Kabinet Rutte3

‘Junkie Gordon’ feliciteert billenmaatje Rutte met regeerakkoord:‘Ik vind je ongelofelijke kanjer’

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Regeerakkoord na zes maanden duister onderhandelen ‘Royal-Shell-Kabinet Rutte3’ rond(Video) .
De bekende beruchte ‘Riool- presentator’ en Junkie Gordon feliciteerde gisteren zijn billenmaatje Rutte met het slagen van de duistere coalitieonderhandelingen. Dat deed hij in de vaste ‘VVD Valse-nichten rubriek’  ‘De voicemail van Mark Rutte’ in WNL ( Dom NL) Op Zaterdag. Het seniele bejaarden programma voor de oude NSB-ers dat niet de Hoogste Kijkcijfers heeft, maar de Hoogste sterftecijfer van hun kijkers tijdens de uitzending.

Kinderen zijn het misdadige Wisselgeld van ‘Shell-formatie’ ‘Godfather Rutte 3’(Video).
Alhoewel de ‘Pluk de arme kaal Shell-formatie ‘officieel nog niet rond is wordt verwacht dat het misdadige Kabinet Rutte-III begin volgende week zijn onmenselijke plannen zal presenteren.“Wat ontzettend fijn dat jullie eruit zijn gekomen en een hopelijk goed regeerakkoord, Snif, voor elkaar hebben gekregen, Snif en ik kom gauw weer bij je op ‘ons’ Haags Torentje” zodat wij weer kunnen feesten met de arbeiders Kids(Video), bralde ‘Junkie Gordon’. “Ook nu vertrouw ik er weer op dat je de komende vier jaar weer alles zal geven om dit land nog beter te maken voor de Ultra-Rijken &Ratten in pak(Video) en de BN-hoeren zoals ik dan en het nu al gaat en Top hoe je die ‘Bijbelse Boy Segers’ heb om kunnen lullen dat je niet een ‘Duivelse ‘Homo bent, hihihihihihihhihi.

Bejaarden Omroep Max walgt van VVD-Billenmaatjes Rutte en Gordon(Video).
‘Junkie Gordon’ probeerde ook criticasters van zijn altijd liegende en criminele ‘VVD-Minister-president’ de wind uit de zeilen te nemen. “Ik zeg: laat iedereen maar zeuren over je inclusief die Knettergekke Wilders(Video). Misschien heb je wel eens iets gezegd wat je niet helemaal bent nagekomen, maar ach, we zijn allemaal (0n)-mensen die Graaiers en Naaiers en je doet je uiterste best(met liegen). Ik vind je in ieder geval mijn ongelofelijke kanjer, dus zet hem op, Snif, Snif!” Gordon: Je weet het ouwe billenmaatje van me. De VIP kaartjes voor de (ranzige) Toppers liggen al gratis  klaar voor je(Video), neem die Segers ook mee kunnen we hem Dollen en in zijn kont knijpen als hij ff niet oplet, hihihihihihhi, Snif, Snif om wakker te blijven”.

11 antwoorden »

 1. We moeten massaal aangifte doen !
  Waarom krijgt Wilders geen podium ???????
  De tweede partij !
  Kun je zien dat dit van geen ene kant deugt!
  Gordon en Rutte de twee misselijkste figuren die je jou maar kunt voorstellen !

  Like

 2. Omdat u hollanders laten z’n snotneus als slik rutte jullie leven verzieken en voor de H.L. gaat het volgens hun voor de wind met de duivelse ritueel ! Dus u geef hun de macht en met geschreven woorden maken ze uw leven zuur in de naam van de koning maar als de koning moet staan ho maar

  Ik vraag nog eens wie kan mij vertellen wie is en heeft de naam inkomsten belasting ?

  Like

 3. Mooi, dat is wat een laf volk verdient!
  Te schijterig bang om voor hun rechten en die van hun kinderen op te komen.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2017/09/22/hoogste-tijd-voor-een-nieuwe-grondwet/
  Dhr. Pieter Bijlaard heeft de moeite genomen om een boek te schrijven over een nieuwe grondwet maar volgens mij is dit parels voor de zwijnen, want dat zijn de meeste vernederlanders: laffe zwijnen.
  https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=3742 (voor de nederlanders die NIET bang zijn…..)

  Like

 4. Wat kan een land diep zakken.

  Holland ligt al 5m onder NAP achter de dijken en de duinen, maar met Rutte-3 is de zondvloed niet meer te keren, ondanks de Bijbel op het herentoilet in het Torentje, en ondanks een cocaïne-verbod in de Ridderzaal.

  Hol-land. Het land waar men diep in elkaars hol kruipt.

  Like

  • “Hol-land. Het land waar men diep in elkaars hol kruipt”.

   Nou het is meer; “Het land waar men diep in elkaars hol KAN kruipen”.
   Want het is precies wat patia zegt; we laten het gebeuren…
   Ze zijn tenslotte in de minderheid.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.