Media-Maffia

‘BN-Hoeren ‘doen ook weer mee aan Massa ‘Tokkie-Hysterie’ stervende Eberhard van der Laan.

(van onze hysterische ‘dr. Goebbels huil- propaganda’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Publiciteit’s Stunt? Terwijl ‘Queen Exotica Maxima’ in Mexico aan het Shoppen is doet haar Pinautomaat Taxfree ‘Graai-King Willem’ aan ‘Thuiszorg a 2500,- euro per uur voor de zieke ‘Islam-Fraude-King Van der der Laan’. Waarom is de aan terminaal kanker lijdende PvdA Burgemeester van der Laan nog niet in de ziektewet en thuis bij familie en vrienden met professionele verpleging van thuiszorg? Hij is zeker geen Zorgmijder. Wat is dat voor een zieke ‘Royal-Publiciteit’s-stunt’? Waarom wordt er zo gezeuld  op straat door King Willem met die zieke man(Video)?

Taxfree-King Willem’ en zijn ‘PvdA-Zot Plasterk’op Curaçao als peperdure ‘Nep en Fop-Hulpverleners’.(Video).
Teken aan de wand: De MSM en de onmenselijke ‘VVD-Godfather Rutte prijzen’ (en de BTW op de prijzen van het voedsel ook de hoogte in) de terminale Van der Laan nu hij stopt de Hemel in. De ‘BN-Hoeren’ pikken ook weer een graantje sensatie publiciteit mee in het op één haar na failliete oude’ NSB-mannen-Vod’ De Telegraaf en delen massaal de brief PvdA Burgemeester Eberhard van der Laan. De ‘BN-Hoeren-Aasgieren’ van in hoofdzaak ‘Maffiaboss John de Mol’ en ‘Riool-Showbizz-King Joop van den Ende zijn nog aan het bijkomen van hun laatste hysterische,valse Huilactie” Dom Nederland helpt Sint-Maarten(niet)” (Video) of ze doen al weer enthousiast mee aan de volgende massa ‘Huil-Tokkie-Hysterie’ Van der Laan. Ze kunnen niet wachten tot Van der Laan dood is en zij in het zicht van de ‘Riool-Camera’s’ in de begrafenis stoet met Rutte voorop vals kunnen gaan lopen janken.

Johnny de Mol heeft van Trump geëist dat hij vandaag in zijn VN ‘Mad Dog-speech’ ook Van der Laan huilend gaat eren als de beste Burgemeester van de Wereld  BN-Hoeren en de VVD-misdaadgroep van Rutte. Gênant: Koenders is al een paar keer aangesproken door VN gedelegeerde dat zij hem bewonderde dat hij zijn geestelijk gehandicapte zoontje van rond de 12 jaar Johnny de Moran heeft meegenomen naar de VN.  Sindsdien verstopt Koenders zich voor het merendeel op het toilet en loopt Johnny hem in de VN  luidkeels blèrend en huilend te zoeken. Het is de Staat-NOS verboden om het gênante moment uit te zenden dat de gelegeerde hem aanspraken, want dan wordt Koenders en NL het lachertje van de VN. En dat kan dat ook nog eens leiden tot een grote diplomatieke rel dat Koenders  daardoor zijn gedroomde ‘Taxfree- Graai-baan’ bij de VN misloopt en dan gaat hij echt janken…… Trouwens waar is de grootste beroepsjanker van allemaal de PvdA ‘EU-Graaier -Frans Timmermans’:

 

 

 

12 antwoorden »

 1. En de traditie is mini financieel minister van MOSILIM POW journalist hou jullie traditie HOOG voor elk kind krijgen jullie de verdiende straf Beatrix je naam zwerf over al !

 2. HEL OP SINT MAARTEN: BERICHTGEVING NOS VERSUS DIE OP ROL

  Geplaatst in: media op: 15 september Auteur: m k

  LEES HIER WAT MARCEL GELAUFF (GEEN BANDEN MET DE PEDO-NETWERKEN, WE HERHALEN HET NOG MAAR EENS, EN ALS HIJ DIE AL HEEFT MAG DAT NIET WORDEN GEZEGD) TE MELDEN HAD OVER DE VERWOESTING VAN ONS MAFIA-EILAND

  Over 200 mensen zoek! En wat de rest? 4 doden en wat gewonden, dat is wat de officiële instanties en de pers naar buiten hebben gebracht! De leugen is gigantisch want van de mensen zelf op St Maarten hoor je dat er vele mensen worden vermist en links en rechts lijken met of zonder kogelgaten drijven in de wateren rond het eiland. Men mag niet meer schrijven over de bedreigingen, plunderingen en de afrekeningen want dat tast de goede naam aan van Nederland en hun eiland. Nu, dagen later sijpelen er berichten binnen van meer dan 200 vermisten en dan weten we nog niet van de niet geregistreerde of te wel illegale mensen op het eiland. De eerste drie dagen waren simpel jagen op criminelen, afrekeningen en veiligstellen van de vele cocaïnehandel. De Nederlandse militairen waren volgens de pers bang om aan land te gaan en later bleek dat een speciale eenheid alleen enkele zeer interessante hoge maffia gasten in bescherming namen bang dat de handel verloren zou gaan. Men doet er alles aan het zwijgen op te leggen maar de geluiden sijpelen toch wel door. De leugens die de wereld in gestuurd worden hebben de omvang als die van de MH 17vlucht en de tijd zal loslaten wat er werkelijk gaande is op het eilandje St Maarten. De grote verliezers zijn de lokale bevolking die geheel hun hebben en houden verloren zijn en verstrikt zijn geraakt in de wereld van de vieze Italiaanse maffia waarvan Nederland beweert weinig weet van te hebben. De Italiaanse maffia; de link tussen maffia en het witte goud.

  John H. Baselmans
  Tags: John Baselmans, Sint Maarten

 3. Volgens het komende nieuwe kabinetsbeleid moet Van der Laan snel binnen 3 maanden een éénmalig D’66-pilletje inslikken en mag Henry Keizer (VVD) de verwerking met afscheidsreceptie organiseren met begeleiding van Bijbelse Evangelieteksten.
  Na afloop dient volgens de eis van CDA-Buma het Wilhelmus te worden gezongen.

  Ik heb het hier over keiharde regeerakkoorden, dus dit is geen satire.

  Het afscheid van Van der Laan is symbolisch voor de compleet doorgerotte Pvd-Arbeidersverraders.

 4. De toon is scherp gezet door Steve. Maar dat mag ook wel als het gaat om iemand die lid is van een partij die genocide pleegt op arme mensen die dankzij het opschroeven van het Eigen Risico een specialist of ziekenhuis mijden. Hierdoor hebben zij veel minder kans dat kanker in een vroeg stadium ontdekt wordt. In tegenstelling tot iemand als Maxima of van der Laan.

  De heldenverering is onterecht, deze man kwam net nog in opspraak wegens grove fouten tav het willens en wetens aanstellen van hofstadgroeplid Bilal L als jongerenwerker, die vervolgens jongeren recreëerde voor ISIS.

  Had de media deze smerige streek van van der Laan maar breed uitgemeten. Maar ze doen dat liever bij een kasgraaiende PVV tokkie en het nieuws over de ene orkaan na de andere is ook een prima afleiding. Dit land is moreel faiiliet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s