Vrij Onverveerd Volks-Pers

Rob Scholte kansloos tegen het corrupte en Liegende B&W Den Helder.

( door WeAreChange.NL)

AMSTERDAM-NOIR-WeAreChange.NL was aanwezig tijdens de ingelaste gemeenteraadsvergadering in Den Helder op 6 september 2017. Onderwerp was de verkoop van het voormalige postkantoor aan de Middenweg. De huidige gebruiker van het pand, Rob Scholte die in het pand het Rob Scholte Museum heeft gehuisvest, licht kort de aanloop naar dit conflict toe. Hierna volgt een korte impressie van de gemeenteraadsvergadering met in de hoofdrol wethouder Lolke Kuipers. Na afloop van deze heftige raadsvergadering vond er afsluitend een interview plaats met wethouder Stadsontwikkeling Kuipers (D’66-Yuppie-facisten rd. ) en Burgemeester Koen Schuiling (VVD-misdaadgroep rd.). De gehele raadsvergadering is hier te bekijken:  Wil je ons helpen om onafhankelijke media te blijven maken? Deel mee, like, wordt abonnee! http://www.wearechange.nl

2 antwoorden »

  1. mediation traject als je zelf als gemeente belanghebbende bent. tuuuuuurlijk vvd in de overdrive. vvd heeft dus ook al een pet als project ontwikkelaar en gaat over lijken waar ze ook al een mooi afvoer kanaal voor hebben gejat met die bolle lijken verbrander keizer.

    meneer scholte heeft als huurder het recht op eerste koop en de (geplaatste
    niet gekozen) burgemeester liegt dat hij barst want het gaat weer om poen, poen van het volk wat met misbruik van het publiekrecht ergens privaat in corrupte vvd zakken zal verdwijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s