Vluchtenlingen

Vluchtelingen’ in Duitsland krijgen € 700 kerstgeschenk en een groot deel vd Bevolking heeft amper te vreten.

( door Harry Pater en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIROliedollar-Vluchtelingen’ in Duitsland krijgen € 700 Kerstgeschenk en 10. ooo,- euro Inrichting’s kosten cadeau van Rutte&Co(Video) .En ‘Yab Yum Prinses Mabel’ een ‘Nep en Fop Award’ in Berlijn( Video). De Bevolking krijgt nog hogere belastingen en een groot deel heeft amper te vreten. Merkel & loopjongen Rutte:” Wir schaffen das !”

‘D66-Yuppie-Leider Kasteelheer Pechthold’ laat de armen Nederlanders zand vreten

13 antwoorden »

 1. LS…
  Om te beginnen is het als je even nadenkt niet te vatten dat een van de meest beschaafde landen van de wereld ooit gevallen is door het toedoen van de Zio Nazi arts Crimineel Khazaar Adolf Hitler ! Maar zijn geest en die van de Zio Nazi Khazaren leven voort in het huidige Duitsland… Het land moet en zal kapot en rijp gemaakt voor het NWO / Buitenaards programma voor een wereldslavernij. Om te beginnen moet het Gojim blanke ras worden vernietigd door de vermenging van zo veel mogelijk niet blank bloed (Zeta…) Op dat de mens zijn identiteit volledig kwijtraakt. Etc.

  Like

  • Uw verklaring is juist, Caesar. Alleen zou ik hier een kritisch punt willen noemen dat slaat op hetgeen u in uw analyse aanvoert. U kunt het woord ´ buitenaards´ beter weg laten , want als u stelt dat het gewoon de plunderende elite is, dan is het al goed genoeg en kunnen wij met beide benen op de grond blijven staan. De werkelijkheid is voor de meesten van ons al hard genoeg. Daar hebben wij geen buitenaardse krachten meer voor nodig.

   Like

   • LS…

    Bedenk evengoed dat de zogenaamde elite de meest zuivere buitenaardse bloedlijnen heeft. Ze zijn te vinden bij de koningshuizen, presidenten, de paus, de multinationals, de media, de entertainment industrie, de levensmiddelen industrie, de banken etc. En niet te vergeten: de maffia. Bedenk daarbij dat het bijna allemaal Khazaren zijn. De (nep) vertegenwoordigers van het zogenaamde uitverkoren volk. De aanbidders van JEHOVA, Marduk en Lucifer ook wel satan genoemd.

    Like

 2. Ja, en als je daar tegen protesteert ben je volgens Bono en Geldof een nare egoïst die niets wil doen voor arme vluchtelingen.

  Als je maar genoeg miljoenen hebt om voor de belasting weg te slepen mag je natuurlijk een ethisch appèl doen aan de kleine burger.

  Like

  • GESCHOOLDE arbeidskrachten.

   Ali, Achmed, Muhamed met hersens, Duitse punktlichkeit, gehoorzaamheid want befehl ist befehl.

   Geen shoarma-keukenpersoneel.

   Dus: zoeken als een zandkorrel in een hooiberg.

   Like

 3. Gepeupel in D+NL wil dit. Merkel+Rutte verkozen tot 2022; daarna dienen Rutte IV+Merkel V zich aan. Zijn we zoet mee tot 2027. Is Merkel 20 en Rutte 16 jaar a/d macht. Grenzen in M-O potdicht; in Europa wagenwijd open. We worden straal uitgelachen. Daar zijn er grote verschillen in behandeling door de overheid van locals en niet-locals. Hier heet dat discriminatie. Zij hebben ’t beste en wij ’t slechtste van 2 werelden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.