Kabinet Rutte3

“Christelijk’ Kabinet Rutte 3 gunt Zakkenvullers als Van Nieuwkerk & King Willem‘Mega-uitkering’ en Shell nog minder belasting.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte & Gordon & Schandknapen vieren ‘Pluk de armen kaal-regeerakkoord’ in ‘Pedo-Paardesteeg’(Video).
De Uitkeringsgerechtigden en 3 miljoen arme sloebers ( cijfers CBS) die nu al amper te eten hebben krijgen een verhoging van btw op Voedsel voor hun verrotte kiezen (geen geld voor de tandarts). Maar de ‘Graai en Naai- gabbers in crime ‘van Rutte 3 mogen hun zakken blijven vullen met hun Mega uitkeringen, Maar ook de multinationals als die van de Shell -Massamoordenaar Gerit Zalm'(Video) gaan nog minder belasting betalen dan zij al doen. Dat Bloedgeld wordt nu afgepakt (afpakken doen ze met de wet in de hand en dat is belasting innen) van de ‘Laagste-Vergiftigde-Voedselbank-Klasse'(Video).

Het ‘Christelijke’ Kabinet Rutte 3 dat niemand wilde, behalve Gordon.
De ‘NSB-vlag’ kan uit bij de ‘Graaien& Naaier'(Video) ‘Subsidie-Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ en andere gewetenloze Grootverdieners in de corrupte ‘Publieke- misdaad-sector’ en bij de ‘Taxfree –Multinationals’ en Taxfree- King Willem(Video). Het nieuwe ‘Roof de armen scheel Kabinet Rutte 3’ gaat de wet blokkeren die hun riante inkomsten moest aanpakken, Houzee!.

Kinderen zijn het misdadige Wisselgeld van ‘Shell-formatie’ ‘Godfather Rutte 3’(Video).

MottoKabinet Rutte 3: “Christelijk Eerlijk Delen”:De btw op voedsel omhoog en de ‘Honger& Bloed opbrengst’ daarvan gaat naar  Zakkenvullers,Multinationals & King Willem. Dat bevestigen de coalitie splinterpartijtjes ‘D66 Yuppie-fascisten’, de ‘Nep en Fop CDA Christen’, de ‘CU-Incest Bijbelbelt’ en hun ‘Crime-Boss’ de VVD-misdaadgroep dat de Ratten in pak(Video) in de publieke sector mogen meer blijven verdienen dan een minister. Dat is, inclusief vergoedingen en pensioenopbouw, nu 181.000 euro per jaar.

Opmerking: Maak een einde aan de Roof praktijken van de ‘Gevestigde Orde-Rat in pak- partijtjes’(Video) en stem de komende gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam in maart 2018 op de Stem van de Straat partij (Video)  :

 

 

 

14 antwoorden »

 1. Dit is het verschil tussen Mannen en slik flikker die jullie hebben als regering !

  En Ik zeg MANNEN !

  Bij jullie alles is homo tegenwoordig dit hebben jullie cadeau gekregen van beatrix ze heeft het goed gedaan !

  CDA buur heeft nu een vriendje van P………………………………………………………………………..?
  allemaal homo

 2. En Zalm die verdiend vier keer zoveel als rijkman groenink !

  Het is schering en inslag stelen Eis de DNA van de hele koninklijk familie zijn jullie nu niet stoer genoeg geen knokploeg meer in nederland geen koppelbaas meer geen grote smoel als er op komt om deze gasten DNA te eisen !

  Lafaard zijn jullie allemaal met jullie grote smoel als ik één van jullie ergens anders tegenkom ?

 3. Het is toch echt van de zotte dat mensen nog steeds geloven in het sprookje van… de NEP ORANJES (geen DNA af willen geven…wat hebben zij te verbergen…naast de grootste uitkeringstrekkers van dit land met inkomsten van SHELL en andere inkomsten van drugslijnen) hoezo wordt dit NIET bestraft in dit land met een zogenaamd rechtssysteem? Als jij als uitkeringsgerechtigde neven inkomsten hebt wordt dit bestraft.. en dit betaald niet eens belasting? “Hun motto” laten wij het gros van dit land eens extra betalen voor levensonderhoud.. iets wat iedereen nodig heeft… joepie nog meer in de armoede en gratis arbeid. WTF waar is al die belasting voor?! Wie geniet hier het voordeel van? Democratie is allang dood in dit land want wie luistert naar “Het volk?!” Allemaal eigen agenda’s die zogenaamde Elitetroep… zij hebben genoeg en krijgen steeds meer.. wanneer is genoeg genoeg vraag ik mij af.. de ouderen worden gekort op hun pensioen en betalen nu nog meer voor levensonderhoud.. zo TRIEST dat mensen NIET opstaan..

 4. Pechtold I (kereltje ZONDER ballen, publiek geheim, ook in het Torentje)

  PVV-leider Wilders trok fel van leer vandaag. „Niemand vertrouwt Rutte III. Nederland wordt belazerd.” De PVV’er ziet in het regeerakkoord een aanval op de hypotheekrenteaftrek en vindt het kabinet met de aflosboete „schaamteloos en zeer onbetrouwbaar”. Hij wees bovendien op het extra geld voor ontwikkelingshulp terwijl het eigen risico niet omlaag gaat. Volgens Wilders wordt Rutte III ’Een kabinet ZONDER ballen’ en hij doopt het dan ook ’Pechtold I’.

 5. Men moet zich geen illusies maken dat men niet precies weet hoe men de eigen burger de nek om probeert te draaien want dat is allemaal bewust beleid.
  Duizenden arme mensen gaan nu hun huis uit gejaagd worden door over de hele linie alles te verhogen vooral nu er wat weg te geven valt.
  Gewoon omdat het zo schofterig mogelijk moet.
  Verneuk uw naaste, besteel uw naaste, leg valse verklaringen af tegen uw naaste, dwing uw naaste tot afgoderij, maak uw naaste zo overspelig mogelijk, eert uw vader en moeder met een strontluier, trek het laatste hemd van hun lijf als u zelf al genoeg hemden heeft, lieg zoveel mogelijk en verneuk mensen van de waarheid opdat de leugen waarvoor u danst in stand blijft.
  Want in de vader van de leugen is geen enkele waarheid.

  • De 30 zilverlingen van Judas worden fiscaal aftrekbaar in box-1.

   De BTW op de Bijbel blijft gehandhaafd op 6%.

   Zwarte kousen blijven buiten de fiscale vermogenstoets van box 3, en dat scheelt.

   Het kabinet Rukke-3x heeft dus de zegen van Staphorst en Urk.

 6. LS…

  Dat het wéér een grote poppenkast is mag duidelijk zijn… Waarom het zo lang moest duren weten de heren natuurlijk alleen zelf… Opdracht van hogerhand en niets anders. En verder is het natuurlijk wederom uitproberen hoe achterlijk het volk is om vervolgens de eigen agenda er door te drukken. Opnieuw opdracht van hogerhand. Doe normaal, laat je kind vaccineren, de opwarming van de aarde komt door de mensen etc. etc. Helga van Dursen of hoe die muts mag heten, spande de kroon in een of ander door de overheid gefinancierd fop- programma door weer te melden dat de opwarming van de aarde mensenwerkwerk is en dat daarom de belasting omhoog moet. Maar ja met de hersens en het inzicht van een aardappel… Wat wil je ! Maar wij zijn wakker en nu de rest nog !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s