pvda

Amsterdams ‘Raadslid&Afperser Manisa’ zegt haar lidmaatschap PvdA op.

(van onze PvdA Untergang redactie i.s.m. onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Afperser Manisa’ komt voor uit de ‘Islam’-Fraude -School van PvdA Burgemeester Van der Laan (Video).
Amsterdamse’ PvdA’er & Afperser-Incasso-Maffioso Münire Manisa’ stapt op om corrupte partijcultuur.Na de gebruikelijke ellenbogen en achterklap ellende over de samenstelling van de corrupte kandidatenlijst voor de ‘Nep en Fop-gemeenteraadsverkiezingen’ bij de ‘D66-Yuppie-fascisten’, is ook bij de PvdA-hoertjes in Amsterdam een interne stammenstrijd losgebarsten. Corrupte ‘Commissieraadslid& Incasso-Afperser Münire Manisa ‘uit Nieuw-West heeft haar lidmaatschap voor de ‘Arbeiders verrader partij’ per direct opgezegd en zich kennelijk nu vol aangesloten bij de ‘Grijze Wolven partij’ van ‘Sultan Erdogan’ .

Wrevel bij Poot van de ‘VVD-misdaadgroep’ om hulp aan hongerende Bijstand sloebers in Amsterdam(Video).
Hard werken loont helaas niet altijd, ook als je bij de Partij van de Arbeiders verraarder zit, behalve als je in de Heroïne en/of Bankier-Gangsters en/of Loverboy’s crime bisnis zit ”, schrijft de ‘Nep en Fop-Socialist’ bij ‘dag’ en ‘VV- Incasso-Afperser–Manisa’ bij ‘Nacht’. Kennelijk heeft Manisa de video reportage met de Partijleider van de Stem van de Straat ing Steve Brown gezien, want die legt aldaar uit dat met eerlijk hard werken niemand rijk wordt in “Banana-Fraude-NL” van ‘Shell-Rutte&Co’(Video). En dat de ‘Taxfree-Shell-Koninklijk familie’ de succesvolste Misdaadgroep van Nederland is:

Marjolein Moorman (Fractie Voorzitter PvdA-hoertjes(Video)) over de gewone mensen die door deze misdaad praktijken Homeless zijn geworden of de Stad uitgejaagd piept deze ‘Ras-PvdA-Hoertje’ geen woord.  Ook de VVD Wethouder ‘Gangster Erik van der Burg’ begrijpt de commotie niet. Manisa  kreeg te horen dat de voormalige ‘Hoertjes-partij’ van de’ VVD-Misdaadgroep’ niet verder met haar wilde gaan ‘Graaien en Naaien’. In haar ‘Huil en Lieg-verklaring’ op Facebook hekelt ze de corrupte partijcultuur. „Het is niet zonder reden dat de ‘PvdA-Hoertjes-partij’ continue wordt afgestraft. De partij verliest gaandeweg haar authenticiteit en gooit haar eigen principes te vaak overboord net als ik dat dagelijks doe als politica en Jongerenschuldhulpverlener at Puur-Fraude-Zuid met een Turkse achtergrond volgens het op een haar na failliete PvdA-bejaarde-Parool  ”, schrijft ze als een ras PvdA-psychopaatje .„Op aandringen van de partij heb ik mij onlangs kandidaat gesteld voor de ‘Nep en Fop-gemeenteraadsverkiezingen’. Na het eerste gesprek heb ik om onsamenhangende redenen te horen gekregen dat de partij niet verder gaat met mij en mocht ik ook niet op de Zwarte PvdA lijst en dat had niets van doen dat ik naast mijn PvdA ‘werk’ als Gemeenteraaslid in mijn hoedanigheid van als eigenaar Katvanger van een ‘Afpers-Incasso- bureautje’ arme sloebers hun huis uit laat zetten en hun laatste centjes en schamel huisraad afpak.” Het is nog niet bekend of Manisa ook werkt voor de Grijze Wolven en/of samen met Tukse Loverboy’s, maar het zou ons niet verbazen als dat het geval is, want ze zit ook nog in het de vreselijke misdaadsector “Jongerenschuldhulpverlener at Puur-Fraude-Zuid(Video)“.

 

Volgens Manisa, die een meedogenloos ‘Afpers- incassokantoortje’ leidt  als Katvanger( mogelijk van de Grijze Wolven) en in het ‘Nep en Fop-bestuur’ zit van LHBTI-belangenorganisatie COC, zou de partij op zoek zijn naar iemand met een meer ’verbindend’ profiel. M.a.w. iemand die nog beter dan mij kan liegen en bedriegen dan zij. De PvdA-hoertjes vroegen zich af of Manisa „het taaie ‘Lieg en bedrieg-handwerk’ aan kon als jonge psychopaat naast haar afpers praktijken ”, schrijft ze. Ze stelt de corrupte partij vaarwel te zeggen, maar niet de ‘Graai en Naai politiek’, want daar zit uiteindelijk middels net Banencarrousel het grote Bloed-poen. Manisa kwam eerder in het nieuws omdat bij haar kantoor een poederbrief binnenkwam. Ze ontving ook bedreigingen en dat had niets met de PvdA te maken, maar met haar meedogenloze en gewetenloze ‘Afpers- incasso- misdaden’ jegens het kaal geplukte Volk in Amsterdam.De Corrupte PvdA-voorzitter Herman Wiersema noemt het vertrek „echt jammer, want vandaag de dag willen alleen nog maar Pedofielen, stok oude NSB-ers, dronkelappen als onze ‘Showbizz-arbeider Spekman’ en ‘Banencaroussel -zakkenvullers’ en Fraudeurs lid worden van onze mooie partij”.

Opmerking: Maak een einde aan de ‘Rat in pak -Corruptie'(Video)van de Gevestigde Orde Partijen op het Stadhuis en in de Gemeenteraad en Stem op de “Stem van de Straat Partij(video)”.

 

 

7 antwoorden »

 1. Politiek banencarrousel voor gesubsidieerde academische inteelt

  EU Parment jankt over Panamapapers, de hypocriete flikkers betalen zelf een toptarief van 16%

  Politici afschaffen deze overbodige maar schadelijke beroepsgroep

  Like

  • En mega onkostenvergoedingen die ze weigeren te specificeren. Alsmede representatiegelden opstrijken door pijlsnel ’n handtekening te zetten en dan keihard ’t gebouw uit te rennen. Je lult daar immer voor ’n leeg huis. Ten slotte ’t maandelijkse verhuiscircus van Brussel naar Straatsburg v.v. EU tuig!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.