Kabinet Rutte3

‘Lord Buma’ vraagt Onleefbare Rotterdamse CDA Wethouder de Jonge als ‘vicepremier’.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66 -Shell-Bankiers-Formatie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- CDA-jongeren boos op ‘Lord Buma’ over ‘Jan met de Pet basisbeurs’(Video).
De Rotterdamse Onleefbare CDA Wethouder Hugo de Jonge is door CDA-leider ‘Lord Buma’ gevraagd vicepremier voor de partij te worden in het nieuwe ‘Christelijke- Shell -Kabinet Rutte 3’. Dat brallen doorgaans goed ingelichte corrupte kringen tegen hun ‘Lek maar raak- RTL Nieuws’. De ‘VVD-Godfather Rutte’ liet weten ‘verrukt te zijn en deze man Duiveltje ook zelf zou hebben gekozen’.De Jonge, die medeplichtig is aan een waar ‘Duivels- schrikbewind’ in Rotterdam van de (on)-Leefbare tegen de werklozen, zieken en minderheden moet Minister worden voor (geen) ouderenzorg op het Ministerie van Volksgezondheid voor de Rijken en geen Welzijn en Sport voor het “Labbenkakken” Volk .

Partijleider Steve Brown ontmaskerd (Video)‘Boy Baudet’ en ‘Narcist Hiddema’ als ” Onleefbaar-Forum voor ‘Uber-Democratie’ “.

Roemenen als ‘Congo-slaven’ voor €1 per uur in Rotterdam van ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb(Video)’.
De voorzitter van VNO-NCW Voorzitter Hans de Boer de ‘VVD-Gangster’ die het woord “Labbenkakken”(Video) introduceerde voor mensen die buiten hun schuld werkloosheid zijn en van de honger geen ontlasting hebben wordt zo goed als zeker de nieuw Minister van (A)-Sociale-zaken. De Onleefbare De Jonge was tijdens verschillende corrupte Kabinetten-Balkenende, die inmiddels landelijke bekendheid geniet als “Kuttenvanger” politiek assistent van de toenmalige oude CDA-Raten-ministers van Onderwijs Van der Hoeven en Van Bijsterveldt. Momenteel is hij Wethouder van Onderwijs voor de Elite. Het ‘Nep en Fop Christen’ CDA is in Rotterdam de kleinste collegepartij van de ronduit criminele Leefbare en de PvdA Burgemeester “Uncle Tom” Aboutaleb(Video) van de Maffiafamilie die stelen van de Blinden.

4 antwoorden »

  1. Die Hans de Boer van VNO-NCW wordt denk ik geen minister.

    Hij heeft het uiterlijk van een Volkswagen Diesel uit de Middeleeuwen, en zijn gehele optreden
    lijkt op dat van een vogelbekdier.

    Daarbij is zijn stem niet om aan te horen. Alsof een roestig draaiorgel is versleten, maar dan erger.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.