Elitaire Misdaad

‘Psycho Tjebbe Vugts’ CDA Wethouder van Rhenen weg na meldingen ‘Johnny de Mol–Weinstein-aanranding’.

(van onze Wie neukt wie gedwongen privé redactie i.s.m de Stem van de Straat/SaltoTV )

AMSTERDAM-NOIR- Ex Politieman-‘Graai & Naai-Pedo- CDA-Wethouder Klink in Wachtgeld voor rechter om verkrachting kind (Video) .
In de lange perverse CDA Traditie van de ‘Ruud Lubbers—conté -knijpen-School’ ( Lubbers is beschuldigd van ongewenste intimiteiten. In parlementaire kring gonst het al decennia van de geruchten over ‘de Haagse aanranding ‘s  matras’ Bron: De Volkskrant) is er weer een Top CDA’er betrapt op aanranding van vrouwen/meisjes , bejaarde,  Heroine Junkie’s en/of jongens en/of kinderen. Nu is de CDA niet de enige Gevestigde Orde partij die zich schuldig maakt aan corruptie, fraude en verkrachtingen zelfs van kinderen. Zo is recentelijk nog de’ PvdA-er  Pedo-Khalid Tatou’ (Video) betrapt op het verkrachten van ten miste één kind en zit nu bij hoge uitzondering in die perverse, corrupte politieke  ‘Elite-kringen’  in de cel. Maar vlak de VVD-misdaadgroep op dit aanranding  en fraude terrein niet uit. Daar zijn de fraudeurs a La Henry Keizer en aanranders a La Ex OM Boss ‘Pedo-Demmink'(Video) niet meer te tellen. In dit verband wijzen wij op het walgelijkste voorbeeld de ex VVD Burgemeester en (ex) Landelijke Oranje Voorzitter ‘Pedo- Gebben’die nooit is vervolgd voor het dronken aanranden van een te jong meisje op straat en sindsdien al tijden de liederlijke Bink uithangt in het Luxe Wachtgeld, maar thuis hoort in de cel of een TBS inrichting.

Oudkerk: hef de PvdA op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje(Video)!

Wethouders houden 10 jaar Wachtgeld dankzij de corrupte ‘PvdA Zot -Minister Plasterk

 

Tweede CDA Wethouder in korte tijd betrapt op aanranding(Video). Echt Christelijk  Duivels.
Perverse Wethouder ‘Psycho Tjebbe Vugts’ van Rhenen die n.b Kandidaat van Lord Buma (Video)was voor Minister van Politie(Video) in het ‘‘Christelijke’-Shell-Kabinet Rutte3’(Video) heeft zijn ontslag ingediend na meldingen over zijn misdadig gedrag. De meldingen, afkomstig van o.a. systemisch aangerande, extreem bange ambtenaren en alleenstaande hongerende Bijstandsmoeders in alle leeftijden en waarschijnlijk een enkele terminale bejaarde en wat Terminaal Heroïne Hoertje, gaan over ‘grensoverschrijdend’ Johnny de Mol&Weinstein verkrachtingen’(Video) , licht een perverse en corrupte woordvoerder met pijn in zijn gat van de liederlijke en corrupte ‘Rat in pak-Gemeente’ toe.

 

Om hoeveel meldingen van de misdadige aanrandingen het precies gaat, wil hij niet zeggen. Maar het zijn er meer dan één.” Uit „ Elite-privacyoverwegingen” en vanwege het interne ‘Doofpot-onderzoek’ dat de gemeente is begonnen, wil de gemeente verder niets kwijt over de Strafbare meldingen”. Men wil ook geen commentaar geven of hij betrokken is bij de Verkrachtingen van de ‘Subsidievreter Corstius’(Video) en/of ‘Pis Bak-Patricia Paay’(Video). De altijd liegende en corrupte  Burgemeester P. van Wingerden – Boers (Video) van de perverse VVD-misdaadgroep liegt door te brallen zorgvuldig onderzoek te gaan doen naar de Dé Facto strafbare meldingen. Zij wilde geen commentaar geven waarom Justitie of de politie niet is ingeschakeld zoals wettelijk verplicht is en de Perverse Boef  Vugts ook nog het Luxe Wachtgeld vangt. De ‘Nep en Fop Christen- CDA’er-Psychopaat Vugts’ was vanaf 2010 wethouder Asociaal Domein bij de gemeente en was de schrik van de werkloze sloebers en bejaarden en zieken mensen. De andere corrupte en mogelijk perverse leden van het College van Burgemeester en Wethouders nemen zijn taken (en aanrandingen en Fraudes ?) vooralsnog over.

