink tegenwoordig Radler citroen uit fles, dat vind ik chique. Vraag me niet waarom.
  In die zaak kom ik al jaren wanneer in de buurt. Dus ze kennen me. Ik ben die groep ah loeren, kijken wie eerst. Ben me ah voorberereiden op de matpartij en zeer waarschijnlijke nederlaag. En ik vraag die koelieteef (*)
  ” wil je aub 112 en politie bellen, want we gaan los en het wordt een bloedbad”
  -Nee
  (ik heb geen behoefte aan politie als er geknokt word. Dat papierwerk/ justitie is de echte hoofdpijn. Maar het blijft de bijlmer en voor hetzelfde geld schieten of steken ze je gelijk lek. En dan zijn minuten van levensbelang. Die gaten naaien zichzelf niet dicht. Dus dan moet er een ambulance al klaar staan. Zij geeft mij door weigering een voorwaardelijk doodvonnis, het kan gaan om seconden. Leven of nooit meer wakker worden en die niggers buiten, ja, die stonden ook te grommen. Want die apekoppen kraken zichzelf ook niet).
  Die stonden te trappelen. Dus discussie met mevr bluthoer was ook niet ad orde.
  ” Nee” zegt ze, ” ga weg”.

  Ik begrijp, met paketten van en naar Su, dat je geen politie over de vloer wil. Maar heb het gore gvd’de fatsoen, om een ambulance voor me te bestellen.
  (*) excuus naar hindustan community (koelie). Dacht dat ze hindoestaans was. Maar ik was geschokt over zoveel lafheid. Want de hindoestanen, javanen en molukkers waar ik vroeger mee hing, waren monsters. Die hadden aan een half woord genoeg om gasten, die letterlijk 2x zo zwaar waren, aan te pakken. Monsters. Dus ik dacht altijd dat deze gemeenschappen fatsoen, respect en eer hoog hadden. Maar ze worden dus ook onfatsoenlijk opgevoed.

  Anyway, hun met zn tienen en ik met mijn twee vrienden (R&R). Dus we stappen met zijn drieën de storm in. En de eerste nigger die komt, die krijgt gelijk die Radler door zn schedel geramt ( ik hoop echt dat er videobeeld is).
  Boem, Pats, Kraak. Ik had wel gewonnen in de zaak zelf, maar wil andere mensen niet met schade opzadelen omdat ik weer eens iets moest. Geen fout in de tactiek. Het andere wat je kan doen als je tegen een groep gaat. Is bewegen (ondergrond moet hardzijn). Als je stil blijft staan dan verlies altijd. Alleen al op massa en spieren. Dus je deelt kofoes uit net zolang tot je ingesloten word. Dan ren je uit die cirkel en de groep volgt. Wild, bloedlust, onoverwinnelijk. En dat is het moment dat ik me omdraai en de dapperste nigger, dichtsbij, weer twee oorvijgen verkoopt. Die schrikken zich rot op dat moment. Want hij staat voir die sec alleen met mij, de groep moet nog inhalen. Dat moment is 1, 5 sec. En dat is genoeg.
  Dus dat herhaald zich 4 of 5 keer. We waren nog geen 60 mtr verder. En wat gebeurd er.
  (tactisch fatale beslissing. Door mijn blessures begon ik rustig met knokken. Ik wilde testen of mijn knie en rug niet zouden knappen. Dat kostte tijd/ energie)

  Van vermoeidheid zak ik letterlijk door mn poten. Alles op.

  Dus ik ga neer en die gasten jumpen me. Er waren nog maar 6 over. Er lagen er twee op de grond verderop, en er waren ook 2 weggerrend. Ja, licht waanzinnig of niet. Maar als ik me die scene inbeeld, dan lig ik dubbel. 10 tegen 1 en je rent nog weg. Dan gniffel ik.
  Maar goed die gasten staan op me in te slaan en trappen (ik kreeg het gevoel dat ze rustig aan deden, game recognises game. Dus de haat/lol was er bij hun af.
  En het is niet de eerste keer dat ik in elkaar getrapt word. En je ligt redelijk relaxed, want 50% ligt op straat. Daar komt niemand bij en door alle adrinaline etc. voel je de klappen ook niet. En wat gebrurd er.
  Ik dwaal af. Ik begin te mijmeren. Over de mensheid of de staat van Nl.zoals gebruikelijk. Het is onderbewust, maar ik denk dat ik het gevecht niet meer boeiend vond. Had het al verloren en inelkaar getrapt worden is ook niet interessant. En al liggend besef ik mij ineens dit:
  Als vrouw of fatsoenlijke man. Ben je in de stad, na 21:00 op straat gewoon vogelvrij. Want er is werkelijk geen politie te zien. Ik werd op letterlijk 250 mtr voor een politie buro inelkaar geschopt. Dan zou je denken, waarom komt de politie die jongen niet ff helpen. Het gebouw en camera’s hangen er. Maar er zit helemaal geen scotoe in dat hok. Die zijn allemaal efficient gecentraliseerd. Klasse, maar ik lig daar maar mooi.
  Dus daar kopen we als burger helemaal niks voor.
  Dus ik ben best wel blij dat er nieuwe partijen voor het gemeente bestuur gaan. Want dit is gewoon kut.

