Elitaire Misdaad

Trek de hele ‘Weinstein-Johnny de Mol- Beerput’ open net als de Stem van de Straat doet!

(van onze Wie neukt wie gedwongen privé redactie i.s.m de Stem van de Straat/SaltoTV )

AMSTERDAM-NOIR-Johnny de Mol de Nederlandse Harvey Weinstein: We’ve got the Sex-Power SvdS. afl 5 (Video).
Anonieme Insiders met pijn in hun gat: Het wemelt in Hilversum al jaren van de verkrachting en walgelijke Pedo verhalen. Er is geen BN-hoertje die niet is aangerand of heeft aangerand. Ook het Cocaïne en Prozac (Video) misbruik loopt de spuigaten uit. De Hilversumse Politie weet ook weer van niets,pas een kwart eeuw!

Men ziet regelmatig een BN-Hoertje na een ‘gesprek’ met een ‘Omroep Bobo’ om bijv. zijn/haar contract te verlengen de volgende dag wijdbeens lopen met een as grauw Toetje alsof hij/zij de hele nacht volledig uit elkaar is getrokken door een Olifant.

“He’s an Elite-Pedophile” is Old News for Volksnieuws from Amsterdam(video).

 

Toch weten de ‘Riool-Show misdaadjournalisten’ Belleman (Video) ,Van de Heuvel(Video) en ‘Insluip-Geilneef-Junkie Peter R. de Vries’(Video) al een kwart eeuw van niets. Maar dat is wel te begrijpen, want die Verkrachten net zo hard mee of worden verkrachten en zijn voor de rest druk met het Volk af te leiden van de echte Royal-Elite(pedo)-misdaden(Video)  tegen het Volk met ‘Monster’ Willem Holleeder en de zogenaamde Staats-gevaarlijke Motorbendes.

Heel ranzige, liederlijk, perverse corrupte Junkie Hilversum van ‘Maffiabos John de Mol‘ is in rep en roer over de beschuldigingen van seksueel ‘Pedo-misdadig- gedrag ‘en aanrandingen rond #MeToo. Iedereen spreekt er stiekem schande van. Maar de verontwaardiging is hypocriet, zeggen angstig insiders, want iedereen houdt zijn kaken stijf op elkaar uit vrees voor ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn Dwergzoon ‘Rapist-Johnny de Mol. Maar vlak de angst niet uit die heerst bij de ‘Mega-subsidie vreters’ NPO om de Beerput open te trekken met hun walgelijke  Star-Presentators de aanranders ‘Konteknijper Matthijs van Nieuwkerk’ en ‘VARA -Subsidievreter& Rapist Francisco van Jole’(Video).De enige die zijn muil durft open te trekken zijn wij en de Stem van de Straat Amsterdam-Noir/Salto TV: Vanavond bij de Stem van de Straat: slachtoffer van ‘Konteknijper-Junkie Matthijs van(Video)Nieuwkerk’ doet boekje open(Video).

4 antwoorden »

  1. Weten ’t allen van elkaar, maar zwijgen collectief. Lotgenoten worden ’t best begrepen. Zingen allen in koor: “De armen wijd, de benen wijd, je heupen opzij en de twist erbij”. Holland got talent: wie kan zich ’t best omhoog neuken? Jury: Gordon, La Paay en J. Mol jr. La Paay mss niet: wil niet meer “afgezeken” worden; is ’t gezeik zat. Kwam in ademnood vanwege de ammoniak en kreeg te gele tanden. Elke week ’n bleekbeurt is te veel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.