Kabinet Rutte3

Verbijstering over Economische zaken en Klimaat naar ‘VVD-Gangster Wiebes’.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zalm:”Rookhokje &Knoflook,‘Kitty-porno’ & ‘Shell-belangenverstelling’ bevorderde formatie Rutte 3”(Video) .
De ‘VVD-Gangster Erik Wiebes’ die in Amsterdam al als Wethouder de bijnaam had gekregen “Alle arme sloebers aan het Gas”(Video) en van zijn departement Belasting een ‘Taxfree- zone (Video)’ had gemaakt voor de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ en Multinational misdaadgroepen en een waar schrikbewind voor de armen en zieken (o.a. een Puinhoop m.b.t. Zorgtoeslagen, etc.) mag nu het Klimaat naar het Gas helpen. De ‘Incest-Bijbelbelt Boss Segers ‘heeft op zijn CU partijcongres (met opvallend veel mensen met hetzelfde hoofd) al laten weten verwacht van mijn boss ‘Duivelse Rutte’ geen Heilstaat, maar wel een’ Bio-Barbeque- veestapel'(Video) die heel NL vergast en overspoeld met ‘Giftige-Bijbelbelt-Eieren’, Praise the Lord,Wiebes en Rutte de Duivel!

11 antwoorden »

 1. De elite probeert vliegende schotel technieken en nulpuntenergie technieken voor zichzelf te houden. Hier http://vsbc.nl/vrije-energie/bewijs-dat-nulpuntenergie-zpe-zeropointenergy-bestaat.html is bewijs dat nulpuntenergie bestaat. Ik verwacht dat er goedkope nulpuntenergie-apparaatjes (die geen patenten hebben) op de markt komen. Dit is al over de hele wereld bekend onder andere bij Jaime Maussan en Steven Greer en bij Coen Vermeeren. Ik heb de 2e Kamercommissie die over milieu (energie) gaat ook erover ingelicht. Olie en gas zijn straks alleen nog interessant voor smeerolie en het maken van plastics enzovoort.

  Bekijk dit filmpje eens en luister wat Dr Steven Greer zegt. Zijn vader als ik me niet vergis werkte bij de NASA of maakte een Maanlander oid. Uitvinders worden op grote schaal bedreigd / vermoord en energiecrisis is kunstmatig en meer. https://www.ninefornews.nl/toegewerkt-buitenaardse-nep-invasie/

  Like

  • LS…
   De grote Piramide is met behulp van nulpunt energie gebouwd door de Unnunaki ! Als die terugkomen zullen ze afrekenen met de satanisten die elke echte vooruitgang tegenhouden !

   Like

  • Goed stuk. Een complete overhaul van de bestaande kijkwijzen en oplossingen. Alle info is welkom.

   De transitie van olie naar andere, schone energie is landsbelang. Veel leed/ oorlog wordt gecreeerd door strijd om energiebronnen.

   In de kluizen van alle grote energiebedrijven liggen de oplossingen al. Al jaren.
   Het vrijgeven van deze formule’s is Landsbelang.

   Ik stel voor, weer in samenspraak met justitie en fiod/ belasting.

   Een wetenschappelijke groep onder leiding regering. Binnen 2 jaar hebben we dan al een migratie gestart. Kies een systeem. Laat studenten ermee werken onder leiding van een senior (uni, bedrijfsleven).

   Als de connectie landsbelang in het wetboek kan. Dan kan je iedere manager die de codes van de kluis niet wil geven, gewoon 4 jaar celstraf eisen. Bedenk maar iets, want landsbelang.

   Laten we zeggen dat er in de kluizen van shell een formule ligt waarmee het volume van benzine, milieuvriendelijk verhoogd kan worden. Dat je door toevoeging chemisch extract 35% meer kilometers kan rijden met dezelfde tank benzine.

   Wanneer je niet meewerkt als bedrijf houd je het ongewenste systeem, de vervuiling, de oorlogen en de doden in stand/ medeplichtig.

   Vervuiling doodt elk jaar 100-en mensen in NL, oorlogen over olie doden 100 duizenden mensen elk jaar.

   Wanneer je als manager/ labrat niet meewerkt, dan wordt jij persoonlijk en je bedrijf in een class action suit aangeklaagd voor deze ellende en doden. Dat kost je als bedrijf kapitalen aan slechte reclame en advocaten.

   Too big to fail? The government is a bit bigger and companies kunnen anti-trust cases aan de paarse broek krijgen. Wordt de heleboel gesplitst wanneer het kan bij wet.

   Elke keer weer justitieschandalen en de aandeelhouders niet blij. Managers in justitieproblemen. En de meewerkende concurrent favoriet bij regering.

   Kies, click..

   Like

   • Dat je door toevoeging chemisch extract 35% meer kilometers kan rijden met dezelfde tank benzine.

    Niks met de EU te maken.

    Deze benzine zit in de pompen in Nederland. Dat hebben we ontwikkeld, geimplementeerd en democratisch besloten. Mocht u de processen willen implementeren in uw land, dan hebben we hier de kennis en kunde/ patenten om te exporteren. En zo onze welvaart in de 4e versnelling te zetten.

    Nederland Europees Kampioen 2019/20 !

    De motor vd auto gaat er (evt na software update, no recalls and #FreeHat) niet van kapot.

    De wet/ verordening dat een specifiek type benzine te verkrijgen is kan binnen 6 maanden wet zijn. Dan hebben de pomphouders al een jaar de tijd aan te passen/ grieven met toekomstige regeringspartijen te bespreken. En daarvoor dan weer gecompenseerd te worden.

    Misschien dat ontwikkelingshulp maar eens in eigen land besteed moet worden.

    Ken genoeg grensbewoners die de steun hard kunnen gebruiken.

    En ik vind haar nog steeds niet hilarisch.

    Die ene, van de d66 (-neger), was wat dat betreft een stuk leuker.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s