Elitaire Misdaad

SP apen Volksnieuws na en wil nu ook Bestuurders op een Zwarte lijst, Rutte Woest.

(van onze Rat in pak redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De SP wil een zwarte lijst voor falende ( lees Graaier & Zakkenvullers & Fraudeurs ) Bestuurders in de Maffia-zorg.
Deze “Elite- Gangster Billboard– lijst”(Video) moet voorkomen dat falende(lees: jattende) Bestuurders – vaak voorzien van flinke vertrekpremie – weer bij een andere ‘Maffia-zorginstelling’ aan de slag gaan om hun Zakken te vullen. Nou, die Lijst bestaat al sinds 2008 en die heet: “Elite-Gangster Bilboard”(Video) . En daar is de Tweede Kamer ook al lang geleden  van op de hoogte gebracht. SP Tweede Kamerlid Lilian Marijnissen heeft wel een idee welke verrotte en gewetenloze bestuurders in aanmerking komen voor deze lijst. “Deze bestuurders horen niet thuis in de Maffiazorg.” Rutte heeft fel gereageerd: Die Lijst komt er nooit”. Bronnen rond Rutte hebben ons laten weten dat als die Lijst er komt hij vreest dat al zijn Top VVD-ers en zijn ex ‘PvdA- hoertjes’ dan met naam en toenaam worden genoemd net als op de “Elite-Gangster Billboard” lijst van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Ook het Gegraai in de Maffiazorg,bij (Video)corrupte overheden,instellingen,woningcorporaties etc. zo zat?
Het Gegraai en Naai in de Maffiazorg, bij corrupte overheden, instellingen, woningcorporaties etc. zo zat? Twitter of mail naar pol.partijen.
De afgelopen jaren kwamen er regelmatig (zeg maar wekelijks, zo niet dagelijks) Bestuur-gangsters a La Loek Hermans, Henry Keizer en Robert Linschoten(Video) van Maffia-zorg en overheids ’s instellingen negatief in het nieuws vanwege riante vertrekpremies, Fraudes, terwijl de organisaties waar zij verantwoordelijk voor waren er vaak financieel slecht voor stonden. Een van de voorbeelden was ‘Maffia-zorginstelling Laurens’ in  ‘Onleefbaar -Rotterdam’ van de Criminele PvdA”Unlce Tom “Aboutaleb(Video).  ‘Bestuurs-gangster Marc Scholten’ stapte daar op met een premie van 175.000 euro en die staat al op het “Elite-Gangster Billboard”(Video).

‘Prima middel’ zou zijn dat die Ratten in pak de cel in worden gegooid en hun roofcenten afgepakt door de ‘VVD-Justitie’.
Dit moet, als het aan de SP ligt, onmogelijk worden. Lilian Marinissen: “Als jij een Maffia-zorgorganisatie hebt gerund, en je hebt zó gefaald, dat er inspectietoezicht is, dat de zorg niet op orde is, dat er hoge werkdruk is… dan vinden wij het schandalig dat je ook nog eens een grote vertrekpremie meeneemt, en vervolgens een paar maanden later een nieuwe zorgorganisatie zou kunnen beginnen. Wij zouden daar graag een eind aan willen maken. En zo’n zwarte lijst kan daar een prima middel voor zijn.”

De SP komt zelf met de volgende vijf kandidaten, die op die lijst zouden moeten staan:
1 Marc Scholten (Laurens)2 Gerard Marinus (Vivantes)3 Marco Meerdink (Espria)4 Wim Driesse (CuraMare)5 Ankie van Rossum (St. Antonius Ziekenhuis) en hier nog een kleine 300 Stelende en Frauderende ‘Rat in pak Bestuurders’.

Er zijn volgens Marijnissen diverse redenen waarom ze op die ‘Maffia-lijst’ thuishoren: “Óf ze gaan er met een vertrekpremie vandoor als een dief in de nacht , zonder dat ze een dag eerlijk hebben gewerkt. Ze laten een ‘Maffia-zorginstelling’ achter, waar het niet goed mee gaat, of ze omzeilen de Wet Normering Topinkomens als echte Ratten in pak. Wij zeggen: laat dat geld bij de instellingen, die kunnen dat goed gebruiken. Wij vinden dat dat soort Bestuurs-gangsters niet in de zorg thuis horen, maar in de cel.”

Graaiende en Zakkenvullers Misdaad-Sector heeft kans verspeeld.
Volgens Marijnissen heeft de ‘Maffia-sector’ lang genoeg zelf de kans gehad om iets aan de problemen te doen. “Dit probleem bestaat al zó lang onder Rutte en zijn VVD-misdaadgroep. We praten er al heel lang over. De’ Rat in pak Maffia-sector’ heeft zelf de kans gekregen om het op te lossen, maar is daartoe niet in staat gebleken. Erger nog veel bejaarde cliënten zitten zonder zorg met pis langs de benen. Wij willen dat iedere euro in de zorg goed wordt besteed en willen daar capabele bestuurders voor en we krijgen zo langzamerhand de indruk dat die niet bestaan in “Banana-Fraude-NL” van Rutte&Co.”

