Kabinet Rutte3

Rutte & Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg’.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het ‘Christelijke’ Kabinet Rutte3 dat niemand wilde, behalve Gordon en  ‘Mad dog Trump’.
Gisteravond zaten Rutte,Hoes en hun ‘Bijbel-Boy Segers’ te liegen bij Humberto Tan. Na de Late ‘Riool-uitzending doken Rutte & Hoes direct de Paardensteeg in. ‘Boy-Segers’ ging direct naar zijn ‘Exorcist-priest’. Men kon duidelijk zien dat de Duivelse onderhandelingen zijn tol hadden geëist bij de ‘Bijbelbelt-Boss Segers’. Hij zat er ongemakkelijk en spier wit bij alsof hij de afgelopen drie maanden dagelijks als een ‘Toy-Boy’ door de hele ‘Pedo-Demmink-Shell-Chapter ‘(Video) van de ‘VVD-misdaadgroep’ was verkracht.

Regeerakkoord na drie maanden duister onderhandelen ‘Royal-Shell-Kabinet Rutte3’ rond(Video).
Kabinet Rutte 3: “Christelijk Eerlijk Delen”:De BTW op voedsel omhoog en de ‘Honger& Bloed opbrengst’ daarvan gaat naar de Taxfree-multinational’ op de ‘VVD -Zuidas‘ (van o.a de ‘Shell-Duivels’ van de ‘Massamoordenaar &VVD-Gangster Zalm’) en de hoogste Klasse(Elite) middels belastingverlaging. De verwachting is dat nog meer eerlijke mensen aangewezen zullen zijn op de giftige Voedselbanken van de PvdA‘Kapo Klijnsma ‘(Video). En van dat mensonterende idee krijgen Rutte, Gordon Hoes spontaan een ‘VVD-Harde–plassertje’. De ‘CU-Incest Bijbelboss- Segers’ zal bidden voor de arme sloebers  zijn dochters liet hij dramatisch  weten bij Humberto Tan met pijn in zijn gat.Rutte& billlenmaatje (Video) vierde ‘Jat geld- regeerakkoord – van de armen voor de Misdadige Multinationals ‘ feest met peperdure ‘Onno Hoes-schandknapen’ in de ‘Pedo-Paardensteeg’. ‘Junkie-Gordon‘ stond zoals gewoonlijk stijf van de Coke en Rutte stond stijf in zijn ledere ‘VVD-speedo-onderbroekje’ en Hoes was druk bezig als de Burgemeester van de Darkroom.

De eerste die de ‘VVD- Godfather Rutte’ hebben gefeliciteerd waren ‘Bankster-Boy-Macron en Premier ‘Liar- May’ en hun Boss  ‘Mad Dog Trump’ met het nieuwe stok oude ‘Thatcher &Reagan-Liberale-(D66&VVD)- Fascistische’ belasting plan steel het geld van de armen, bejaarden  en zieke massa en geef het aan de Utra-Rijken.

 

 

14 antwoorden »

 1. ja,en dit fake-kabinet gaat vrolijk door met het bestelen van de burger en de zgn vrijheden en rechten verder ontnemen.Het is echt te hopen dat het nog wel gezonde ,integere en gewetens volle deel vd bevolking op staat en van zich laat horen.Al is het maar om het destructieve beleid te vertragen en een HALT toe te roepen.

  Like

 2. Gewoon niet aan storen lekker voor jezelf leven de schijt aan dat volk en hun regels en wetten lekker optimaal de crimineel uithangen dat is het beste.
  Wetten zijn alleen maar gemaakt om te overtreden toch?
  Laten ze allemaal lekker de tering krijgen !

  Like

 3. De rol van homo Dijsselbloem in combinatie met zijn functie als voorzitter van de Eurogroep, als schizofreen. Jeroen Dijsselbloem, die niet alleen minister van financiën is en dus op deze centen moest letten, maar ook voorzitter van de Eurogroep en dus namens de EU ons geld moest innen. Deze schizofrene dubbelfunctie is een van de belangrijkste redenen dat het kabinet Rutte de crisis in Nederland heeft verergerd, door de belastingen te verhogen om de drieprocentsnorm maar te halen. Met structurele schade voor de Nederlandse economie en metname het MKB, tot gevolg. Het hele land mocht bloeden voor de ambities van meneer Dijsselbloem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.