Elitaire Misdaad

50,000 Children Will Die by the End of the Year in Yemen. Congress’ en de Dutch Tweede Kamer Can’t Be Bothered.

( by Anti-MediaNwes Deksen ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Millions on Brink of Death in Yemen, but Corrupt Members of Pedophile-Congress’ en de Corrupte  Dutch Tweede Kamer  Can’t Be Bothered(Video).
Disease and famine struck Yemen will see some 50,000 Yemeni children dead by the end of the year, NGO Save the Children told the Telegraph. Some 40,000 children are estimated to have already died from malnutrition.The calculations were predicted before the ‘US-Saudi-led coalition’ closed air, land and sea ports in Yemen restricting imports to the country. This was in response to a missile  executed by the Iranian-backed Houthi armed group towards Riyadh airport early this month.

The ports in southern Yemen have since been re-opened, but Sana’a airport and the strategic port of Hudaydah are still closed.Some 700,000 suspected cases of cholera have been reported in Yemen. Doctors Without Borders (MSF) announced in early November that it is closing  most of its cholera clinics in Yemen. In de voor het merendeel laffe en corrupte Tweede Kamer moet het eerste debat nog plaats vinden  over de Genocide(Video) die al maanden  open en blood zich volstrekt in Yemen met steun van ‘Mad Dog Trump’ en ‘Liar May’. Nee, in de Tweede Kamer maakt met zich liever druk met altijd liegende Jonkvrouwe Ollongren(Video) om het grote gevaar Poetin. En voert ‘Shell-Rutte3’ onderstussen de Sleepwet in en geeft Taxfree ‘Graai- King Willem'(Groot aandeelhouder Shell) de Taxfree-Ultra-Rijken’ en de ‘Taxfree-Multinationals’ een jaarlijks cadeautje van 1.4 miljard en stuurt kinderen zonder Pardon de dood in:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.