Kabinet Rutte3

‘Informateur-Shell-CEO Zalm‘ vangt 1,4 miljard voor zijn ‘Duivelse-diensten’ voor Rutte3.

(van onze kaal geplukte Labbenkakken redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-‘De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).
Gisteren werd de Regering ‘s verklaring ‘Elite-Dieven-verklaring’ van ‘Christelijk-Shell-Rutte 3’ in de Tweede Kamer behandel. Daar bleek weer dat Rutte niet de Premier van alle Nederlands is, maar de Premier van de Taxfree- Multinationals van ‘Shell-CEO Zalm’ en de gewetenloze ‘Zakkenvuller- Bobo’s'(video) en Bankier-Gangsters is. De ‘Rat in pak race (Video)‘omlaag voor de massa gaat maar door!

Zalm:”Rookhokje &Knoflook,‘Kitty-porno’ & ‘Shell-belangenverstelling’ bevorderde formatie Rutte 3”(Video).

‘Christelijk-Shell- Rutte 3’ start met Liegen en Bedriegen als nooit te voren. ‘Exorcist-Priester’ maakt over uren.

De Taxfree- Multinationals(Video) vangen zomaar een cadeautje van 1,4 miljard van Rutte&Co en die ‘Bloed-Belassting-poen wordt o.a. weggehaald (lees:geroofd met de Wet in de hand) bij de Wajong arme sloebers in VVD kringen “Labbekkaken”(Video) genoemd. Grote ‘VVD- Gordon-Jort Kleder-onderbroeken-LOL. Die toch al karige ‘Honger-uitkering’ wordt minimaal met 5% gekort, wat 500 miljoen oplevert. Zo een Mega-roof van gehandicapten zien wij het ‘Monster’ Holleeder ‘(Video) van zijn leven niet doen. Nee, laat dat maar aan ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep over met zijn Christelijke Duivelse loopjongens de Nep en Fop CDA Christen Lord Buma en de ‘CU Incest-Bijbelbelt Boss Segers. Maar er was ook dolle ‘Valse- RTL Riool Boulevard- nichten- Onderbroeken -Gordon &Kelder’ LOL ten kosten van ‘Boy-Klaver’ in de Tweede kamer. ‘Yes we can ‘ Onderbroeken-Soapie Jesse Klaver’ wil dat het pluk de armen en zieken kaal ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte3’ snel aan de slag gaat met een klimaatwet. „Gas erop!”, bralde hij donderdag tijdens het debat. Dit tot grote ‘Onderbroeken-Gordon&Kelder-hilariteit’ van premier  ‘Elite-Dieven-Boss’ ten kosten van het Volk’ VVD-Godfather Rutte’, die giechelend onthulde dat de ‘Yes, we can -Onderbroeken-leider’ Klaver van GroenLinks zich laat rondrijden als een Pooier in ’een grote BMW’ die niet onderdoet voor de “Kuttenvanger “van mijn’ gabber in crime’  liederlijke Balkenende. ‘Kasteelheer Pechtold’,de laffe en corrupte man die de ‘Wil van het Volk verkacht’ o.a.voor de ‘EU-Elite-Gangsters’ en de ‘Oligarch& Maffiaboss Porosjenko’ kon het niet laten zich er ook in te mengen in deze vulgaire ‘Gordon&Kelder-Jij bak’ . „Ik heb de heer Klaver ook geregeld in de Femke Halsema bakfiets zien komen, waarin hij een keiharde aanval op mijn ‘Yuppie-fascisten – kiezers doet”, aldus de D66-leider Landverrader.

Rutte:Kinderen zonder Pardon de Dood in(Video) is VVD Oké  Wordt Wakker en Kijk naar De Stem van de Straat promo afl 6.

Hilarisch maar feitelijk extreem triest: De ‘Nep en Fop Parlementaire’ Staats-NOS verslaggever Ron Fresen wilde gisteren ‘uitleggen’ aan de bejaarden die nog steeds naar de NOS staren waarom in Godensnaam de ‘Royal-Taxfree-Multinationals’ 1.4 miljard cadeau kregen van Rutte. Fressen: “Misschien heeft Shell wel Rutte gebeld”. En daarmee liet hij zien dat hij of extreem Dom is en/of  Corrupt, want dat impliceerde dat hij niet weet dat Shell middels Zalm steeds aan de duistere onderhandeling’s tafel zat bij Rutte& Co als VVD-informateur.

12 antwoorden »

 1. Er bestaat trouwens nog een ander woord voor ´regering ´ en dit wil ik u niet onthouden: het nationaal comite van miljardairs. Wij ( en dan bedoel ik zowel het Nederlandse volk als de Europese bevolking waartoe ik mijzelf reken ) zijn voor de tirannen ( en dan bedoel ik Mark Rutte, Frans Timmermans en Gerrit Zalm ) gezwicht. Dus dooft daarmee vanzelfsprekend ook het licht. Er is een donkere schaduw over Nederland gekomen met de totstandkoming van het kabinet Rutte 3.

  Like

 2. Die bedoelde ontlastende dividendbelasting, zou mooi een correctie op de zorgbelasting kunnen zijn?
  Nee, wat is makkelijker al deze inkomsten via een achterdeurtje binnen te krijgen?

  Like

 3. LS…
  Poker, schaken, zwarte pieten of hoe je de infantiele vertoning ook mag noemen. Het blijf volksverlakkerij van de eerste orde. Maar wij zijn niet het volk, de meute de massa of het plebs ! Wij zijn de mensen en hebben de toekomst ! De terreur van de cabal loopt af. Hoe je het ook wendt of keert …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.