Elitaire Misdaad

7.900.000.000.000 dollar weggesluisd op de ‘VVD-Zuid-as’! Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Paradise Papers’.

( van onze Internationale- Elit-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR.Rutte: “Top moet mijn wereld beetje veiliger maken voor onze ‘legaal’ belasting ontduikende ‘Taxfree-(Gangster)- Elite’, omdat er door ons iedere seconde een arm kind sterft van de honger”.
Na de schokkende onthullingen van de ‘Royal-Elite-Gangster-Panama-Papers’ is er niets veranderd.  7.900.000.000.000 dollar weggesluisd. Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Taxfree ‘Royal-Elite-Gangsters-Paradise Papers’. Rutte&Co: ”Wir schaffen das  Witwassen van de ‘Bloed-miljarden’ dagelijks op onze mooie ‘VVD-Zuid-as'(Video) te Amsterdam.


Wiebes jaagt op ‘Kleine Luiden’ in buitenland, maar niet op de Ultra-rijken uit de Panama Papers(Video).

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video).

‘Informateur-Shell-CEO Zalm‘ vangt 1,4 miljard voor zijn ‘Duivelse-diensten’(Video) voor Rutte3.

Rutte heeft inmiddels woeden gereageerd: “Kijk al die vuige Papers die mijn Bazen in een kwaad licht stellen was voor mij de reden om de Multinationals 1,4 miljard cadeau te doen, want dat is in het belang van al die Labbekakken(Video) die als een Miljonair ‘kaal geplukte Kip’ thuis op de bank zitten te niksen”. De ‘CU Incest-Boss Segers ‘heeft weer naar zijn oplossing voor alles gegrepen en gesteld dat hij vandaag zal bidden voor al die eerlijke ‘Ultra-Rijken’ en ‘Taxfree-bedrijven’ die als ‘Geld-Duivels’ in de Paradise Papers staan. CDA Rat ‘Lord Buma’ wijst er fijntjes op dat er eens te meer weer is bewezen om Het Wilhelmus (Video) zingen ,gezien het feit dat de ‘Taxfree-Shell- Koninklijke familie’ ook in de Panama Papers staan. En de Tweede Kamer? Ach, die wordt nu voor de komende vier jaren gecontroleerd door het ‘Christelijk -Shell-Rutte3’ en die knikt met een zetel meerderheid alleen maar Ja tegen de ‘Kinder-Genocide’ en oorzaak daarvan de Belasting ontduiking van de ‘Ultra-Rijken’ en ‘Taxfree-Graai -King Willem’ gefaciliteerd ‘Rutte&CO’.

Bizarre en Significant: Het ‘Monster’ Holleeder en alle Motorbende Motorclubs komen niet voor in de Panama Papers en de Paradise Papers . Wij hebben uiteraard de ‘NSB-Telegraaf’ Misdaadjournaliste ‘Media-Lynch-Hoer Sakkia Belleman’(Video) om commentaar gevraagd waarom Holleeder niet in de ‘Elite-Gangster–Papers’ staat. Zij was niet bereikbaar voor commentaar, omdat ze samen met haar collega de ‘Politiescribent John van den Heuvel'(Video) geen zuivere Koffie aan het ‘drinken’ was met de ‘Judas-zussen Holler’ en bepaalde ‘VVD-Justitie’.

18 antwoorden »

  • ha, met terugwerkende kracht, zie je dat zij het zeker niet meer zag gebeuren met camiel (die nacht, en de vele ongemakkelijke daarna). Dat het vanavond dan wel weer eens een gezellige avond zou worden, durfde ze zeer waarschijnlijk op haar, en camiel’s blauwe ogen niet te geloven.

   En het was altijd zo’n frisse Christelijke CDA-jongen. Lichtend voorbeeld voor de ene helft ( was dat zijn homo/bi- of gluiperigheid-kant), onfeilbare herder/ geweten en toekomst voor de rest.

   Schijnt uw harde Kern?