De ‘Nep en Fop Christen-Bert de Lange’, de ‘Blinde’ meer eveneens perverse fractievoorzitter van het Konten grijpen  CDA in Rhenen bralt tegenover de Gelderlander ‘erg overvallen’ door het nieuws. ,,We zijn er zeer door aangedaan dat we weer eens zijn betrapt als Christen  Duivelse  partij op verkrachtingen , we werken al zeven jaar samen en ik ben ook nog nooit betrapt op aanrandingen en fraude. Daarnaast ben ik vaak met Vugts op ‘werk’ bezoeken geweest in de regio, nee niet in de plaatselijke (jongens)- Bordelen op kosten van de Gemeente zoals kwade tongen al jaren beweren in Rhenen. Tegelijkertijd gaat het om meldingen van onbetamelijk( Rat in pak woord(Video) voor straffeloos aanranden) gedrag en die moeten we zeer serieus nemen en mijn partijgenoot  ‘gabber in crime’ alle rust gunnen in het Wachtgeld, Leve het  Ruud Lubbers CDA en de ‘VVD-(pedo)-Klasse Justitie.’’

Recent(Kuch):Het aanranding ‘s en Fraude geheim van B&W Rheden.
De Lange wil verder niets kwijt over de aard van de meldingen, want die doet hij alleen vrijdag in de Kerk bij de biecht. Wel zegt hij dat ze van zeer recent zijn(Kuch). In de video hierna legt de Partij Leider van de Stem van de Straat ing Steve Brown uit waarom de (Pedo)-Elite aanranders en Fraudeurs zelden of nooit worden vervolgd in ‘Banana-Fraude-NL’ van ‘Taxfree Graai- King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte&Co’(Video):

Het valt op dat wij de laatste tijd trouwens weinig meer horen van de Gevestigde Orde Populistische, reactionaire Splinterpartijtjes VVD,CDA,D66,PvdA,CU en Groenlinks &NATO dat het Volk moet oppassen voor het grote gevaar ‘Capo di tutti capi Poetin‘. En dat is wel te begrijpen met ‘Mad Dog Trump de Kruisengrijper’ als hun Westerse Leider en dat hun partijleden aan de lopende band worden betrapt op verkrachtingen, (Rap)-Pedofilie, Frauderen ,Liegen en Stelen van het Volk.En het gewone volk ook wel in die kringen Labbenkaken genoemd willen laten werken tot ze er dood bij neervallen.

Opmerking :Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan B&W en alle betrokkenen. Zij beriepen zich op hun zwijgrecht en Luxe Wachtgeld van de ‘PvdA Zot Plasterk‘.

 

10 antwoorden »

 1. DELO begreep hem.

  You’re free, to be whatever you want to be.

  Het is een keuze.

  Slachtoffer worden is geen vrijwillige keuze.

  Niet terugvechten en slachtoffer blijven is dat wel.

  ding dong, hoorde ik daar de gong.

  any update? Reacties? ontwikkelingen?

 2. De tijd is rijp om de zelf gezaaide vrucht te plukken

  Randstad/Cenzo IT Manager Wietze Jonker

  Wie Wietze kent doe ‘m de groeten, vroeg of laat, payback time arrived.
  https://nl.linkedin.com/in/wietze-jonker-203b74b

