kabinet-Rutte

Regeerakkoord na drie maanden duister onderhandelen ‘Royal-Shell-Kabinet Rutte3’ rond.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Dit knetterrechtse Godvrezende, Criminele ‘Kabinet Rutte3’ wordt u aangeboden door D66.
Het ‘Pluk de armen, bejaarden en zieken Regeerakkoord-Rutte3′ is na drie maanden zonder democratisch mandaat in duistere achterkamertjes onderhandelen met de’ Shell -Massa Moordenaar’ & ex Bankier-Gangster Top VVD-er Zalm(Video) rond. Wordt die periode van zes maanden duister onderhandelen afgetrokken van de 4 jaar die staat voor een regeer periode? Nu moeten alleen nog de angstige en laffe kadaverdiscipline fracties van de ‘Nep en Fop Christenen-CDA’, ‘D66-Yuppie-facisten’, ‘Incest-Bijbelbel- CU’ en de ‘Crime-boss’ van dat zooitje de ‘VVD-misdaadgroep’ het goedkeuren. En wij kunnen u nu voorspellen dat zij dat gaan doen. De enige Hamvraag in deze scherts vertoning is natuurlijk of net afgetreden  ‘Yab Yum Hennis’ weer terugkeert als ‘VVD-Gangsterin– Minister’(Video) op het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”. Wij denken van wel want ze zijn schaamteloos. En Hennis was zo gescript afgetreden dat zij een indruk moest achterlaten voor de massa dat zij zonder meer geschikt is voor een nieuwe ‘eerlijke’ minister post in Rutte 3.Zij kreeg dan ook van het motorblok CDA, D66 en CU en de hele Nederlandse Ja-Knikkers pers complimenten hoe (vals) waardig zij was afgetreden.Haar optreden en dat van haar rechterhand de ‘Doofpot generaal  was A tot Z gescript en schaamteloze Haagse reality rioolshow war RTL Riool Boulevard een puntje aan kan zuigen.

Tot Slot: Ook weer de bekende aftreed slogan van de VVD Misdaadgroep: Naar Eer en Geweten werd er ook weer ingezet met de bekende brok in de keel (lukte haar niet zo goed als Teeven) als Grand Finale toen zij oplas van haar script dat ze af ging treden.

Kinderen zijn het misdadige Wisselgeld van ‘Shell-formatie’ ‘Godfather Rutte 3’(Video).

13 antwoorden »

 1. En een ignorant Volk men denk we zijn wit dat kom je duur te staan maar blijf hangen wegens geld van het volk dat dit KH no body blijf smijten ! zodat zijn dochter € 1.500.000,00 zo meteen moet vangen van uw belasting geld !

  Zo verdienen een hoop € 90.000.000,00 niet per jaar ga zoeken en je zult weten !

  Kan iemand met vertellen wat dit is , dit woord , met geschreven woorden zitten ze jullie dom te houden lees goed en denk na ?

  Wie is in naam van de inkomsten belasting ? ga ik de loonbelasting heffen ?

  Simpel woorden !

  Like

 2. Als het volk echt wakker wordt zou een revolutie ontstaan en dan ligt het volgens deze ego’s altijd aan het volk en nooit aan hun. Schaamte en zelfreflectie is bij hun onbekend alleen de arrogantie van wij weten

  Like

 3. Ze zijn “democraties” gekozen en hebben een dictatuur gesmeed van 4 partijen. Het woord democratie is niet DE DEMOCRATIE. Het volk slikt dit. Willen er niet over nadenken en sluiten zich op in hun eigen isolement en daarin schuilt het grote gevaar dat fatalisme en lethargie heet. De manipuleeraders in Den Haag en zeker ook in Brussel weten dit en leiden het volk als lemmingen naar de afgrond.

  Like

 4. Het aantal sigaren uit eigen doos zijn haast niet te tellen?
  Kopen kopen en nog eens kopen anders maar verhongeren?
  Hypotheek sluiten op voedsel, mogelijk toch nog aftrekbaar na een hele doos advocaten uit de fles getoverd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.