Elitaire Misdaad

“Banana-Fraude-NL” van Rutte: Corrupte Bedrijven betrokken bij Megafraude ‘VVD-ambtenaar Kasteelheer Pieter Hofman’.

( van onze ‘VVD Klasse- Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “Rutte bij de VN(Video):” Mijn NL is een Fanatisch ondernemend ‘VOC-land’(Video) met (peperdure) Hulpverleners experts als Johnny de Mol ( De Moran(Video)) en Taxfree ‘Graai -King Willem’ (Video) dat als voorbeeld kan dienen voor al die Afrikaanse corrupte Dictators”.
Corrupte Leveranciers van de gemeente Helmond hebben meegewerkt aan een Megafraude die jarenlang werd gepleegd door een hooggeplaatste ‘VVD-ambtenaar Pieter Hofman’. De gemeente heeft dat donderdagavond gemeld aan de gemeenteraad op basis van de uitkomsten van onderzoek. Zo konden niets anders, want heel Helmond sprak er al jaren schande van. De gemeente overweegt stappen tegen de betrokken bedrijven. Overweegt? Waarom heeft de FIOD en/of de ‘VVD-Justitie van Minister ‘Aasgier Stef Blok’ nog geen invallen gedaan bij die bedrijven? Als een Bijstandsgerechtigde een paar tientjes bij verdient om zijn kinderen eten te geven door bijv. zwart de toiletten te boenen bij corrupte hoge ambtenaren of eigenaren van corrupte bedrijven en geschaakt wordt dan zit hij of zij al in de cel.  De gemeente deed eind vorig jaar aangifte tegen corrupte ambtenaar Kasteelheer Pieter Hofman ( salaris per maand 9800,- euro) wegens verduistering en valsheid in geschrifte. De 56-jarige corrupte manager werd ontslagen en zit nu in de WW en in maart aangehouden door de politie en na  een kort verhoortje weer vrijgelaten. De corrupte Politie(Video) verklaard dat zijn snelle vrijlating niets van doen heeft dat Pieter Hofman een gerenommeerd VVD partijlid is.

Topje van de corrupte ‘Elite- IJsberg’ in “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte&CO.

Onderzoekers concluderen dat de ambtenaar op uiterst geraffineerde wijze te werk is gegaan en verschillende methoden hanteerde om de gemeente te laten betalen voor spullen en diensten die hij persoonlijk gebruikte. Van zijn methode kan de zuster van de PvdA Burgemeester “Uncle Tom”Aboutaleb die van de blinde heeft gejat nog wat leren. Ook de onlangs gepakte Top VVD-er Robin Linschoten(Video) voor btw Fraude liet ons weten dat hij zijn petje af neemt voor de methodes van deze zeer ondernemende ( lees :Jatten) hoge ‘VVD-Ambtenaar’. Van 9600 ,-euro per maand kan een beetje VVD-er geen kleding, schoenen, plantenbakken, wijnen… kopen daar weet de ex Voorzitter van de VVD-misdaadgroep(Video) de Bolle Veelvraat Henry Keizer die 30 miljoen fraudeerde ook alles van, niet dan? De ambtenaar kon zelf de opdracht verstrekken én de factuur goedkeuren en door de gemeente laten betalen. Helmond draaide zo op voor elektronica, auto’s, dameskleding, damesschoenen, herenkleding, fietsonderdelen, onderhoud van fietsen, etenswaren, tuinmaterialen waaronder bomen, planten en plantenbakken, seksartikel, wijnen, sigaretten en drugs(Video) . Bovendien liet hij een tuin aanleggen en onderhouden bij de woning van zijn echtgenote Diana Noppers in Echt (Limburg).Helmond is voor zeker 4,5 ton benadeeld maar vermoedelijk is de schade nog vele tonnen groter, schrijft de gemeente donderdag. De gemeente is verzekerd tegen fraude maar de verzekeraar wees de schadeclaim deze week af omdat de ambtenaar door gebrek aan controle volledig zijn gang kon gaan.Pieter Hofman heeft bij de politie toegegeven dat hij toch fouten heeft gemaakt en daardoor is gepakt  en zijn voormalige werkgever heeft besloten zoals bijna alle hoge ambtenaren doen in NL (Video). De strafzaak tegen hem begint later dit jaar. Zijn ‘Graai en Naai-echtgenote’ ‘Lady Diana Noppers‘. die heeft geprofiteerd van de Megafraude is ook verdachte en verder niets. Op haar woning is in maart  beslag gelegd voor de Show. Wij hebben per direct deze ambtelijke Rat in pak op het “Elite-Gangster Billboard”(video) geplaats. Het Bord waar Rutte bijzonder trots op is, want daar hangt ongestraft de ‘VVD-ruggengraat’ van zijn fanatische (Graai en Naai)-Nederland.

