Elite -Pedofielen

Old News voor Volksnieuws: Jelle Brandt Corstius is een ziekelijke Media-Geile-Paay-Fantast.

(van onze Wie neukt wie gedwongen privé redactie i.s.m de Stem van de Straat/SaltoTV )

AMSTERDAM-NOIR-Het lijkt er op dat de’ Elite-Pedo’s&Verkachting’s sluizen wijdt open zijn gegaan: De ‘House Of Cards- (Pedo)-Elite’(Video) van Rutt&Co en hun ‘Pr-Grachtengordel-Maffia’ met misdadige liederlijke types als P.C. Hooftprijs winnares en kinderporno handelaar Charlotte Mutsaers (Video) kraakt in al zijn voegen en het ziet er naar uit dat er een Dolle Dinsdag voor de deur staat.

Aangerande’ Corstius mocht Recht praten wat Krom is bij ‘Aanrander Van Nieuwkerk’ in DWDW(Video).

Subsidie -vreter- Corstius’ en ‘Kwaki –slikker’ blijkt een ‘mannelijke’ Paay te zijn die Geilt op ‘Pis–Media-nieuws’.

Gijs van Dam: ’Er is niemand verkracht’. Gijs van Dam, de ranzige televisieproducent die door ziekelijke Fantast Jelle Brandt Corstius wordt beschuldigd van Johnny de Mol-Weinstein-aanranding(Video), ontkent deze aantijgingen met klem. „Ik ben standrechtelijk geëxecuteerd in de MSM zonder enige vorm van proces op basis van een gelogen verhaal, die enige die direct door had dat dit verhaal compleet was verzonnen is Volksnieuws uit Amsterdam-Noir(Video)  geweest en daar ben ze dankbaar voor..”Volgens Van Dam is ‘Kind’ Gijs van Dam: Ik heb Corstius niet verkracht. Corstius is een ziekelijke ‘Media-Geile-Paay-Fantast’.Brandt Corstius niet gedrogeerd en „hebben ze seks gehad, maar is er niemand gedwongen.” „Ik denk dat hij het anders beleefd heeft als latente Homo ( en Pedo?) die een zieke Fantast is die om Media aandacht schreeuwt , maar niet over mijn rug. Ten tijde dat hij mij pijpte was Corstius  een overjarige stagiaire van 23 jaar, een beetje een sul bij het ‘Witwas- programma’ van  MaffiaBoss John de Mol zijn Talpa:” Barend & Van Dorp”.Van Dam ‘werkte’ en neukte bij de talkshow. Er is nooit meer over gesproken, zo geeft de producent aan en ze hebben het seizoen samen nog gewoon afgemaakt. „De volgende ochtend dacht ik: dit was niet mijn type, die lelijke sul. Ik heb iets te veel gedronken anders had hij mij nooit mogen pijpen en was ik nooit in zijn anus gaan stampen die niet bepaald maagdelijk was. Laat ik er maar niet te veel over zeggen, want ik weet niet of hij wil dat dit bekend wordt.” zo bralt hij bij de ‘Subsidie- Miljonair Pauw’.Van Dam heeft Peter Plasman in de arm genomen om hem bij te staan. De advocaat heeft de pathologische leugenaar  ‘Pis Paay-Brandt Corstius’ inmiddels aangeklaagd voor smaad en laster. „Dit krijg je niet meer weg en dat had meneer zich moeten bedenken voordat hij dit ‘Johnny de Mol-Weinstein ‘ verkrachting’s verhaal de ‘Media-sensatie-  wereld’ in slingerde.”Een uur voor aanvang van de ‘Bral-talkshow’  liet Jelle Brandt Corstius van zich horen via Twitter: „Ik begrijp dat ik nu iets hoor te zeggen. Maar ik zou niet weten wat, behalve dat ik weer pijn in mijn anus heb en vrees dat ik voorlopig wel kan fluiten naar subsidie (Video), snif, huilie, Snif, huilie

11 antwoorden »

  • PS…
   Wat we nu zien is dat de cabal en de uitvinder van de homoseksualiteit zich aardig in de staart bijt. Onvruchtbaarheid en de promotie van de transgenders en homoseksuelen moet uiteindelijk de mensheid uitroeien opdat de knoeiers met ons DNA de aarde kunnen opeisen… Laten we allemaal de aarde terugvorderen zodat de onnatuurlijke perversiteit het onderspit delft en de aarde het paradijs wordt zo als het is bedoelt. Met deze twee flikkers wordt het duidelijk. Laat ze alle twee van de aardbodem verdwijnen…

   Like

 1. Micha Kat wil een vrijgeleide van IJsland naar Den Bosch NL voor z’n rechtszaak op 7-11. Het papierwerk vanuit NL laat natuurlijk op zich wachten : https://vk.com/video392153926_456239116 Maar als ik zo naar dat mobieltje kijk zitten daar inmiddels een paar zeer bruikbare vinger afdrukken op. Wat is er eigenlijk met de vingerafdruk als ultiem bewijsmateriaal gebeurd ? Een DNA profieltje en ook DNA materiaal van een verdachte, wanneer dat eenmaal is afgenomen, kan blijkbaar een oneindig aantal keren vermenigvuldigd worden op het NFI lab. Met een simpele ouderwetse vingerafdruk op een mobieltjes of een glas kan dat helemaal niet. Vanwege de reproduceerbaarheid van DNA materiaal dient DNA bewijs alleen als aanvullend bewijs te worden aangemerkt, en in een veroordeling tot levenslang of TBS zou het nooit als enige bewijs mogen worden opgevoerd.

  Like

 2. Hoe je het ook wendt of keert ze neuken elkaar wel of niet vrijwillig in elkaars kont die vuile ziekelijke viezerikken !
  Misselijkmakende tyfushomo’s !

  Like

 3. Typisch zo iemand met anale wratten. Hoeveel ladingen kan ie hebben? Verlaagt anderen door zichzelf omhoog te pijpen, maar raakt bij ’t ouder worden de richting kwijt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.