  Het Randstad hoofdkantoor mensenhandel is gevestigd in Diemen binnen deze leidinggevende biotoop van haantjes en geëmancipeerde vier sterren koelkasten stond Wietze alom bekent om zijn losse handjes en zijn grote voorliefde voor het consumeren van jong en fruitig vrouwenvlees. Het heeft tot 2009 geduurd tot een aantal vrouwelijke hoofdkantoor medewerkers de Randstad Holding directie er eindelijk toe hebben weten te dwingen Wietze van het hoofdkantoor te verwijderen. Waar eerlijke hardwerkende medewerkers zonder pardon door hem en zijn parners in crime gewoon (in mijn geval met politie begeleiding)op de keien werden gedonderd kon Wietze als financieel controller rekenen op jarenlange bescherming van Ranstad Holding (toen) onder de bezielingsloze leiding van Ben Noteboom. Gezien zijn kennis als financieel controller kende hij alle in en outs van het Randstad miljarden imperium van eigenaar en grootaandeelhouder Frits Goldschmeding. Vandaar ook dat ze voor hem een mooi dik betaald baantje bij Cenzo hebben geregeld. Cenzo staat voor Centraal Netwerk Zorg. Cenzo is een kwaliteitsfranchiseorganisatie opgericht in 1994, waarbij zelfstandig gevestigde zorgprofessionals, zoals GZ-psychologen zijn aangesloten, hoe zout kan je het vreten.

  Voor aanstaande maandag zal ik alvast een email met een linkje naar Randstad en Cenzo sturen
  http://centraalnetwerkzorg.nl/
  info@cenzo.nl
  https://www.randstad.nl/over-randstad/pers
  suzan.bloemscheer@randstadgroep.nl
  joost.heeroma@randstadgroep.nl

   • …een stuk oudere kop,

    En zijn vrouw nu wel wat uit te leggen hebben. Of anders zijn dochters die dit ook gaan lezen over pap, die altijd anderen de maat neemt.

    Maar zelf dus het meest scharminkelige karakter thuis had. tfoe

    Payback’s a bitch. En er is niemand die ontsnapt.

    Niet nu.
    Niet in het verleden.

    Heb je de updates van aangiftes e.d. bijgehouden. Of links?

    Peace

  • Als het allemaal waar is wat je hier meldt, dan kan je dus helemaal niks gebeuren.

   Wat gaat de directie Randstad doen? Laat de hele RvC maar komen. In de gechauffeurde lease-bak en met ingehuurde vrienden aan toe? En dan Wat !?

   Helemaal niks! Ga maar lekker briesen, verstoppen of aangifte doen met je dure advocaten.

   Jij was maar 1 meisje. De Autoriteiten hebben jou al die tijd wijsgemaakt dat je niets was. Geen macht had en niks voorstelde.

   Geinstutionaliseerde religies hebben je wijs gemaakt dat je door te zijn, zondaar was en boete schuldig was aan hen. Zonder een misdrijf te hebben begaan, rechtsgang en veroordeling. Hoe menselijk en beschaafd.

   Waar is al jullie macht nu cfo’tjes, coo’tjes en andere aanhangsels? Jullie worden publiekelijk uitgescholden en gekleineerd door één meisje!

   Zie je hoe hard dat pantser van de waarheid is. Omtzigt.

   Misschien dat ze nog ruimte op hun visite-kaartjes hebben. Daar moet nog bij

   – cucked.

   Op de schouders van Steve Brown reikte jij hoog/ hard genoeg om de verheven directie-kamers van Randstad-holding te halen.

   DELO haar Gerechtigheid. DELO haar Payback.

   En dit deed je nog maar met z’n tweeen. Jij tegen een miljarden-bedrijf en je sloopt ze.

   Dan ben je kracht. Dan ben je harde kern.

   Beeld je nu eens in dat je met 20 man was.

   (Of met je levenspartner. en wat als de kids dit principe ook snappen. dan heb je al een crew. Dan kan je gaan, verover je de zee en verre stranden.)

   Wat voor Goddelijke eigenschappen zouden jullie je eigen kunnen maken? What is seen/ learned, can not be unseen. Schijnt jouw harde kern?

   @DELO, @Steve.

   Geen harder pantser dan de Waarheid.
   Ik hoop dat je ons op de hoogte houdt van negatieve communicatie/ acties Randstad.

   Ik neem aan dat het hoor-/ wederhoor is toegepast en dat Steve de relevante reacties persoon, HR en Communicatie plaatst.

   Ik neem aan dat je Go-fund me page voor proceskosten aangemaakt is, en elk moment ‘live’ kan.

   De waarheid is niet strafbaar (behalve voor pvv-ers en Geert).

   • Het ligt NIET aan de rijken dat er zoveel armen zijn.
    Als je het kaas van je brood laat vreten, door die kippeleren schoenen met een stropdas, zonder voor jezelf op te komen, wat denk je dat die lui doen?
    Met de platte hand op z’n smoel slaan zo’n paardezwiep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s