Amsterdam

Ras VVD Boef Van Aartsen waarnemend ‘Fraude-Burgemeester’ Amsterdam.

(door de Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De VVD Ras Boef en Sloper van Den Haag Jozias van Aartsen (69) wordt benoemd tot waarnemend ‘Fraude- King-Burgemeester’ van Amsterdam.Dat heeft de Noord-Hollandse commissaris van de Koning, de VVD-Gangster Johan Remkes, besloten in duister overleg met de voor het merendeel extreem corrupte fractievoorzitters van de gemeenteraad. Zijn Gabber in Crime Van Aartsen zal op 4 december worden benoemd door Taxfree ‘Graai-King Willem’ in de context van het beruchte “Ons ken Ons PvdA Banencarrousel”.

28 december Den Haag: Demonstratie Burgemeester Jozias van Aartsen en politiechef Paul Musscher medeplichtigheid wettelijke moord op Rishi.
Verrassend is dat Remkes aankondigt dat geprobeerd gaat worden om voor de zomervakantie van 2018 een nieuwe Graai en Naai-Burgemeester (zie Top 20 Criminele Burgemeesters) te benoemen, als volwaardig opvolger van de door de MSM Heilige verklaarde’Islam -Fraude-King’ de Nep en Fop Pvda’er Van der Laan. In het corrupte stadhuis werd er rekening mee gehouden dat een nieuwe Burgemeester pas in het najaar benoemd kon worden door de Ratten in pak van King Willem&’Hofnar Rutte’ te Den Haag.
Op 21 maart 2018 zijn de verkiezingen en het ziet er naar uit dat De Stem van de Straat partij weleens één van de grootste partijen gaat worden, pas daarna kan begonnen worden met de zoektocht naar een nieuwe eerste burger en dat zal niet mee vallen met de Stem van de Straat Partij die heeft aangekondigd korte metten te gaan maken met de Rat in pak corruptie van types als de VVD Gangster Van Aartsen. De commissaris laat in zijn aankondiging overigens subtiel weten dat van een Burgemeestersverkiezing in Amsterdam geen sprake zal zijn. “Na de raadsverkiezingen zal de nieuwe gemeenteraad het profiel vaststellen voor de kroonbenoemde( corrupte) Burgemeester.”

Van Aartsen: “Leve de PolitieStaat”. Met Van Aartsen geen vrijheid van Demonstratie voor Labbenkakken..

Van der Burg: Ik en Van Aarsten zijn beide fervent ‘Kanta-gooi’ Sporters (video) en voorstander van een Politie staat(Video). 

‘VVD- Gangster Van Aartsen’ was eerder de ‘Moordende’ en Corrupte Burgemeester van Den Haag (2008 tot 2017) en minister van Buitenlandse Corrupte Zaken en minister van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Sinds april van dit jaar was hij een tijdje waarnemend ‘Graai-commissaris’ van de Koning van de provincie Drenthe. Die ‘Graai en Naai -plek’ is nu ingenomen door het ‘PvdA-Monster Kapo Klijnsma’.
Wethouder &VVD-Gangster Eric van der Burg, tevens tweede locoburgemeester, blijft tot en met 3 december de plaatsvervanger van Van der Laan. Hij kreeg die functie nadat eerste locoburgemeester de ‘Stedelijk Museum- Fraude Queen-Kajsa Ollongren’ (Video) halverwege oktober naar Den Haag vertrok om daar minister en vicepremier te worden in het Pluk de armen kaal Lieg en Bedrieg ‘Chrislelijk- Shell-Kabinet Rutte III'(Video). 
Van der Burg, tevens VVD-wethouder geen zorg voor Amsterdammers en ruimtelijke ordening, is veruit de meest ervaren van de zeven wethouders die momenteel de stad besturen voor de Yuppies, Expats en de VVD-Vastgoed Maffia.

Opmerking:Deze week geeft De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV o.a. aandacht aan de ‘Mega-Stedelijk Mueseum-Fraude'(Video) die heeft plaats gevonden onder de verantwoording van de Heilige psychopathisch, Machiavelli Burgemeester van der Laan aka “de Fraude King“ en zijn misdadige rechtstand ‘D66-Yuppie -fascist –Ollongren’ (Video).

 

4 antwoorden »

  1. Alle belangrijke openbare bestuur functies worden in “democratisch” NL benoemd=bekokstoofd=voorgebakken door de Kroon=Willem+Max+Bea. Daar is toch niks openbaar aan! Noem man en paard en spreek over besloten bestuur functies! Gedegenereerde inteelt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.