Amsterdam

Old News voor Volksnieuws:Heilig verklaarde Burgemeester Van der Laan ‘Zwarte Pieten’ sluw tot zijn dood.

(van onze dr.Goebbels propaganda redactie i.s.m. onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Door de Elite en MSM hysterisch Heilig verklaarde PvdA Burgemeester Van der Laan Zwarte Pietensluw tot zijn dood was Oud News voor Volksnieuws.BN-Hoeren ‘doen ook weer mee aan Massa ‘Tokkie-Hysterie’ stervende Eberhard van der Laan(Video). De Heilig verklaarde Van der Laan die nog maar net met veel opgejutte Volks ‘Tokkie -verheerlijking’s ‘bombarie is begraven is in no time zelfs in de MSM zwaar door de mand gevallen als een extreem psychopathische,Machiavelli PvdA Politicus. De onlangs overleden Amsterdamse Heilig verklaarde PvdA Burgemeester Van der Laan heeft in het geheim een ‘Fraude- campagne’ gevoerd  onder het mom van de ‘Islam-Baardmannen-radicalisering’. Hij informeerde het voor het merendeel  domme en/of corrupte wethouders en medewerkers er niet over, evenmin als de voor met merendeel corrupte en domme gemeenteraad. Dat schrijft Elsevier Weekblad op basis van vertrouwelijke stukken en gesprekken met betrokkenen die anoniem willen blijven, omdat ze geheimhoudingsplicht hebben en dat ze anders maatschappelijk worden afgebroken en in de Hongerbijstand van de’ PvdA-Kapo Klijnsma’ verdwijnen.

Feest met Van der Laan: Nep en Fop- ‘Vloggen’ voor minimaal 1/5 ton zwart.
De campagne kreeg de vorm van 25  ‘Fake-filmpjes’ op YouTube. Een jonge ‘Marokkaanse’ Amsterdammer leek daarin te Vloggen over zijn worsteling met zijn vader, meisjes en aanvaringen met de corrupte politie. Maar in feite ging het om een acteur, ene Said of Hans van Grietje, die werkt voor een corrupt ‘Witwas-adviesbureautje’ waarmee van der Laan vaker duistere zaken doet. Dat vage ‘Bla,bla-subsidie vretende bureau Scholten en Partners’ mocht zogenaamd ook nergens van weten, daarom offreerde en factureerde de niet bestaande Said op persoonlijke titel in vereniging met Van der Laan. Tot eind december 2016 declareerde hij ruim 140.000 euro cash ( waarschijnlijk veel meer, komt later uit) en was in die periode bijna altijd op vakantie met Grietje. ‘Said’ of Hans noemde dat studie reizen. Als zou uitkomen dat de Van der Laan achter de ‘Nep en Fop- Baardmannen’ Fake-Islam-vlogs’ zou zitten, zou ‘Said’ er alleen voor staan en hij wist dat ook; Van der Laan zou elke relatie en betalingen met hem ontkennen(kuch). M.a.w. ‘Said’ werd zwart uitbetaald en het zou ons niet verbazen als hij een deel van die poen weer met een hoge corrupte ambtenaar en/of van der Laan zelf deelde. Misschien kan de FIOD dat uitzoeken?

Hoe het ook zij, deze ‘Rat in pak -Fraude praktijken’(Video) zijn pas echt ‘gratis geld’ waar die’ VVD-Raadslid Gangsterin  Marianne Poot’  zich hysterisch over opwind (Video) als het gaat om een paar tientjes voor arme sloebers in de Hongerbijstand, maar nu horen wij geen hysterische vragen van deze VVD-smeerpoets Poot.

‘Radicale-Fraude-PvdA-Islam-King Burgemeester Van der Laan ‘eist keiharde acties tegen de Brandweer (Video).
Gisteren was er zo waar de nodige ophef in de ‘MSM-Pers’ omdat een Elsevier journaliste publiceerde dat Van der Laan de grote Oplichter was in het ‘Islam-Fraude’ verhaal en niet ‘Zwarte Piet’-Taleb. Nou, dat berichtte wij al direct  als enige in juli 2016 toen dit zoveelste Fraude verhaal onder verantwoording van de PvdA Burgemeester van der Laan bekend werd:” Rechterhand Taleb van Burgemeester Van der Laan geschorst wegens leiding geven aan een ‘Radicale-Islam-Criminele-Organisatie’(Video).

Opmerking:Deze week geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV o.a. aandacht aan de ‘Mega-Stedelijk Mueseum-Fraude'(Video) die heeft plaats gevonden onder de verantwoording van de Heilige psychopathisch ,Machiavelli Burgemeester van der Laan aka “de Fraude King “ en zijn misdadige rechtstand ‘D66-Yuppie -fascist –Ollongren’ (Video).

7 antwoorden »

 1. Als ik zie hoe overdreven populair deze burgemeester bij Amsterdammers was dan is er geen enkele hoop meer voor Amsterdam zelf.

  Echt alle politici van de grote politieke oplichterspartijen zouden ze dagenlang aan het schavot moeten tentoonstellen en in de diepste kerkers moetem stoppen voor de rest van hun leven.

  Like

 2. Eens een Advocaat altijd een Advocaat

  Verreweg het overgrootste deel van deze beroepsgroep zijn en blijven levensgevaarlijke Ratten, van der Laan is daar met zijn liefdevolle pokerface een schoolvoorbeeld van.

  Social Engineering onder mom van Wetenschap
  Het is altijd weer verwonderlijk als er iemand uit de kaste van Academici op staat die na langdurig verblijf in de TBS kliniek Universiteit niet geheel hersendood blijkt te zijn

  Kate Raworth toont overtuigend aan dat Economen nep wetenschappers zijn, dat ze dit met verkleinwoord blinde vlekken weergeeft zij haar vergeven. Jammer dat ze zich ook zelf weer de titel van econoom opplakt als Systeem Operators weten we al decennia dat Economen Universitair geschoolde oplichters zijn, slavendrijvers met reKen maschine ipv de zweep. Noem je zelf gerust wetenschapper in gezelschap van deze charlatans de meeste doen je graag geloven oerdom te zijn.
  https://www.npo.nl/buitenhof/29-10-2017/VPWON_1277255/POMS_AT_11468396

  Like

 3. Van Dam ging naar school op het Hageveld College in Heemstede. In 1997 startte Van Dam zijn carrière bij de publieke omroep KRO, bij het programma The Breakfast Club op Radio 3FM en actualiteitenmagazine Netwerk. In 2001 switchte hij naar de commerciële televisie en werd producer van de late nicht talkshow Barend & van Dorp, waar hij onder meer samenwerkte met Jelle Brandt Corstius.Van 2008 tot en met 2010 was hij verantwoordelijk voor de creatieve directie van John de Mol’s Homo Talpa Producties. Als creatief directeur stond hij aan de wieg van televisieprogramma’s waaronder Ik hou van Holland en De tiende van Tijl.Van Dam is sinds 2010 eigenaar en directeur van productiehuis Ten Eleven Entertainment. In 2014 is hij aan de slag gegaan als hoofd video bij de KRO-NCRV.

  Like

  • Vele pervers homofielen zijn na miljoenen subsidie
   gekregen te hebben uit de minderheden fonds
   ultra nationalisten en tegen diversiteiten
   ik hou van Holland bah

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.