  Dus al mijmerend kom ik tot de volgende twee conclusies;
  1. die D’66-er, die bang is voor -neger. Die heeft gewoon gelijk.
  2. Gemeentelijk bestuur onder GroensLinks, vvd, -neger en pvda is gewoon k.u.t. (kwalitatief uitermate teleurstellend).

  Like

  • Harde kernen die elkaar ontmoeten, dat gaat niet altijd fluisterend. Dat gaat soms ook met vuurwerk, en dan nog, is het resultaat als je oplet vaak positiever dan de beginsituatie. Vraag maar aan elke politieagent, militair, hooligan, mc’s, verpleegster/ arts, brandweer etc etc.
   Als je samen ergen voor vecht (laat dat veiligheid, een gezamelijke vijand of en mensenleven zijn), dan ontmoet je elkaars harde kernen makkelijker. Want door de stress/ druk/ crisis zie je alles in beter perspectief/ of de relatieve waarde/ belang van dingen.

   Want het maakt op dat soort momenten helemaal niks uit of mijn maatje zijn moeder een Friezin of een Surinaamse is. Wat uitmaakt is dat ie blijft staan als ze komen. Het maakt in die situatie niet uit of je (echte) vriend een lui oog heeft, scheve tanden, stottert of een dikke pens heeft (laat staan of zijn ouders in god of allah geloven). Het maakt allemaal echt niks uit. Dat zie je dan. Je ontmoet elkaar weer ‘naakt’ en zonder een vergelijk.
   Die diamanten van inzicht krijg je pas nadat je de stress gezamenlijk hebt overleefd. Dat soort dingen schept een sterke band. Een bloedband en dat is kostbaarder dan diamant.

   Dus die gasten die me klop gaven, die zijn ok. En je weet dat ze goed opgevoed zijn, old scool gasten. Want ze hadden me gewoon lek kunnen maken. Maar toonden genoeg respect voor mijn leven en dat van hun, om me niet nog even te prikken/ schieten terwijl ik daar lag, en toch niemand het zag. Die gasten zijn solid. Daar kan je nog wel wat mee.

   Ze beschermen hun turf en zo ben ik ook. Als ze in mijn buurt, van de gemeente komen natuur vernietigen/ bomen kappen dan stuur ik ze weg. Als er 5 marocs lopen te ouwehoeren hier, dan stuur ik die ook weg. En als er Landverraders door de buurt lopen dan stuur ik die ook weg. Ja. Je houd je buurt en je gemeenschap schoon. Dat doe je zelf als gemeenschap, wanneer een sterkere gemeenschap jouw erf gaat schoonvegen dan blijft er weinig over.
   Dus die Turkse dolle hond (Aynaci), die in Groningen een jongeman zonder pardon invalide schoot. Ja da’s een dolle hond. En wanneer de Turkse gemeenschap niet afrekent met dolle honden. Dan ziet en beziet idereen in NL hen als besmet en dol. Houd je eigen gemeenschap vrij van dolle honden. Je erf schoon. Een boer kan zich geen dolle honden op zijn erf veroorloven. En ze zeker niet over de schutting van de andere gemeenschap gooien.

   Dus terugkomend. Harde Kernen ontmoeten/ herkennen elkaar makkelijker onder (zware) druk. Onder druk wordt zwarte kool diamant. ’t Is maar dat je het weet.

   En nu voor mijn diamantje. Ik ben die gasten een drankje schuldig.

   Ik ben de laatse 3 maanden (sportief) lichamelijk kreupel. Ik ben tijdens een trainingssessie/ sparring, zwaar door mijn rug gegaan.En niemand had het door, ik maskeerde de pijn. En bleef nog 40, 50 sec doorvechten. Kijken wat er gebeurd, je kent dat wel.
   No-brainer. Ik ga nog 2, 5 keer zwaar door mijn rug op de mat. Met als resultaat dat ik nu heel efficient weet te vechten, maar sindsdien ook met een haarbreuk overdwars op mijn onderrug rondloop. En wat ik ook fitniss-te die haarlijn bleef fragiel. Extreem fragiel en tikkie pijnlijk.

   Maar, mijn onderrug doet geen pijn meer sinds die avond. En voelt solid as fuck mate.
   Dus ik kan weer twee conclusies trekken.

   1. Een van die jongens heette vroeger baby-Jezus en heeft mij dmv handoplegging gewoon genezen. En als jij dmv handoplegging brutale apen in Zuid-Oost kan genezen, dan zit je goed hoor.

   of

   2. Die gasten hebben zo goed op me in staan schoppen dat ze mijn rug recht geKraakt hebben. o.i.g. alles weer op de juiste plek hebben geschopt.

   Dus ik ben het hele weekend al in Halleluja stemming, want wanneer mijn ribbenkast weer ok is, kan eindelijk weer trainen.
   Kijk een chiropracter is gemakkelijker, maar met deze jongens, als ze nog willen. Ga ik gerust een biertje drinken. We kunnen erom lachen of verder knokken. En zo moet het ook.

