terrorisme

‘Gestoorde-Islam Baardman’ doet tijdens een Stedentripje New York aan:8 doden. NOS maakt overuren .

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr.Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Gestoorde-Islam Baardman’ doet tijdens een Stedentripje New York aan:8 doden. NOS maakt Bingo overuren.‘ Royal-Shell-Rutte III’:Meer ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ welkom in de Volksbuurten en Wilders Knettergek(Video).Direct na ‘Islam’-Baardman aanslag Barcelona gaat de ‘Staats-NOS’ in ‘Hersenspoel-Overdrive’:Bingoen maar!  De ‘GroenLinks-Doofpot Hoer-Femke Halsema’ roept op haar als ‘Islam-Fraude-Burgemeester'(Video) van ‘Yuppie&Expats& ‘VVD-Vastgoed Maffia-Amsterdam'(Video) te benoemden zodat zij de Amsterdamse Volksbuurten de eindbestemming kan maken van de gestoorde ‘Islam-Baard-mannen-Stedentripjes’.

Rand Paul challenges ‘Barbaroso-Esso-Tillerson’ and ‘Serial Killer- Mattis’ to end “open-ended war”(Video).

9 antwoorden »

 1. istors to Epstein’s St James Island include

  Ehud Barak, the former Prime Minister of Israel (1999-2001) – pedophile being pandered underage girls by Epstein. Former Israeli Minister of Defense and also deputy Israeli prime minister under Binyamin Netanyahu from 2009 to 2013.
  Prince Andrew – British royalty – Jeffrey Epstein and his girlfriend Ghislaine Maxwell pandered Epstein sex slave Virginia Roberts to Prince Andrew multiple times. The victim girls say Prince Andrew was very sexually sadistic; they despised this sick, twisted creature.
  Kevin Spacey – actor in House of Cards. People tell me Spacey is gay and my response is “Have you ever heard of the word bisexual?” Spacey very good friends with 2 bigtime pedophiles: Jeffrey Epstein and Bill Clinton. Spacey, big Hollywood star, has 3.78 million Twitter followers.
  Alan Dershowitz – longtime friend of Epstein as well as one of his defense lawyers. Dershowitz was the one who negociated that aburd plea bargain for Epstein that gave him a 13 months (served) sentence and a 16 hour/day day pass so he could spend most of his time in his mansion. Epstein sex slave Virginia Roberts has said that Epstein made her have sex with Dershowitz numerous times. The real question is how many other underage girls was Dershowitz having sex with? Virginia Roberts says Dershowitz also witnessed Epstein’s pedophilic activities.

  Like

 2. Gerard ontmoette de Oranjes voor het eerst in Canada, begin 2010 tijdens de Olympische Winterspelen. Daar vertelde hij over: “Voordat ik naar Vancouver ging, droomde ik over Alexander . Dat ik hem misschien wel zou tegenkomen daar. Hij is mijn all-time knul . Ik kwam in het hotel prins Willem-Alexander tegen. Ik zag Alexander worstelen met zijn skischoen. Ik zei ‘hoogheid, zal ik u even helpen’. Ik was wel een beetje van slag. Hij was echt heel aardig.”

  Like

  • Joling geeft toe dat hij niks tekort komt. “Het is niet dat ik bol sta van de onenightstands, maar ik zit niet stil. Ik laat de pony grazen. Dat heeft lang niet altijd met liefde te maken”, weet hij. “Vaak met lust, maar ook dat hoort erbij.”

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.