Amsterdam

Ollongren in afscheidsbrief: Amsterdam is door mij een ‘Stad –Pretpark’voor Yuppies&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia’ geworden.

(door de Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Harvard research suggests that an entire global generation has lost faith in democracy.
Ollongren is één van die corrupte politici van de zogenaamde” Weak Democracies from the USA and EU Elite” die van Crisis naar Crisis hollen en alleen de belangen van de Elite dienen en erbij gebaat zijn dat uitgebuite groepen tegen elkaar worden uitgespeeld. Daar gaan we als Stem van de Straat een einde aan marken met ons vijf punten Programma; “Wat te Doen”(Video)! De Wethouder ‘Gangster Eric van der Burg’ (VVD-misdaadgroep )is de nieuwe ‘Loco-Fraude-Burgemeester’ van de Amsterdamse Elite. Dat schrijft vertrekkend ‘Loco-Fraude-Burgemeester Kajsa Ollongren’ (‘D66-Yuppie-fascisten’) de hoofd verantwoordelijk van de ‘Mega-Fraude -Stedelijke Museum-Beerput’(Video) in haar ‘Judas-afscheidsbrief aan de voor het merendeel corrupte en laffe gemeenteraad. ‘Duivelse Ollongren’ heeft de Stad Amsterdam mede volstrekt onleefbaar gemaakt voor de gewone Amsterdammer.

Kostbare start ‘Christelijk-Shell-Rutte III’: Andere naam voor corrupte Ministeries(Video).

Stem op de Stem van de Straat Partij: ‘Wat op het spel staat’(Video)

Ollongren is één van die corrupte ‘Ezel’(Video) die vertrekt naar Den Haag om in het ‘Christelijke-Shell-Kabinet Rutte-III’ vice  vieze premier en Minister van Corrupte Binnenlandse Zaken te worden. Vandaag, dinsdag, is haar laatste ‘werkdag in Amsterdam voor de Yuppies, expats, Toeristen en bovenal de VVD Vastgoed Maffia. De schaamteloze en gewetenloze ‘D66-Yuppie-fascist Ollongren’ schrijft afscheid te nemen met ‘gemengde-Duivelse-gevoelens’. “Omdat Amsterdam mijn stad is geworden zonder die walgelijke Amsterdamse Labbenkakken. Omdat het Wethouderschap een voorrecht is dat wij alleen kunnen worden als grofweg 30 procent van de Stemmers thuis blijven en niet gaan stemmen op de Stem van de Straat Partij en/of de Partij voor de Dieren en/of de SP of PVV. Ollongren vindt vooral dat we allemaal nog treuren om het heengaan van de door de MSM heilige verklaarde PvdA Burgemeester Van der Laan aka” de Fraude-King”. lk heb op 18 september als locoburgemeester zijn taken overgenomen en ben blij dat ik nu mij hielen kan lichten. Een verantwoordelijkheid die ik heel serieus heb genomen(kuch). Ik wil mijn grote waardering uitspreken voor alle corrupte ambtenaren die mij hebben ondersteund in deze bijzondere periode.”

In de Video reportage hierna wordt Ollongren terecht en comform de feiten ter zake uitgemaakt voor Maffioso tijdens de ‘Taxfree- Graai-King- Willem-Bilderberg  Cat Walk’:

13 antwoorden »

 1. Als het aan dit kabinet ligt is net als in lullenfleutenland Zweden het hele land overgeleverd aan de Nwo, daar hebben alleen de bankiers en multinationals alles voor het zeggen?

  Like

 2. Jkvr. drs. Karin Hildur Ollongren heeft meerdere titels en is van Finse adel. In een ander leven was zij de vrouw van Thor, Lady Sif. “Als vertrouweling van minister-president Mark Rutte werd ze in augustus 2011 secretaris-generaal bij het ministerie van Algemene Zaken.[1] Ze maakte deel uit van het formatieteam voor het kabinet-Rutte I en werd door de Volkskrant in 2011 gekozen tot meest invloedrijke vrouw in Nederland.[2]” De geruchten gaan dat ze een MARVEL Wonder Woman is. Voor meer details kun je terecht bij Tony STARK aka Robert Downey Jr..

  Like

  • vd Laan: 2 jonge meiden beschadigd (*6), en dat is alles. Daders niet gezocht en gepakt, dus is er ook niet zoveel aan de hand. Maar kijk daar eens, daar is het ook een puinhoop (dronken volwassenen die er een puinhoop van maken, heeft er niks mee te maken).
   Dit is p.c.
   Kajsa/Kasja/ Kesha tik tok –> is precies wat er mankeert aan de Nl’se democratie en politiek.
   Je praat niet met een volksvertegenwoordiger. Zij zit daar voor Verhofstadt en ALDE = EUSSR.
   Kijk je kan er goed gekkenhuizen mee vullen en therapeuten mee ah werk houden, maar voor NL. Moet je bij haar en haar baasjes niet zijn. Die is bezig met landverraad. Die is bezig de toekomst van alle NL’s voor een appel en een schouderklop te verkopen. En dat kan ik wel crimineel/ juridisch bewijzen. Ik hoor het wel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.