Elitaire Misdaad

‘Ex-Bestuur-Gangster& Dominee-Pedo-Van der Berg’ ‘kreeg’ ruim 1,7 miljoen euro van Ziekenhuis.

(van onze VVD-Pedo-Klasse-Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-is Nederland een Elite-Schurkenstaat van Rutte &Co. Oordeelt u zelf: Informateur-Shell-CEO Zalm‘ vangt 1,4 miljard voor zijn ‘Duivelse-diensten’ voor Rutte3(Video)
Ex-bestuurs-Gangsters Adri van den Berg’ aka “de Zwarte-(Pedo)-Dominee”  die in 2008 opstapte na een ernstige ‘Graai en Naai-Rat in pak-Bestuurscrisis’ in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht heeft tot eind 2016 meer dan 1,7 miljoen euro geïncasseerd van het Ziekenhuis zonder een dag werk. Waarom? Terwijl hij al die tijd aan het ‘Graaien en Naaien’ was is in zijn  ‘Pedo-Kinderthuis’ in de Derde Wereld, die door veel Pedo-BN-ers en Politici (Video) werd ‘bezocht ‘en financieel gesteund. Dat is nu bekend geworden en hij is echt niet de enige in Banana-Fraude-Nederland van ‘Taxfree Graai-King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte.De ex-manager Zakkenvuller ontving acht jaar lang jaarlijks uit de kas van het ziekenhuis een groter inkomen dan de VVD Minister-president ‘Godfather Rutte’ van het ‘Elite-Dievengilden’(Video) als gevolg van een riante ‘Rat in pak- vrijwillige vertrekregeling’. Hij stond tot zijn pensioen op de payroll voor ruim 215.000 euro per jaar, terwijl zijn dienstverband feitelijk al was beëindigd.
Het Albert Schweitzer, dat twee keer werd uitgeroepen tot ‘Beste ‘Graai en Naai-ziekenhuis’ van Nederland’, heeft zojuist bevestigd dat de door haar voor de Show ‘gehate’ vertrekregeling(kuch) vandaag precies een jaar geleden is geëindigd, omdat Van den Berg toen met een riant pensioen ging. ,,Het Albert Schweitzer is blij en opgelucht dat aan deze heel ongemakkelijke, misdadige situatie in 2016 eindelijk een einde is gekomen”, aldus het ziekenhuis dat in haar maag zat(kuch) met de afspraken uit het ‘Duistere -Rat in pak-verleden en wil geen commentaar geven dat Van der Berg al jaren een ‘Pedo-Kinderthuis’ in het Buitenland (Derde Wereld) runt’.

Vragen naar de bekende weg voor de Show:Ratten in pak(Video) geven nooit iets terug’.

 

Voormalig ziekenhuis-Fraude-directeur Rat in pak Pier Eringa (de huidige ‘Graai en Naai-president-directeur’ van ProRail) trad later aan en deed in 2010 nog tevergeefs voor de Show een moreel appel op de gewetenloze Van den Berg afstand te doen van de mega Graai-regeling. ,,Dit is geen lekker verhaal in een tijd van ‘Jan met de Pet bezuinigen’ “, bralde Eringa destijds. Eringa maakte destijds ook korte metten met financiële uitschieters en torenhoge bonussen in het ziekenhuis(kuch). ,,Bestuurders in de Maffiazorg(Video) moeten niet Graaien en geloofwaardig zijn, al vindt Rutte van de VVD-misdaadgroep anders,’’  zoals Rutte bralde blijkens hun Zakkenvullers regering’s verklaring(video). Van den Berg, een gerenommeerd CDA-er, die nog altijd op goede voet staat met ‘Lord Buma'(video) begon in het ziekenhuis als predikant( van de Duivel) en klom op tot corrupte secretaris van de medische staf. Na een ‘Graai en Naai-loopbaan’ van 27 jaar, vertrok hij in 2008 ‘vrijwillig’ nadat er een ernstige ‘Fraude-Pedo-bestuurscrisis’ in de ‘Elite-Maffia-organisatie’ losbrak. De sfeer werd destijds gedomineerd door roddel en achterklap en rapport ‘Vertrouwen Verloren’ van de toenmalige commissie Obertop naar het functioneren van de ‘Graai en Naai-Pedo-Top’ kwam in die tijd een vernietigend beeld naar voren van machtsspelletjes tussen de medische staf en de ‘blinde’ Raad van Bestuur-Gangsters en werd er zelfs gefluisterd van ‘Pedofiele- Jimmy Saville Wienstein –Johnny de Mol- aanrandingen’ door de ‘Predikant’ en andere’ Top Graaiers en Naaiers’ van lager personeel en patiënten die nog in een coma lagen.

Nep en Fop Schoonschip’. Mysterieus ‘Zorg-Monster ‘steelt 7 ton van zijn Hulpbehoevenden. Nu zwijgt ‘Sensatie-Lynch-Hoer Belleman’(Video).