   Like

  • Toen die andere CDA-er, Jan Kees de Jager, samen lag met Rutte I (ALDE) in een samenspannend, overspelig, stelend en Volksverradend bed.

   Hardwerkende, eerlijke en vertrouwende Nederlanders, decennia lang berovend van hun ouderlijk gespaarde welvaart (Griekenland, klm, Keijzer, 30 miljoen euro).

   Was Jan Kees de Jager een goede herder ?
   of

   Schijnt uw harde Kern?

   Toen die andere Christelijke CDA-er, Jaap de hoop Scheffers, z’n Landverradende Judas-loon, 30-EU zilverlingen, kreeg uitbetaald in de Navo. Irakese massamoorden politiek goedkeurend en daarmee medeplichtig aan 600.000 dode, bruine Moslims.

   Was jaap scheffer een goede herder?
   of

   Schijnt uw harde Kern?

   Toen die andere Christelijke CDA-er, Jan Peter Balkenende samen lag met de vvd/ ALDE

   (genegeerde uitslag ref. 2005, wettelijke kader voor huidige kansloze situatie)

   om de democratie, ongevraagd met de verzonnen en bij elkaar gefantaseerde EUSSR-Grondwet, te vermoorden.
   Al het bloed, geloof en eer van gevallen patriotten en voorouders beschamend en verradend. De bijeen gespaarde welvaart beloven en verkopen aan vreemde, buitenlandse EU-oligarchen.

   Waren dit onze uitverkoren Christelijke leiders. Was dit het beste wat het christendom Nederland te bieden had?
   of

   Schijnt uw harde Kern?

   Nou, geef mijn portie, indien nog niet vergeven, maar aan Didi. Die zal vast nog wel een composthoop hebben. Land/ Hoog- en Volksverraad staat in geen enkel heilig boek, dus vraag mij af waar het CDA sinds 2005 mee bezig is.

   Schijnt uw harde Kern?

   Dat ze hun Boek en de 10 Kernwaarden daarin lang geleden hebben verloochent hebben, boeit mij verder niet.
   Maar heb het christelijke fatsoen je naaste Landgenoten niet te beroven en te vermoorden ( klm, mali, Libië, Irak).
   Heb het christelijke fatsoen je voorouders en land niet te verraden.

   Is dit hoe we met de gulden regels van het leven en laten leven omgaan. Is dit CDA, dat wat het Christendom in NL moet vertegenwoordigen.
   Schaamt zich daar niemand? Hebben die mensen geen ouders of gewetensvolle herders.
   of

   Schijnt uw harde Kern?

   Bent u een CDA-er of Christen?

   Like

 1. Zooooooooooooooooooooooooooooo! Maar dat is niet alles ieder leider zoals gaddafi sadam noriega van panama waar is hun geld gebleven als je mee werk met hun dan heb je het goed kijk dit zijn de kado’s van beatrix ! En flikkers die hebben jullie ook er bij gekregen vraag Mabel ! zij heeft alle geld van Bruinsma !

  En lafaard die ze zijn ik vraag dagen wie kan mij vertellen wie is de inkomstenbelasting ik krijg geen antwoord en aangezien dit zo gaat hoeven wij NEDERLANDERS GEEN BELASTING TE BETALEN EN WE WACHTEN OP DE FIOD om hun bij te brengen waar ze moeten beginnen want, belasting betalen in de naam van de Inkomstenbelasting gaat voor mij niet op dus beter krijg ik snel een antwoord en in nederland is de ( lef ) weg hoe kan dat want ze gaan naar de Benin Kingdom of Haiti om de voodoo voor jullie te maken laat een vliegtuig over nederland vliegen en jullie worden
  net lammetje zo doen ze het !

  Maar jullie hebben wat anders GUILLOTINE GEBRUIK HET VOOR ALLEMAAL !

  Dus meng GOD niet in jullie woorden s.v.p !

  En geloof me Benin en Haiti dat is de shit !