‘Rat in Pak Danneberg’ ‘Slecht idee’. PvdA Sigaar uit eigen doos(Video):Belasting omhoog voor de ‘Maffia-Zorg’
De ‘Doofpot- Rat in pak Erik Dannenberg’ van de NVTZ (Nederlandse Vereniging van ‘blinde’ Toezichthouders in Maffia-Zorg en geen Welzijn voor de Cliënten en lager personeel ) vindt de zwarte lijst van de SP een slecht idee. De SP legt volgens hem onterecht de nadruk op een aantal incidenten zware criminaliteit. Volgens Dannenberg is het interne toezicht de afgelopen jaren juist sterk verbeterd met nog snellere Doofpotten: “De ‘Maffia-zorg’ is een enorm grote- (misdaad)-sector, daar werken verschrikkelijk veel mensen voor een hongerloontje en mogen dan a.u.b. een paar ‘Zorg voor zich zelf-Bobo’s’ hun zakken vullen. Al er dan is iets mis gaat, dan wordt dan uitvergroot. Dat is terecht, omdat het publiek geld is. Maar je moet ook niet gaan doen alsof die incidenten iets zeggen over de gehele misdaad sector, want de meeste Fraude zaken gaan direct de eindeloos diepe ‘VVD-Pedo-Demmink-Doofpot‘ in’. Daar hebben wij geen moeite mee.” ‘Rat in pak Marc Scholten’, één van de genomineerden op de zwarte lijst van de SP, laat in een reactie het volgende weten: “Ik hoop dat je begrip hebt dat ik deze ‘Zakkenvullers–periode’ achter me wil laten, zeker na de recente, wat betreft de ontslaggrond onjuiste en voor mijn persoon beschadigende berichtgeving, want ik hou van de Zorg sector, want die hebben mij tenslotte subsidie Miljonair gemaakt zonder dat ik ooit een dag eerlijk en hard heb moeten werken, hahahahahahaha, maar wel vaak over mijn afdelingen moest lopen met een knijper op mijn neus vanwege de pislucht en mag daar dan goed worden betaald of niet.”

Vanuit St. Maarten waarschuwde de PvdA ‘Zot Plasterk’ in zijn ‘Oranje-boven- Staats-NOS’ dat al die ordinaire ‘PPV-Tokkies’ met hun ordinaire tengels moeten afblijven van zijn Bestuurders:

 

 

11 antwoorden »

 1. Voor de ratten in pak komt er geen kaalplukteam of fraudeteam die komen alleen als een arme sloeber een appel gestolen heeft of een arm moedertje een gekregen tientje verzwegen heeft.
  Dan heeft ieder team ineens tijd over. Gajes van de bovenste plank.

 2. Bord voor zijn Kop
  De SP heeft zijn laatste greintje geloofwaardigheid te grabbel gegooid onder ’t voorzitterschap van Jan de Wit (Advocaat) Parlementaire equettecommissie kredietcrisis. Toen soacialistische tophoer Wouter Bos in zijn functie als MiniSter gehoord werd en sprak over de Rothschild audit commissie vroeg “Jan de Wit Wasser”en college niet who the fuck zijn de Rotschilds. Nee deze BAR parochiaan deed er geheel volgens de BAR traditie er het oorverdovende zwijgen toe. Ook binnen de socialische heilstaat van de SP kan je ondanks de niet aflatende stroom socialistische soundbites al is het tegen gereduceerd tarief gewoon de tering krijgen.

  Recht van SpReKen Members Only
  Terwijl de SP als zogenaamde (mede) wetgever allang de misdrijven van de Toga maffia in de spotlights had kunnen zetten geven ze er de voorkeur aan om te kruipen voor de boven hen gestelde Schriftgeleerden. Sterker nog, zelfs een SP prominent als Harry van Bommel adviseerd mensen om Rechters niet weg te zetten als criminelen om het risico vervolging te vermijden.

  Het Woord is in de taal gecorrumpeerd geraakt en daarmee is zijn betekenis verloren gegaan.
  Iedereen wordt geacht de Wet te kennen dat impliceert dat de Wet als instrucie eenvoudig eenduidig en daarmee voor geen enkele interpretatie vatbaar is. Maar onder auspiecien van het “Al Ziend Oog het Vaticaan” hebben de ideologie theologen de Wet als enkelvoudige instructie omgedoopt tot een container begrip, vernietigend van aard waarin met de Wet strijdige regelgeving zijn plaats heeft gevonden. In plaats van de Wet (de weeg schaal) te kennen laten we ons liever hypnotiseren door ons onze toegekende Rechten (privi leges) te laten doceren.

 3. Hoe wranger de pisgeur, hoe hoger de afkoopsom in de zorginstelling.

  Minister Pissterk maakte zich daarom sterk voor de Balkenende-norm om de patiënten beter te kunnen afzeiken met een hoger eigen risico.

  • Twee kabinetten Rutte heeft Nederland moeten doorstaan. In de Middeleeuwen was er nog de builenpest waar men aan kon sterven. Nu is er een kabinet met graaiende politici waar de Nederlanders vreselijk ziek van kunnen worden.

 4. Lilianne voelt als geen ander aan, dat het falen en frauderen van bestuurders ,gewoon niet meer te pruimen is?
  Mooiste van de grap dat ze gewoon een lucratieve goedbetalende job in zo’n zelfde soort instelling ambiëren, en nog een gouden handdruk na krijgen?
  Hoe noemen ze zulke ratten in pak ook weer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s