Media-Maffia

Mysterieus ‘Zorg-Monster ‘steelt 7 ton van zijn Hulpbehoevenden. Nu zwijgt ‘Sensatie-Lynch-Hoer Belleman’.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- Corrupte ‘Pon-Korting-Henk Kamp’ gaat verder Graaien als ‘Maffia-Zorg-Voorzitter’(Video).
Een ‘Mysterieus Zorg-Monster’ heeft minimaal €700.000 gestolen van zijn Hulpbehoevende cliënten die gedwongen onder haar beheer vielen. De zoveelste walgelijk misdaad van de categorie de ‘Maffia-Zorg-Zus’ van de PvdA Burgemeester “Uncle Tom”Aboutaleb die gestolen had van de Blinden. Bestaat er een grotere laffe psychopathische ‘Monster’ misdaad? Wij vinden van niet. Als ‘Jan met de Pet’ door de VVD-misdaadgroep en hun Pr-man Jort Kelder  Labbenkakken(Video) genoemd de Wet heeft overtreden hangt hij gelijk met foto, naam en toe naam in ‘RTL-Riool Boulevard’ en bij de ‘Staats-Miljonair-brallers Pauw en Van Nieuwkerk ‘en staat hij minimaal met zijn initialen in alle ‘Gevestigde-Orde-kranten’.

Politieman Brinkman cel in voor Peter R de Vries(Video). Steve Brown veroorzaakt Paniek bij ‘RTL-Witwas–Boulevard’.

‘Monster’ Holleeder met naam en toenaam tot Kindermoordenaar gebombardeerd door ‘NSB- Telegraaf’ ‘Lynch- Journaliste Belleman’ bij Pauw.

 

 Willem Holleeder: van ‘Media-Maffia Pulp’ Knuffelcrimineel tot Monster(Video).

‘Judas-Zussen Holleeder’ lanceren 2de Leugenboek in ‘De Telegraaf &John van den Heuvel’ over de Rug van Justitie en Holleeder(Video).

Sterker nog de kwaadaardige ‘Sensatie-Riool-journaliste Saskia Belleman’ verzint er gewoon nog een paar van de meeste walgelijke misdaden bij. Zo verzon de ‘NSB-Telegraaf’’ ‘Sensatie-Hoer-Lynch-Belleman’, die zich zelf misdaadjournalist noemt tijdens de zoveelste ‘Hysterische-Leugen-actie'(Video) van de ‘Judas-Zussen Holleeder’ die hun tweede leugen boek lanceerde dat het ‘Monster Willem Holleeder’ misschien wel de dochter Miljuschka Witzenhause die zich op zeer jonge leeftijd al Hoereert bij ‘RTL- Lynch-Riool-Boulevard’ van Sonja Holleeder zou vermoorden.’ Ja je weet het nooit met Holleeder‘, bralde zij bij ‘Jaknikker-Pauw’. Belleman: “Daar hebben ze zelf niet voor willen kiezen, want stel dat Astrid en Sonja zouden beslissen om naar het buitenland te gaan en alle schepen achter zich te verbranden met een andere identiteit en ander uiterlijk, dan zou de wraak van Willem Holleeder zich ongetwijfeld op andere leden van de familie richten, dus bijvoorbeeld de dochter van Astrid (Miljuschka Witzenhausen, red.) of de kinderen van Sonja. Je weet het gewoon niet. Daar hebben ze niet voor willen kiezen.” Maar niet dit ‘Zorg-Monster’ die Willem Holleeder tot Moeder Teresa maakt.Wij hebben zeer gedegen en uitgebreid  gezocht op het internet, maar konden nergens de naam of zelfs maar de initialen vinden van dit ‘Zorg-Monster’ of de naam van de ‘Witwas- Stichting’ waar zij jaren lang ongemoeid kon jatten van de aan haar toe vertrouwde hulp behoevenden.Waarom wordt haar naam en dat van de Stichting afgeschermd? Gaat het hier weer eens om een bekende ‘Rat in pak-politicus'(Video) zoals de Zus van Aboutaleb? Hoe het ook, zij van Saskia Belleman zullen wij het niet horen, want die sensatie Lynch-Hoer is net zoals ‘Politiescribent John van den Heuvel’ en ‘Insluip-Geilneef-Junkie- Peter R de Vries’(Video) gespecialiseerd in het lynchen van Willem Holleeder en Labbenkakken(Video) voor bepaalde ‘VVD-Justitie’.

 

Tot Slot: Wij begrijpen er niets van dat de advocaten van Holledeer geen aangifte doen tegen Saskia Belleman wegens  grove smaad en laster tegen Holleeder en haar civiel rechtelijk aanpakken met een ‘Mega-schadeclaim’ van zeven honderd duizend euro. Maar uit het walgelijk misdadige, laffe Lynch gedrag van Belleman blijkt wel dat er amper bewijs is tegen Holleeder, dus daarom Holleeder maar wegzetten als Monster& Kindermoordenaar voor de ‘VVD-Justitie’. Maar ondanks dat voorgaande feit dat er amper bewijs is tegen Holleeder wordt hij toch veroordeelt, want zijn vonnis is al getikt!

6 antwoorden »

 1. 700.000 Euro is een hoop geld.

  Daarmee kan je een leuk grachtenpandje kopen naast een corrupt D’66-politicus of -politica.

  Dat zijn ook 140.000 voedselpakketten.

  Het is ook 500.000 liter benzine Euro-95 loodvrij.

  Of het is 70.000 uur werken als fulltime vakkenvuller bij de Albert Heijn,

  met 1400 uur per jaar is dat 50 jaar werk vanaf je 20e tot je 70e; heel sociaal.

  wat leven we toch in een geweldig goed land !

  Like

 2. En zwijgen kunnen ze, als ’t graf !

  Hoe lang nog staan de Joden toe dat de Khazarian Maffia Zionisten en hun mediaoutlets pissen op het graf van hun voorouders en de tientallen miljoenen andere onschuldige slachtoffers.

  En Hitler leefde nog lang en gelukkig in alle vrijheid in Argentinië na WW2

  Deel2: https://phibetaiota.net/2017/11/robert-steele-with-sarah-westall-deep-state-power-citizen-responsibilities-part-2/

  Snap-Shot of the Zionist Attack Machine: https://phibetaiota.net/2017/10/robert-steele-under-massive-denial-of-service-attack-donations-sought/#more-127568

  Like

  • Wat is ’t verschil tussen Khazarian Maffia Hardcore Zionisten a la Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein, ………………

   Gilad Atzmon is one of modern music’s best saxophonists, and one of the most controversial public opponents of Israel. A gentle giant, warm, charismatic and somewhat shy, Gilad is a complex character. Born into a pro-Zionist family and serving briefly in the first Lebanon War, Gilad had a dramatic turnaround; he quit the army, picked up his sax and exiled himself to London, declaring himself an enemy to the Israeli state.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.