   Like

 2. Nu, het eerste wat je doet is mensen bij hun fatsoenlijke naam en titel aanspreken. Narcist, dement, boy, daar krijg je hun niet voor uit de stoel hoor.
  Het tweede wat je moet doen is een fatseonlijk voorstel schrijven;
  Wat is je doelgroep. Bereik. En onderwerpen en format vd discussie. Eventueel crowd-sourcing om promotie, vervoer en een zaal te regelen.

  Kansloos artikel op deze manier. Welke zichzelf respecterende man zou op zo’n denigrerende ‘uitnodiging’ ingaan.

  Wil het wel graag zien hoor, bijv. over hoe de zorgkosten gedrukt kunnen worden (SP wil ziekenfonds terug) en het Rouvoet-kartel (CU) wat minder macht krijgt.

  Succes

  Like

  • Tony, dank voor je reactie.
   Wij bepalen zelf hoe wij mensen kwalificeren op grond van de Feiten en omstandigheden en hoe zij zich uitlaten in de politiek( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2017/06/15/partijleider-steve-brown-ontmaskerd-boy-baudet-en-narcist-hiddema-als-onleefbaar-forum-voor-uber-democratie/ ). Daar is niks onfatsoenlijk aan, aangezien deze kwalificaties gebaseerd zijn op de feiten ter zaken. Dat ‘Uber-Boy Baudet’ en ‘Narcis Hiddema’ niet komen ligt in het feit dat zij worden gefinancierd door Uber en de VVD Groot Kapitaal- Hoer Neelie Kroes. ( zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/?s=Uber+Kroes )

   Maar straks bij de Amsterdamse Gemeenteraad Verkiezing’s debatten kom ik ze wel tegen en dan veeg ik de vloer aan met die twee Volksverlakkers& ‘Uber-Oplichters’.

   Like

   • @Steve. Haha, meesterlijk. Ben benieuwd. Maar (waarom) is jouw doel hen onderuit te vegen? Denk dat alle amsterdammers niet anders dan 100% achter de woorden en ideeën van FvD kunnen staan. PvdA (5e colonne) moet eruit. Denk dat iedereen die de status quo wil verbreken, samen moet werken. Kan je mij aangeven wat er mis is met de statement van FvD? En ja, legale taxi’s zijn een ramp en te duur. Ga nog liever met de bus. Dus laat dat uber maar komen.

    Like

   • @liesbeth.
    Misschien maakt mij dat helemaal niet uit om de geschiktheid vd plannen stadsbestuur FvD te beoordelen.
    Misschien is het ook niet terzake doende wanneer je Lyft hebt en er morgen al 3 nieuwe taxi apps kunnen zijn.
    Vind het wel vals dat het Partij-kartel bv de zorg-markt (leven reddend, verplicht) geliberaliseerd hebben, omdat de vrije markt alles goedkoper zou maken. En ze voor een branche die op de vrije markt hoort zo spastisch doen.
    Afgezien dat Uber er niet toe doet vind ik de redenatie erg zwak, geen argument voor mij (geen persoonlijke aanval, ik behandel m’n gesprekspartners zoals ik zelf behandeld wil worden, met respect. Ik kan bot overkomen, niet persoonlijk bedoeld. De rede en logica telt, die val ik aan)
    Als ik jouw redenatie volg dan kan jij niet meer naar The Voice of SNL op NBC kijken. NBC eigenaar is General Electric, grote wapenfabrikant (18e w.w. 2010) en tot ’93 hoofdleverancier onderdelen atoombom.
    Dan zou jij ook niet een lang weekend Barcelona in een klm Boeing mogen doen. Boeing is wereldwijd nr 2 in de lijst van wapenproducenten/ oorlogsprofiteurs (wiki, 2013).
    U.S. oorlogen hebben 100.000-en babies en kinderen letterlijk vermalen met staal, uranium en kruit. Dus als jij een bewijs/ linkje kan vinden dat de eigenaren Uber elk kwartaal 3 pasgeboren baby’tjes ritueel slachten. Dan nog zouden het frissere mensen kunnen zijn dan de mensen waar je nu al zaken mee doet.
    Laat maar weten of de ubers ook medeplichtig waren aan het vermoorden van 100.000-en babies de afgelopen 20 jaar. Maar dan nog stap ik liever bij hen in dan opgelicht te worden door een idiote en respectloze sahbi in een officiële taxi.

    Like

 3. Zou bekladden van zijn deur tot 2x toe niet om een publiciteitsstunt gaan, gratis reclame maken voor de partij?
  Die oproep van Hiddema haalde schijnbaar niet genoeg ‘cijfers’?

  Like

 4. Nu ze eenmaal in de 2de kamer zitten zijn ze gelijk om?
  Gewoon erbij zijn en ja en amen knikken en voor het oog af en toe net doen of ze iets essentieels bestrijden, maw gewoon de ogen van de burger dichtsmeren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.