Kabinet Rutte3

‘Duivels-Shell-Plan’ van Rutte & Zalm: Dividend cadeau aan Multinationals gekraakt.

(van onze ‘Taxfree-Shell &King Willem -Multinationals Rutte 3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Informateur-Shell-CEO Zalm‘ vangt 1,4 miljard voor zijn ‘Duivelse-diensten’ voor Rutte3′(Video).
De afschaffing van de dividendbelasting is een duur cadeau van het Nederlandse hard werkende eerlijke gewone Volk dat wel belasting moet betalen aan Buitenlandse overheden ,’Taxfree-Multinationals en King Willem. En extra banen zal het niet opleveren en het misdaadplan van Rutte komt wel erg ongelegen nu net weer eens is gebleken met de Paradise Papers(Video) dat de Multinational net als King Willem 0,00 belasting betalen in de ‘Elite-Schurkenstaat’(Video) van het’ Christelijk’-Shell- Rutte3.

Dat blijkt uit onderzoek van De Telegraaf dat o.a. is gebaseerd op publicaties van Volksnieuws van Amsterdam-Noir en TV uitzendingen van de Stem van de Straat/Salto TV en onder tien professoren. Negen van hen schieten het ‘Taxfree-Shell-Misdaad-plan’ van Rutte&Zalm, dat de schatkist( Het Volk dus,want de Elite betaald geen belasting ) 1,4 miljard euro kost, af. Volgens de altijd liegende Premier ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep gaat er veel werkgelegenheid verloren als zijn ‘Banana Fraude-Nederland’ niets doet. „Klinkklare onzin en ronduit corrupt en een miljarden douceurtje voor o.a. ‘Shell-crime-group’ en Taxfree Shell-King Willem ”, reageert Sweder van Wijnbergen, hoogleraar Economie. „Onnodig en duur en ronduit diefstal van het Volk, dit is weer eens een klassiek voorbeeld van stelen met de wet in de hand door Rutte”, aldus fiscaal expert Koen Caminada.

We leven in een Gordoncratie. Met Rutte 3 is er een donkere schaduw over Nederland gekomen(Video).

Amsterdams VVD-Gemeenteraadslid ‘Gangsterin Poot’(Video) : “Geen centje ‘gratis’ voor de door ons kaal geplukte Labbenkakken, maar wel gratis 4000, -euro per voor Prinses Amalia, Triljoenen gratis voor de ‘Royal- Ultra Rijken’ en de multinationals.
Buitenlandse Maffia-beleggers betalen nu 15 procent belasting over de ‘Bloed-winst’ op hun aandelen. In veel landen mogen Maffia-beleggers die Nederlandse taks echter verrekenen. Als ons land de dividendbelasting afschaft, schieten die beleggers er niets mee op. Ze betalen dan gewoon meer belasting in hun eigen land. „Een cadeau voor buitenlandse overheden en multinational en King Willem”, zegt Jaap Koelewijn van Nyenrode.Dat laatste is niet waar. Daar vergissen de Telegraaf deskundige zich, want de ‘Maffia-Beleggers’ betalen ook in hun land nooit belasting.

Hilarisch maar feitelijk extreem triest(Video):
De ‘Nep en Fop Parlementaire’ Staats-NOS verslaggever Ron Fresen wilde ‘uitleggen’ aan de bejaarden die nog steeds naar de NOS staren waarom in Godensnaam de ‘Royal-Taxfree-Multinationals’ 1.4 miljard cadeau kregen van Rutte. Fressen: “Misschien heeft Shell wel Rutte gebeld”. En daarmee liet hij zien dat hij of extreem Dom is en/of  Corrupt, want dat impliceerde dat hij niet weet dat Shell middels Zalm steeds aan de duistere onderhandeling’s tafel zat bij Rutte& Co als VVD-informateur.

Steve Brown:”Graaiende en Naaiende Elite de Bak in. Stem op SvdS partij! (video)

3 antwoorden »

  1. Vertrek bij de bank en zijn gouden handdruk is schijnbaar niet genoeg?
    Een verloren strijd, de rente daalt en de bankiers klagen steen en been, Draghi zegt bezuinigen op dat gepeupel, maw uitzuigen!
    Allemaal een vooropgezet plan?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.