Kabinet Rutte3

‘Christelijk-Shell- Rutte 3’ start met Liegen en Bedriegen als nooit te voren. ‘Exorcist-Priester’ maakt over uren.

( door Rene Kamp en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zorgpremie naar 1600 euro, referenda(Video) negeren en tóch meedoen met Europees OM. En dan is Duivelse  ‘Chritselijk-Shell-Rutte III ‘nog maar net begonnen met Liegen en Bedriegen .De’Incest-Bijbel Boss- Segers’ zit tegenwoordig meer bij zijn ‘Exorcist- Priester’(Video) dan in de Tweede Kamer.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

 

8 antwoorden »

 1. Op dit moment zitten de meeste gekken, zeg maar 75% van alle Nederlanders te kijken naar expeditie Robinson. Terwijl Rutte vrolijk verder gaat met de genocide op alles wat niet drie keer boven modaal verdiend. Het is echter al gezegd en toegegeven in 1967 dat dit de plannen zullen zijn vam alle politici die door de Zionisten gecontroleerd worden. Zie….. https://drrichardday.wordpress.com/2014/01/09/affordable-access-to-medical-care/

  Like

 2. Vraag me af of al die toeters en bellen nodig zijn?
  Ja als jurisprudentie en alle managers, grotere zorgmultinationals betaald moeten worden om je gelijk te halen voor de zorgtaken?
  Moet drastisch veranderen in vrijwilligerswerk?
  Dan zul je zien dat de zorg het best betaalbaar zal zijn, als de betrokken burgers verantwoordelijkheid nemen?

  Like

 3. Put Your Money Where Your Mouth Is

  Terwijl we jaar in jaar uit worden beroofd door de ambtenaren van een niet functionerende Recht Staat met zijn acdemische kaste van nep Rechers en Advocaten wordt iedereen ook nog eens in één moeite door bestolen van zijn kostbaarste bezit, “gezondheid”.

  Bestolen en gemarteld door een kaste Universitair geschoolde kwakzalvers onder licentie van de Farmacie, uitzonderingen daar gelaten. Als je als Arts weigert de kont van de Farmacie te kussen dan raak je gewoon je licentie kwijt om als Arts te mogen werken. Ondanks alle bla bla blijf je gewoon al is het duur betaald een Loonslaaf.

  We Can Still Smile – Can They? Nov. ‘Healing Computer’ Treatment Bookings In The U.S.

  Well, now Group K is attempting to bring the healing computers to your cities within the U.S.
  We are doing our best to make it easier for those who need medical treatments:

  I want to thank everyone for their interest and involvement in the ‘healing computer’ technology. Whether you are owners or clients, one way or another you all have brought many smiles to our faces. The incredible testimonies from 3rd party treatment clients are truly hopeful and inspiring.
  Lees meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-we-can-still-smile-can-they/

  Like

  • Als ze aan Geneeskunde net zoveel tijd zouden besteden als aan Financiën, zou praktisch geen mens meer onnodig creperend hoeven sterven.

   Zo omzeilt uw arts het beloningsplafond en winstverbod

   Het Financieele Dagblad legt vandaag in één, twee artikelen uit hoe verbluffend eenvoudig het is voor zorgaanbieders om zowel het verbod op winstuitkeringen als de wet normering topinkomens (wnt) te omzeilen. Komt ie: http://daskapital.nl/2017/11/zo_eenvoudig_omzeilt_men_het_b.html

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.