Kabinet Rutte3

‘Shell-Kabinet-Rutte’ heeft afleiding nodig en zet ‘Jonkvrouw Ollongren’ in met het ‘Grote gevaar Poetin’.

(door de Bataafse courant en ondersteunt door onze redactie )

AMSTERDAM-NOIR- ‘Taxfree-Shell-Kabinet-Rutte’ heeft snel afleiding nodig met het Grote gevaar Poetin(Video) verzorgt door zijn ‘dr. Goebbels Staat-NOS’.
In “het (VOC)-koninkrijk”(Video) der Nederlanden moet hoog nodig de aandacht van de Oplichter-premier ‘Shell-Rutte’ worden afgeleid met o.a. de de altijd liegende ‘Mega-Fraudeur Ollongren’: Pas op voor ‘Fake-News’ van Poetin”(Video).

 

 

Leugens van ‘Puppet Rutte’ v.d. Multinationals &King Willem bij Staat-NOS maakt Belgen woest(Video).

De ‘Politiestaat-Sleepwet- Referendum’ komt er aan en dus wordt Poetin weer van stal gehaald door ‘Shell-Rutte&Co’.

Door de Belgen wordt hij sinds kort nogal beleefd de lakei van de ‘Taxfree-Multinationals’ genoemd, omdat hij zich door “koninklijke” aandelen heeft laten sturen. “Koninklijke” aandelen zitten  overal, Shell, Philips, ING Bank, Tata Steel, DSM, Unilever, Ahold-Delhaize, ABN-AMRO, etc. Stuk voor stuk bedrijven die de oplichter-premier hebben gedreigd met vertrek uit Nederland als de belasting op winstuitkering aan de aandeelhouders niet zou worden afgeschaft.Naar eigen zeggen zal hij “blijven knokken voor banen”, dus moeten de bedrijven wat extra geld krijgen toegeschoven. De dividendbelasting wordt afgeschaft in het Groot Paradijs der belastingen(Video) aan de Noordzee. Waar niets zo onherroepelijk definitief is als het Kwartje van Kok en de € 1.000 van de leugenaar-oplichter-lakei-Sinterklaas Drs. Rutte, de man van de sigaren uit eigen doos.

Mega-Oplichtster Directeur Ruf’ van Stedelijk Museum stapt op, maar hoort net als Ollongren &Rottenberg in de cel(Video).
En dan moeten wij geloven dat dat overtollige geld (naar verluid 1,4 miljard) wordt gestoken in nieuwe banen? Waar dan, in de Horeca soms met een schitterende nieuwe CAO?Hoogste tijd om de massa een andere kant op te laten kijken.Een nieuwe dienares des “konings” is aangetreden op “Binnenlandse zaken en koninkrijksaangelegenheden”, mevrouw Kasja Ollongren. Kasja is jonkvrouwe Ollongren, een oud extreem beruchte, criminele Fins Adellijk ‘Bloed-geld-geslacht’, dat in 1917 Rusland terecht  is uitgetrapt door de communisten omdat zij  o.a. gewetenloze Groothandelaren waren in Dode Zielen (lijfeigenen (boeren)). Karin heeft de Nederlandse én de Zweedse nationaliteit.

 

Meer lezen: de Bataafse courant 

5 antwoorden »

  • Martin Bosma in tha house, now bounce.
   Die Bosma is een killer, een hooligan in pak. En het is fantastisch. Weet niet wie zijn teksten schrijft, maar het was Meesterlijk. Meesterlijke en dodelijk.
   Zo vouw je slappe trutten (m/v/ $) dubbel en op.

   …Samen met mevrouw Koekenheim…. hahaha

   Koekoek, Toet toet boink boink, Ke$ha en tokkie. Zaten samen op het schavot en konden geen kant op.

   Landverraad is al genant genoeg, dat bleek maar weer eens.

 1. En de verbouwing van Paleis Huis ten Bosch valt weer veel duurder uit dan geraamd. Betalen geen sou belasting, overal privileges en vrijheden alsmede gratis wonen en verbouwen. Jan-met-de-Pet staat 17 jaar op de wachtlijst. Valt dat paleis niet te kraken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s