Om schoon schip te maken moesten de perverse en Frauderende Top Duivelse mensen het Graai en Naai- Veld-ruimen en uitwijken met een Grote zak ‘Gemeenschaps-poen’ naar het (pedo)- buitenland. Met Predikant ‘CDA-Duivel Van den Berg’ werd de ‘Mega-gouden’ ‘vrijwillige’ vertrekregeling getroffen. De woordvoerder van ASz laat zojuist weten dat het ziekenhuis niet op de hoogte is van andere inkomsten die Van den Berg in die jaren heeft gehad, maar dat loopt ook in de miljoenen. Het ziekenhuis kwam destijds overeen met de Duivelse man dat inkomsten uit andere betrekkingen en uit zijn ‘Nep en Fop adviesbureau’ in mindering zouden worden gebracht. Daarvan is nooit sprake geweest, blijkt nu.Het Albert Schweitzer kan verder inhoudelijk niet reageren omdat ‘Elite-contracten’ zijn opgesteld waarin geheimhouding is bedongen. Alleen bij Volks Kruimel misdaadjes van ‘Jan met de Pet’ wordt altijd alles met naam en toenaam direct de RTL-Riool- Boulevard-Maffia-Media’ en/of de ‘NSB- Telegraaf’(Video) ingesmeten. En dan wordt men zelfs door bijv. ‘Sensatie-Lynch-Hoer Saskia Belleman’ zoals recentelijk bij Holleeder als Monster en Kindermoordenaar weggezet zonder ook maar een greintje van bewijs.

Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:Dekker wordt ‘Crime-boss’ van Justitie.
‘Graai en Naai Miljonair-Pedo -Van den Berg’ heeft geen reactie gegeven en verblijft in het ‘Pedo-Buitenland’ waar hij, Ja u raadt het al de ‘Predikant’ en ‘Dokter’ ( alleen binnenwaartse onderzoeken) uithangt en een ‘Jimmy de Saville- kindertehuis’ is begonnen die niet onder doet voor een ‘Horror-slachthuis’. Wij hebben deze ‘Super-Elite-Pedo- Rat Van der Berg’  per direct op ons “Elite-Gangster Bilboard” gesmeten. En hopen wij dat hij snel in het Buitenland vermoord gaat worden door de straatarme  ouders van de kinderen. Partijleider van De Stem van de Straat ing Steve Brown legt  in de schokkende en onthullende Video reportage hierna uit waarom  de extreem psychopathische Criminele Monsters a La van der Berg bijna nooit worden vervolgd en hun jat praktijken altijd vallen onder de ‘Elite-Geheimhouding- regelingen’ :

Opmerking van grote Importantie voor het gewone kaal geplukte Volk:
A.s. maandag geeft de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV als enige aandacht aan de Wereldwijde ‘Elite-Pedo-BN-hoeren-Gate’(Video)  die alleen in Nederland nog pot dicht zit uit angst voor media ‘Maffiaboss John de Mol’ en de ‘VVD-Pedo-Justitie’ .

 

5 antwoorden »

 1. Maffia, nep en gefop, duivelse zorg, naai-directeuren, pedo-cratie, gelieg, gegraai, oplichten en bedriegen. Homobiliteit. Cocaïne-mol-omroep.

  We leven in een Gordoncratie.

  Het is nergens meer veilig, behalve in het damestoilet van het NS-station op Terschelling.

  Like

 2. Wie betaalt al die zenders eigenlijk? Uiteindelijk doen wij dat allemaal. Of we voor televisie zijn of niet, doet hierbij niet ter zake. Via de belasting betalen we voor de drie publieke omroepen. Verder zijn er voor die zenders en voor de commerciële collega”s reclame-inkomsten. De kosten van deze reclame worden door bedrijven natuurlijk in hun producten verrekend. Zo betalen wij allemaal mee. Tenzij we geen producten afnemen van bedrijven die tv-reclame gebruiken.

  Like

 3. Zwijggeld wordt doelbewust onwettig geframed als vertrekpremie

  Het eerste “Zwijggeld” is fiscaal niet aftrekbaar het tweede wel en de Gay scene maar kritiekloos zeiken dat het leger niet open staat voor homo’s. Onder Generaal Uber Pisnicht Dick Berlijn heeft de brigade van relnichten cart blanche gekregen alles te naaien wat maar los vast zit, hoe jonger hoe beter. NIet voor niets lieten de NATO legers hun Afghaanse college relnichten ongemoeit als ze op grote schaal onder hun ogen Afghaanse jongetjes misbruikten. Geen van de betrokkene bij deze op grote schaal voorkomende zwijgeld afpersingen zijn gearresteerd, hoogste tijd voor Noodweerexces. Deze pisnichten gayscene zijn een belediging voor iedere recht geaarde homo.

  https://www.volkskrant.nl/binnenland/drie-militairen-verlaten-leger-na-misdragingen-bij-ontgroeningsritueel~a4528570/

  https://www.intermediair.nl/carriere/een-baan-vinden/beroepen-functies/dick-berlijn-generaal-het-bedrijfsleven?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.