  Like

 2. Een duivels dilemma waar Draghi zijn hand niet voor hoeft om te draaien, of toch wel om de pers aan te zetten?
  Rap terug naar de geld-standaard?

  Like

  • Yep,

   terug naar de echte gulden (zonder de Bolle er op gedrukt).

   Geldsysteem uit handen van bankiers, rechtstreeks onder controle van het gekozen parlement en rechtelijke macht.

   Geen buitenlandse inmenging in ons bankwezen en geldwezen.

   Herinvoering van de dienstplicht, sterk leger en moderne tanks.

   We moeten ons verdedigen tegen het corrupte tuig uit Brussel (EU en NAVO).

   De Grebbelinie, Hollandse Waterlinie en de Moerdijkbruggen dienen weer te worden gebruikt als verdedigingsgordel tegen buitenlandse inmenging.

   Iedere echte Nederlandse man wordt reservist en krijgt een uitrusting om zich ten zuiden van Tilburg en ten oosten van Winterswijk staande te houden tegen de Mutties, Junckers, Fransjes, Draghies, Verhofstadjes en ander laag bijdegronds gajes.

   Notoire landverraders als de Pechtoldjes, de ASSchers, Rukke-Rutte en vierkante fopspeen-Buma worden geinterneerd.

   Vanzelfsprekend wordt de Marine in Den Helder uitgerust met de beste technologie en bemanning tegen een mogelijke aanval vanuit zee.

   Opdat ons Vaderland voort blijft bestaan.

   Moetje eens zien wat een bezieling dat geeft.

   Echte Vaderlandsliefde i.p.v. herenliefde in het vieze Torentje.

   Like

   • @Toedeledokie.
    Niks meer aan toe te voegen.
    Anders dan, dat wanneer we losgaan, we de divisie Halves uit Fr. al hebben om de latrines schoon te maken. Dus dat shit wel snor.
    En voor wat schandknapelijk/ joy division vermaak, hebben we het III e Trutte garnizoen. Lekkend, liegend en al.

    Like

   • En nu vroeg jij jezelf miscschien al af, waarom begint Toedeledokie in ene in termen van oorlog en beleg te praten?
    Daar zit een (interdimensionale) rede achter. Wat veel mensen niet weten is dat T. een oude verteraan is.

    Een bloedbroeder die overwonnen heeft en verder trok. door andere tijden, dimensies en slagvelden.

    Dit is het verhaal van die ‘aardse’ strijder voor Gerechtigheid. …

    https://www.tonysmelody.nl/blog/trading-war-stories-the-hammer

    Like

 3. Het is echt bizar!En dan al die klote lul verhalen van onze ratten in pak die politiek als hobby hebben.Broekriem ophouden dmv bezuinigingen.100 miljoen daar bezuinigen 100 miljoen hier bezuinigen.Premie betalen met eigen risico etc etc.En dan lees je dit.Hoe lang accepteren we dit nog.We moeten die schoften een keer aansprakelijk stellen!

  Like

 4. 0,01% van 7.900 miljard is alleen al 790 miljoen. Leuke fee voor de Zuid-as.

  Vaak heb je een fee van van 0,01% tot 0,1% tot 0,25%, in treden, bij dit soort duistere praktijken.

  Gaat uw kind studeren ?

  Laat ze dan fiscaal-recht, notariaat of offshore, legal & banking studeren.

  Later verdienen ze dan 800 Euro per uur op de Zuid-as, met een portret van de Bolle in hun wachtkamer en folders over “help het Rode Kruis” en “Anjerfonds”.

  Graaien is veel makkelijker dan gedacht. Echt.

  Het grootste probleem is een eerlijk geweten.

  Een goed en eerlijk geweten is op de Zuid-as dodelijk voor carrière-makers.

  Like

 5. LS…

  Laten we eerlijk zijn ! Al dit gedoe is natuurlijk een grote afleidingsmanoeuvre en onderdeel van een energie die nooit te stoppen was en is. Zo oud als de wereld en de naam is: CORRUPTIE uitgevonden door een flikker die wij god noemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.