Elite -Pedofielen

Endorsed by Trump: Republican Senate Candidate ‘Lynch-Judge-Moore’ is ‘Rapist-Pedophile’.

(van onze Internationale US Elite-Pedo-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Our Leaders are Sex Perverts:’Weinstein& De Mol ‘Sexual Behavior Typical of Illuminati&Bilderberg(Video).
Vier ‘Super-Elite-Gangster’ bezitten markant(Video) de helft van de US. Kan het nog ongelijker en crimineler? De US wordt geteisterd door een Heroïne(Video) en Pillen epidemie(Video) die vormen aanneemt van de middeleeuwse Pest in Europe.60 miljoen mensen overleven met Foodstamps zwaar onder de armoedegrens. Bijna wekelijk is er wel ergens in de US een Massamoord schietpartij van de één of andere Gestoorde, al dan niet aan de Prozac(killer drug) en/of Heroine. En President ‘Mad-dog Trump’ bombardeert de Derde Wereld(Video) hoe het hem uitkomt en noemt dat “America First”. En nu blijkt dat de Top kandidaat ‘Lynch& Racist-Judge Roy Moore’ van ‘Mad Dog Trump’ waarvan al vast stond dat hij lijdt aan Godsdienstwaanzin, Homo’s en Lebos haat en als ziek beschouwd met Cowboyhoed, revolvers ,Strop en paarden een ‘Rapist-Pedophile’ is, hallelujah! Staat het ‘US-Elite-Empire of Evil’ met hun ‘Puppet Mad Dog-Trump’ op het punt om uit elkaar te vallen?

The ‘US-Elite’ has Killed more than 30 million Poor People. Rutte mooi resultaat.

‘Mad Dog Donald Trump’s zijn (voormalige) rechterhand ‘KKK-Steve Bannon’ en de’Psycho-Rapist-Tjebbe Vugts’ CDA ex Wethouder van Rhenen(Video) blijft achter ‘Rapist-Pedophile&Racist Moore’ staan.

‘Crazy Pedophile’Roy Moore’, the controversial GOP nominee for a U.S. Senate seat in Alabama, had sexual contact with a 14-year-old in the 1970s, and pursued two other teenaged girls, according to a bombshell Washington Post report published Thursday. Leigh Corfman told the Post that she met Pedophile Moore, then a 32-year-old district attorney, outside a courtroom in Etowah County, Alabama. Moore obtained her phone number, then made arrangements to pick her up near her house a few days later. She said that on a first date, he kissed her. On a second encounter, she said, he took off her pants and shirt and his own clothes, touched her over her bra and underwear, and guided her hand to touch his penis over his underwear.I wasn’t ready for that—I had never put my hand on a man’s penis, much less an erect one,” she said. Corfman, 53, said she had never made a public accusation for several reasons, but said it had weighed on her. A Trump voter, she’d prayed over the decision to speak out about Moore and decided to do it. She said she had considered confronting Moore previously, and vomited after seeing a story about him on Good Morning America.The age of sexual consent in Alabama, then and now, is 16, so Pedophile’ Moore’s alleged action would constitute second-degree sexual abuse, a misdemeanor. Enticing someone younger than 16 into a home for genital touching is a ‘Pedophile-felony’. The Post corroborated elements of Corfman’s account using court records and interviews with her mother and a friend to whom she recounted the events at the time.

De ‘VARA -Subsidievreter&Rapist Francisco van Jole’(Video):Van verkrachting door Moore is geen sprake, zij smeken er  allemaal om net als bij mij ‘,aldus gepubliceerd op Joop.nl.

.Steve Brown:”Graaiende en Naaiende Elite de Bak in. Stem op SvdS partij! (video).<

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.