Vluchtenlingen

Femke Halsema heeft ‘geniaal’ ‘Wilders-plan’ gejat van Brockhus: Stad speciaal voor vluchtelingen.

(ingezonden door sdn.nl en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Femke Halsema heeft een’geniaal’ ‘Wilders-plan’, wil een stad speciaal voor vluchtelingen: Zatopia.
Leuk om te zien dat het ‘geniaal’ is, maar het oorspronkelijk idee hiervoor is van Rob Brockhus op 4 mei 2016 zoals te zien is op http://www.sdnl.nl/marshall-plan.htm en http://www.sdnl.nl/marshallplan-rob-brockhus-en-paul-scheffer.htm. Maar ja, ik ben maar een gewone burger zonder politiek of journalistiek netwerk. Nog een item dat aandacht verdient: namelijk corruptie in de Nederlandse rechtspraak op http://www.sdnl.nl/pdf/flyer-voor-actie-op-28-9-2017.pdf

‘Doofpot Hoer-Femke Halsema, heeft een ‘geniaal’ Wilders-plan’ gejat van Brockhuss, wil een Stad speciaal voor vluchtelingen: Zatopia en streeft daarmee Wilder voorbij in ‘Islam-vluchtelingen ‘allemaal het land uit. Hoe kan dat niet hebben geleid tot grote verontwaardiging bij de Amsterdamse  ‘Grachtengordel- Maffia’? En waarom wordt Halsema nu niet vervolgd voor Haat zaaien zoals Wilders?

Door Lars Benthin 21 oktober 2017
Halsema heeft een projectplan geschreven waarmee ze de vluchtelingenproblematiek in Nederland wil oplossen. Ze wil een soort utopische stad, die wij gebouwd hebben, om daar vluchtelingen te huisvesten. Ze leven daar dan, zoals zij het zelf zegt, in harmonie samen.Het klinkt allemaal inderdaad utopisch, maar het doet niet onder aan een plan van Sebatian Kurz, de conservatieve leider in Oostenrijk, die een Grieks ‘Wilders&Halsema- eiland’ wilde speciaal voor vluchtelingen. Zo waren ze gecentreerd en konden ze daar een samenleving opbouwen.Dat plan is fundamenteel natuurlijk wel anders, aangezien het een eigen samenleving is.In een land zou het een gesegregeerd systeem zijn waarin een hele stad losstaat van de rest van de samenleving. Misschien een gekke gedachte, maar het uitroepen van een Stadstaat zou dan geen rare volgende stap zijn. Welk land zou daaraan mee willen werken?Ze denkt dat die ideale wereld ook gerealiseerd kan worden. “Mijn Wilders  vergezicht ga ik in de praktijk brengen”, aldus Halsema. “Ik heb een projectplan geschreven, de begroting is rond en ik ben bezig organisaties te verzamelen die mij willen steunen als Presidente Dictator van dat Eiland.” Een van de eerste dingen de ze wil realiseren is een virtuele universiteit. De oud-politica denkt dat afstuderen volledig virtueel kan.

Ministers worden in Christelijk -Shell- Kabinet-Rutte III gekozen om hun politieke vaardig…

‘Rose-Pedo -Ed Nijpels’, die vroeger zelf minister was, heeft in een…

Peilingen: Nederland niet onder de indruk van nieuwe ministers; coalit…

Nederland ontvangt de nieuwe ministersploeg die straks naar…

Strossle

Al met al, is het wel een aantrekkelijk idee, de vraag is alleen welk land het gaat worden. Waar komt die stad? Wat zal de toekomst van zo een stad zijn? Een nieuw multicultureel experiment met meer vraagstukken dan oplossingen.De goede kanten zijn natuurlijk de focus van alle vluchtelingen op een klein gebied. De voornamelijk economische vluchtelingen zullen natuurlijk tegenstribbelen, aangezien ze komen voor de economische welvaart. De kans dat zij naar zo een gebied gaan is klein. Er zitten veel risico’s verbonden aan zo een project, maar als het goed gecoördineerd wordt en goed gefinancierd, dan kan het zomaar eens lukken.

9 antwoorden »

 1. geluk is zo dicht bij ongeluk dat je soms niet eens de kans krijg om blij te zijn
  over je geluk .
  egoïsme zelfzuchtigheid heeft altijd de boven toon gevoerd voor dat de mens
  zien nietigheid inziet .
  welke oorlogsheld kon zeggen ik word 1 held in deze oorlog
  lafaards die infantiel de nationale vlag ophouden ten tijden van
  hetze en ophitsen ziet je nooit helden worden
  is wijle NSB’er Anton Mussert niet 1 man van groot spraak geweest
  maar weigerde tot zijn laatste snik te sterven
  nee als 1 lafaard liet die zich gevangen nemen

  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23380228_959221644235621_2521964073167989676_n.jpg?oh=b4e86ee025805f7b813e5122181e9716&oe=5A939C3C

  wij weten wie wij zijn weet je ook wie je bent

  Like

 2. De krijgsmacht van Hongarije (NAVO-lid sinds 1999) is immers na jaren van bezuinigingen toe aan een fikse opknapbeurt. Vooral het rijdend materieel – T-72 tanks, BTR-80 pantserwielvoertuigen – en de (4 Antonov-26) transportvliegtuigen zijn al ver voorbij de laatste benen. Tot voor kort besteedde de regering zo’n 1 miljard euro aan Defensie, nog geen procent van het Bruto Nationaal Product. Dat budget zou over 10 jaar moeten zijn verdubbeld en daarmee terugkomen op het niveau van 1992.
  De commandotroepen zijn sinds 1 september van dit jaar al klaar met een grote metamorfose, die in 2005 werd ingezet. En dat in het eerste jaar van het groots opgezette 10-jaren investeringsplan (Zrínyi 2026), met daarbij veel dank aan de Amerikanen. Zij leverden de wapens, toebehoren en voertuigen: Hummers. Dat is niet onbegrijpelijk, want sinds 2005 bestaat een innige band tussen de Amerikanen en Hongaren.
  De Hongaarse SOF mag klein zijn, het levert een beetje uit het zicht toch een flinke bijdrage aan de internationale operaties. “We hebben in een jaar met de Amerikanen in Afghanistan ruim 200 operaties uitgevoerd. Daarbij zijn 20 verdachten gearresteerd en is een aantal tegenstanders uitgeschakeld. Dat ging uiteindelijk ten koste van 1 gewonde aan onze zijde.”
  Verder zijn of waren groepen van de Hongaarse commando’s actief in Bosnië-Herzegovina (SFOR), Kosovo (KFOR), Cyprus (UNFICYP) en de de Sinaï (MFO). “We zijn snel inzetbaar, dus doet men een groot beroep op ons. We kunnen daar met moeite aan voldoen, omdat we vacatures hebben. Het liefst zouden we zelf rekruteren onder de infanteriebataljons, maar daar worden ze niet blij van. Daar komt bij dat gemiddeld 1 op de 10 militairen geschikt is voor ons werk. Van hen valt nog eens zo’n 10 tot 20 procent af tijdens de opleiding. Maar tornen aan de eisen doen we niet.”

  Like

 3. Heb al jaren geleden voorgsteld om ze te huisvesten in grote tenten afgezet met schrik draad in de Polder. Preventie noemen ze dat, en 90% wil heel graag terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.