pvda

Berucht ‘PvdA-Banencarrousel’ draait door tot de laatste minuut met Koenders.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘PvdA-Banencarrousel’ met Van Dam is los van alle Remmen en Schaamte met goedkeuring van Rutte(Video).
De afzwaaiend Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken ‘Eunuch Koenders’ (PvdA-hoertje) op weg naar een ‘Graai-baan’ vindt dat hij niets fout heeft gedaan door vlak voor zijn vertrek nog een domme partijgenoot te benoemen middels het beruchte ‘PvdA Banencarrousel’op zijn departement. Dat laat de gewetenloze en schaamteloze Koenders woensdag weten in reactie op Kamervragen van D66.

Klijnsma wordt commissaris van de Koning als beloning voor haar Misdaden tegen het Volk(Video).

De ‘PvdA-Klaploper en ‘columnist’ van het bejaarden  op één haar na failliete ‘GOEDMENS- Vod’ de Volkskrant René Cuperus’, onder meer ‘werkzaam’ voor het op het punt staande te worden opgeheven  wetenschappelijke bureau van de domme ‘PvdA-hoertjes’ , werd voor de Show uitgenodigd om over de ‘Graai en Naai functie’ te brallen. Het is niet bekend of Cuperus voor deze ‘Nep en Fop-Job’ Koenders Oraal en/of Anaal (Video) heeft moeten bevredigden. Een interne of externe sollicitatieprocedure werd niet in gang gezet wat de normale en wettelijke gang van zaken is, maar volgens Koenders is dat verdedigbaar omdat het gaat om een aanstelling van een jaar, voor drie dagen in de week met slecht een betaling van 18.000,- euro per maand, wat hij omschrijft als een „korte ‘Graai en Naai periode’. En hij wijst op het feit dat wetenschappelijke bureau (die er steeds naast zit qua wetenschap blijkens de verpletterende Verkiezing ‘s nederlaag ) op het punt staat zijn deuren te moeten sluiten nu er nog maar 9 zetels zijn overgebleven van de 39 in de Tweede Kamer.”

Dronken ‘Showbizz-arbeider Spekman’:Mensen opgehitst tegen onze ‘Banencarrousel-Marcouch’ ( Video).
Daarom is er door mij „ervoor gekozen om een shortlist van mogelijk geschikte ‘PvdA- ‘Banencarrousel- Kandidaten’ te vinden die normaler wijs niet aan de bak zouden komen in het bedrijfsleven of waar dan ook ”, vervolgt de schaamteloze corrupte PvdA minister. Uit zijn antwoorden blijkt niet of er meerdere namen op die shortlistje stonden, en zo ja, hoeveel. Maar wij hebben de hand weten leggen op dat lijstje en daar stond slechts een ander naam op en dat was die van de Ex Partij Voorzitter de dronkenlap ‘Showbizz -arbeider Spekman’,die nu constant te jonge PvdA stagiaires in de LinksePrille billetjes en borstjes loopt te knijpen in de Rode ‘Stijfe Haan’-Kroeg alsof hij Matthijs van Nieuwkerk(Video) is.

Tot Slot:Waar is de LUL van Johnny? Die is met Koenders mee naar de VN(Video) en de PvdA-Klaploper’ en  ‘Volkskrant-GOEDMENS-Columnist Cuperu schrijft Koender & Johnny de Hemel in.

Advertenties

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s