VVD

Nederland is Moreel totaal naar de Klote:’Onno–Schandknapen-Hoes’ weer ‘Graai en Naai Burgemeester.

( van onze Liederlijke VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geen Fake News(Video):Onno Hoes staat met stip in de  Top20+ Criminele Burgemeesters(Video) en dat is de aanbeveling(=Banencarrousel) in ‘Banana-Faude-NL’ van ‘Rutte&Co’ om weer Burgemeester te worden mits lid van de  corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,D66,VVD, PvdA en GroenLinks.
De Liederlijke en corrupte Top VVD-er Onno Hoes wordt eind deze maand waarnemend weer ‘Graai en Naai-Burgemeester, deze keer’ van Haarlemmermeer maar hoort thuis in de cel. De normloze Top-VVD’er treedt op 28 november aan als opvolger van Theo Weterings, die dan Burgemeester van Tilburg wordt. De corrupte commissaris van de Koning in Noord-Holland, ook al een ‘VVD–Boef’ Johan Remkes, heeft de benoeming van Hoes donderdag bekend gemaakt na instructies van ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep. Hoes (56) was van 2010 tot 2015 ‘Graai en Naai Burgemeester’ van Maastricht en moest opstappen  o.a. na een uitzending van omroep PowNed dat hij betrapt was met een peperdure Schandknaap tijdens diensttijd. Hoes was toen nog ‘getrouwd’ met de VVD en ex ‘RTL- Riool -Boulevard’ ‘Relnicht- Albert Verlinde’ en ging dus feitelijk vreemd.En geeft tegenwoordig vet betaald leiding aan een Nep en Fop landelijk schakelteam dat de opvang en ondersteuning van verwarde mensen in kaart brengt en dan hebben we het niet over Hoes, Remkes en B&W en de Gemeenteraadsleden van Haarlemmermeer die compleet de weg kwijt zijn en corrupt tot op het bot om Hoes als Burgemeester te accepteren.

Maar er is ook goed nieuws uit de Haarlemmermeer.

De ‘Jongens-Pooiers’ en ‘Cocaïnedealer'(Video) in de regio Haarlemmermeer zijn verheugt met de duistere benoeming(Rutte dus)van de liederlijke ex VVD-Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ van Maastricht en verwachten een fikse stijging van hun omzet. Wat weet Onno voor vreselijke,misdadige (Pedo-Demmink)-vuiligheid van Rutte en de VVD-misdaadgroep dat hij na zijn liederlijke capriolen in Maastricht toch weer benoemd wordt tot Burgemeester?

 

 

12 antwoorden »

 1. “Wat weet Onno voor vreselijke,misdadige (Pedo-Demmink)-vuiligheid van Rutte en de VVD-misdaadgroep dat hij na zijn liederlijke capriolen in Maastricht toch weer benoemd wordt tot Burgemeester?”.

  Wat gedacht van (te) jonge schandknapen leveren…

  Like

 2. En laten die Haarlemmermeer-ers dat zo maar gebeuren?

  (“Gebrek aan schaamte om zich en publiek te begeven?”)

  Schamen die Haarlemmermeerders zich nu niet voor “hun” burgemeester???
  Accepteren zij dit schaamteloos? Accepteren zij dit überhaupt?

  Wat is zijn volgende positie? Gaat ie Pauline achterna en wordt dan senator?
  http://www.stelling.nl/followup/krikke.html
  http://www.stelling.nl/divers/krikkegate.htm

  En ja, in Duitsland natuurlijk hetzelfde verhaal (inzake msm) als in Nederland:

  Petra Paulsen werd door ZDF-Talkshow „Wie geht’s Deutschland“ eingeladen/uitgenodigd, maar pas bij Heiko Schrang (https://www.youtube.com/user/SchrangTV) kon Petra vrijuit spreken!

  “Die Hamburger Lehrerin Petra Paulsen erregte großes mediales Aufsehen mit ihrem Brief an Angela Merkel zur Flüchtlingskrise und wurde daraufhin zur ZDF-Talkshow „Wie geht’s Deutschland“ eingeladen (uitgenodigd). Was sie davon berichtet bestätigt (bevestigt) alles, was ich bislang über Talkshows geschrieben habe: Diese sind perfekt durchorganisierte Theatervorstellungen nach dem römischen Prinzip „Brot und Spiele“ zur Ablenkung der Bevölkerung vom politischen Zeitgeschehen. Nichts bleibt dem Zufall überlassen. Frustriert, nicht verstanden und ohne die Möglichkeit, das zu sagen, was sie wollte, war ihr Fazit (conclusie) nach der Sendung:
  Die Sorgen und die Wut der Bürger war nicht mehr als der einkalkulierte Teil einer Show, deren Botschaft von Anfang an feststand: „Den Deutschen geht es gut.“

  En On-nootje? Draait uitstékend mee in dit mediaCIRCUS.
  Wáár zijn die Haarlemmermeerders nou???

  Like

 3. LS…

  Gisteren de vieze minister president voor het eerst horen oreren… En ja hoor ! De Russen de Russen en natuurlijk het nep-nieuws verspreid door de Russen… Toen voor het éérst de bescheten nieuwslezer van de NOS (de grote baas was er niet…) even doorvroeg stond deze geblondeerde en geparfumeerde holmaat van Pinoccio met de bek vol tanden en viel net als zijn capo in eindeloze nietszeggende herhalingen. Totale minachting… Het zelfde geldt voor die sprinkhaan bij de Wereld Draait Door die ook maar loopt te roepen de Russen etc. De griezel zit zowat klaar te komen… Zum kotzen ! Wat de Russen doen is zo oud als de wereld en ze lachen zich de l#l uit de broek over zoveel nichterige hysteria en gaan gewoon door !

  Like

 4. We weten dat Onno tuk is op SchipHOL; spekkie naar z’n bekkie. Laat ieder1 naar zijn PIJPEN dansen. Hij slikt ze nu met ’n HARDE g. Kotst van Limburgse PRUIMENvlaai. Had liever ’n Brabants WORSTENbroodje en Bossche bol met zo’n GAT erin, waar ’n KWAKKIE room uitdruipt. Feliciteer ‘m; anders wordt ie PISlink en HOERENdol. Laat zich geen oor aanNAAIEN.

  Like

 5. Haarlemmermeer ?

  Sinds de bekendmaking dat Onno daar een tijdje de burgermeester mag gaan spelen zijn in de Haarlemmermeer en omstreken plotseling alle kurken, flesdopjes en gatenvulmiddel helemaal uitverkocht ? Onnox Rookworst is een berucht merk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.