Elitaire Misdaad

‘Aangerande’ Corstius mocht Recht praten wat Krom is bij ‘Aanrander Van Nieuwkerk’ in DWDW.

(van onze Wie neukt wie gedwongen privé redactie i.s.m de Stem van de Straat/SaltoTV )

AMSTERDAM-NOIR– Nadat onze artikelen:“De Mol de Nederlandse Harvey Weinstein” We’ve got the Sex-Power(Video) en “Subsidievreter Jelle Brandt Corstius’ werd ook gedwongen tot ‘Orale-Johnny de Mol-Harvey Weinstein-Sex’ (Kuch)”(Video)in geslagen zijn als een Bom bij de ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffia'(de liederlijke kring van Corstius) moest Corstius wel regareren. Zelfs ondanks dat onze artikelen tot heden dood gezwegen zijn door de hele gebsudieerde Gevestigde Orde Pers en commerciële ‘Pulp-Media-Maffia’ van John de Mol moest Corvinus nu wel Recht gaan brallen waarom hij geen aangfite had gedaan wegens verkrachting en bijv. de  Franse schrijfster en activiste Henda Ayari (Video)wel.

Jelle Brandt Corstius reageert in DWDW op zijn ‘Kul-verhaal’ in Trouw.
“Brandt Corstius reageert ook op de commotie die is ontstaan op zijn brief. Ik ook. Maar ik kan het niet vertellen in Trouw. Jelle is seksueel misbruikt tijdens zijn periode bij Barend en van Dorp maar kan hier niet veel over zeggen. (Bron :DWDW)

Overigens bralde hij bij DWDW weer klinkklare feitelijke weerlegbare onzin tegen ‘Aanrander Van Nieuwkerk’. Zo bralde hij dat hij door de ‘Johnny de Mol &Harvey Weinstein-media-hause’ weer opeens deze aanranding herinnerde. Hij had dat al die jaren weg gedouwd en claimde daarmee het cognitieve geheugen van een kind onder de zes jaar dat seksueel is misbruikt door bijv. de  ‘VVD- Pedo-Kliek’ van de Ex OM Boss Joris Demmnink. Nou, hij was dus al een man van 23 jaar en die laten zich over algemeen niet meer aanranden, te oud,te sterk en kunnen zich alles herinneren tot ze dement zijn. Daarnaast bralde hij dat hij na die ‘verkrachting’ was bedreigd door een Top advocaat als hij die verkrachting openbaar zou maken. Maar noemde wederom niet de naam van die advocaat. Een Kul verhaal dus. ‘Aanrander Matthijs van Nieuwkerk’ vond het allemaal maar vreselijk zielig voor die Fantast en aantoonbare leugenaar Corstius en stelde geen enkele kritische vraag en verkrachtte daarmee voor de zoveelste keer de waarheid en zijn Kijkers. En wie weet na de uitzending weer wat te jonge stagiaires  of het ‘kind’ Corstius met wat snuifjes Coke .Alles is immers mogelijk in deze perverse gesubsidieerde ‘Maffia-Grachtengordel- kringen(Video)’,niet dan?

Maffia Boss John de Mol ‘verkracht’ Matthijs van Nieuwkerk in Utopia reclamespot.

 Aangifte wegens ‘Johnny de Mol-verkrachting’ (video)tegen adviseur Tarig van Burgmeester Aboutaleb (on)-leefbaar Rotterdam.

Peter R. de Vries ontmaskert Matthijs van Nieuwkerk als zijn ‘VARA-Vieze Keith-Junkie-Schandknaap(Video).
Zijn kromme sensatie verhaaltje dat hij was aangerand en gedrogeerd toen hij een ‘kind ‘van 23 jaar was spreekt n.b zich zelf tegen. Hij bralde dat hij gedrogeerd werd en toen werd gedwongen door de Media Boss (is het Jan Mulder en/of Bert van der Veer en/of Frits Wester en/of John de Mol & Zn. ) hem te pijpen en dan op eens als de man hem anaal wil verkrachten is hij niet mee gedrogeerd en vlucht hij weg. Dat is dus een contradictio in terminis (Latijn voor “tegenspraak in termen”).Men is of gedrogeerd of men is het niet. Deze verklaring van Corstius houdt dus geen stand in een rechtszaak. Iedere advocaat maak gehakt van die verklaring. Maar des ondanks bralde hij bij de ‘Subsidie ‘Miljonair Van Nieuwkerk’ en algemeen bekend staande ‘Coke Junkie’-aanrander’ van te jonge stagiaires dat hij nu opeens overweegt alsnog aangifte te gaan doen tegen de ‘Rapist Media Boss’. Wederom een ‘Kul-verhaal’, want wij kunnen u nu al verzekeren dat deze aartsleugenaar en Oplichter Corstius  nooit aangifte gaat doen,want zijn ‘Orale& Anale-Rape-verhaaltjes’ rammelen aan alle kanten.

Alleen bij de Stem van de Straat Salto TV: Johnny de Mol de Nederlandse Harvey Weinstein: We’ve got the Sex-Power SvdS. afl 5(Video)

6 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.