koningshuis

LOL: Koning Willem tevreden over ‘Showbizz-Hulpverlening’s’-‘Foto-Shoots’&’Oranje-Boven-Fake-NOS-reportage’ op Curaçao en St Maarten

(van onze Royal dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Taxfree-King Willem’ en zijn ‘PvdA-Zot Plasterk’ vandaag op St Maarten als peperdure ‘Nep en Fop-Hulpverleners'(Video). LOL: Koning Willem Alexander zeer tevreden over de ‘Showbizz-Hulpverlening-Foto-Shoots’ en ‘Oranje-Boven- Fake-NOS reportage'(Video) op Curaçao en St Maarten( Zijn ‘PvdA-Zot-Plasterk’ mocht niet op de foto) van zijn Heldendaden. De King heeft de tijd van zijn leven( Maxima ook(Video)) op kosten van u en vermaakt zich kostelijk blijkens de Fotoshoots ter plaatse.

 

9 antwoorden »

 1. Ik zie het als een luxeprobleem dat ze hun villa met zwembad hun hotel, hoerenkast of casino kwijt zijn, brengen ze ons ook wat als wij niks meer hebben? Als ik niks te eten heb hoor of zie ik ook niemand van St Maarten . Ze hebben jarenlang hun zakken gevuld dus doekoe genoeg daar !
  Ik heb meer medelijden met de arme stumperds in Nederland bij de voedselbanken in de rij !

 2. Niemand staat te dansen geloof me ! de curacao’s journalisten mochten niet naar binnen, alleen de nederlandse pers die hij heeft mee genomen. Zodat hij leuk aan het doen is hij behandel de mensen van curacao net stront !

  En kijk zei hebben de orkaan in leven geroepen om dat Trump niet wil mee doen aan hun nep klimaat bullshit !

  Omdat Trump beslissend zijn wrecking ball heeft genomen naar de geheime regeling om een Wereldregering op te leggen op Wij de Mensen . Hij heeft dit gedaan door de VS uit het TTIP (Transatlantisch Handels- en Investeringspartnerschap) te trekken, NAFTA te herverhandelen en illegale immigratie uit te sluiten onder een aantal andere belangrijke initiatieven.

  Echter, Trump’s grootste omkering voor de NWO-cabal – BY FAR – trok de Verenigde Staten uit het klimaataccount van Parijs . Deze enige uitvoerende actie van de POTUS heeft de NWO agenda meer gedwongen dan enige andere patriottische beweging die hij tot op heden heeft gemaakt.

  De grote gevolgen en verreikende gevolgen van de intrekking van Trump uit de Parijse overeenkomst veroorzaken TPTB ‘hoofdpijn’ voor de machtselite en worden niet geduld. Want dat frauduleuze akkoord was het middelpunt van een evoluerende wereldwijde totalitaire regering die een beetje is gemodelleerd na de tyrannische Europese Unie superstaat. [1]

  Het kritieke punt hier is dat de globalisten nu alles doen wat ze kunnen om steun te verlenen aan hun valse CO2-gedreven klimaatverandering verhaal. Zij zijn zo wanhopig om hun extreem dure, arbeidsintensieve klimaatverandering op de wereldgemeenschap van naties te voeren die zij zullen uitoefenen om de hele steden te vernietigen. Hun heilige koe van Global Climate Change ( een geoengineerde fenomeen ) zal onder geen enkele omstandigheid geofferd worden, als ze het kunnen helpen.

  En ze lopen met z’n drie maxima in mexico, paus colombia kijk naar zijn oog en bolle ze hun benen breken waar dan ook !

 3. De eilandbewoners staan vast weer dansend op ’t vliegveld op De Bolle te wachten zoals destijds voor Juul+Victor Baarn en kinderen zijn uit de scholen geplukt om als dollen met vlaggetjes te zwaaien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s