Wij hebben Transparency-NL gevraag of zij nog steeds van mening zijn dat de ‘Elite-regeerders’ en Bestuurlijk ambtelijk Nederland niet corrupt is. Zij lieten ons weten zich vanaf nu af aan nog alleen maar te beroepen op hun zwijgrecht en hun subsidie-(zwijggeld)-poen van Rutte&Co te incasseren(Video) .

Maak een einde aan de alles verwoestende ‘Rat in pak Corruptie’ en Stem op de Stem vd Straat Partij (Video)bij de komende Amsterdamse Gemeenteraad Verkiezingen:

 

11 antwoorden »

 1. Ik vind dit artikel redelijk stigmatiserend en rascistisch naar alle overige VVD-ers die wel hun best doen in de maatschappij.
  ’t Is jammer dat die 85% het verpest voor de rest. Je kan beter door een Marokaan beroofd worden dan door een VVD-er. Bij de Marokaan kan je nog aangifte doen. Die VVD-er stuurt je nog een factuur na, nadat ie je compleet kaalgeplukt heeft.

  VVD = Criminele Organisatie

  Definitie criminele organisatie
  Bij de vraag of er sprake is van een criminele organisatie zijn de volgende aspecten van belang:

  1. zekere structuur en organisatiegraad, in het samenwerkingsverband heeft bijv. ieder van de verdachten zijn of haar eigen aandeel, op zijn of haar eigen niveau
  2. het samenwerkingsverband moet ook een duurzaam karakter hebben
  3. welke organisatie tot doel had het plegen misdrijven (smeergeld, ambtsgeheimen lekken, landverraad, witwassen, Kathalijne de Kruif, oplichting met gemeenschapsgeld etc. etc.
  4. het samenwerkingsverband hoeft niet te bestaan uit verschillende geledingen of een bepaalde hierarchie.
  5. Ook is niet vereist dat alle leden hetzelfde doel nastreven

  Et voila, OM/Justitie kan al deze voorwaarden met een duidelijk JA beantwoorden en moet vervolging instellen.

  Like

   • Hahaha, was in een goede bui en wil die criminele nep-Nederlanders niet nog verder stigmatiseren. Maar denk ook dat 15% erg positief is. Het kan nog gekker, in England hebben de rijkelui een eigen land binnen een land. Eigen wetten, gouden koets , the whole shabang.
    Misschien dat we al die stelende, liegende en pedofilie toestaande (Dijkhoff, kinderhuwelijk) VVD-ers een eigen eilandje moeten geven. Kunnen ze dat in de uitverkoop gooien, gaan wij NL wel weer Greet maken.

    Like

  • Wat is de definitie van een terroristische organisatie ? Dan zijn de straffen vaak 50 tot 100 procent hoger.

   Indien duidelijk. Zou de VVD dan in deze definitie passen ?

   Bijv. …. met het doel … de maatschappij en/of des lands goede eer te beschadigen …

   …. het doen van terreuraanslagen ( zoals het foetsie maken van gemeentebudgetten, het als een hofnar stelselmatig voorliegen en uitlachen van armen, bejaarden en gehandicapten, publiek aanstootgevend gedrag met Gordon in het Torentje, het grootschalig doorvoeren en importeren van oliedollarvluchtelingen, … misbruik van nutsvoorzieningen zoals het toelaten en veroorzaken van aardbevingen in Groningen…

   etc etc.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.