mark rutte

Wat nu Rutte? Dividendbelasting afschaffen is goed voor banen,maar niet voor Unilever-Unox-fabriek.

(van onze ‘Taxfree-Shell &King Willem-Multinationals Rutte 3’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR Rutte laaiend toen Wilders begon over zijn ‘Royal-GOOD OLD-Shell-Boy’s-Vriendjespolitiek’(Video).
Geen rookworsten door staking Unox-fabriek Oss van ‘Taxfree-Unilever’. Afschaffing Dividendbetaling behoudt banen was Rutte zijn mantra tijdens het Lieg en Bedrieg debat voor Unilever,Shell en Akzo en andere Taxfree-Multinationals&Ultra-Rijken(Video). En vooral niet te vergeten ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’. Het Lieg en bedrieg debat van ‘Christelijk’-Shell-Rutte 3 is nog maar net voorbij of de eerste Unilever arbeiders vliegen al de laan uit als derderangs worsten.De arbeiders waarvan sommige hun leven trouw hebben gebuffeld in Unox-fabriek in Oss staakt nog steeds voor het behoud van hun toch al minimale ‘VVD-Labbenkakken-arbeidsvoorwaarden’(Video) nu Unilever de boel heeft verkocht aan een meedogenloze ‘Knaken-knaller’ die mensen en dieren uit buit tot op bot en thuis hoort in de cel.

Na Kiezers Bedrog: Rutte groet zijn Kiezers en het door hem kaal geplukte Volk(Video).

Minister Koolmees:AOW Leeftijd terugbrengen naar 66 kost miljarden en dat kan niet omdat Multinationals miljarden krijgen van ‘Shell-Rutte’.
Het is de zesde staking sinds op 2 november de gesprekken tussen ‘Taxfree-Unilever’ en vakbond FNV vastliepen. De fabriek in Oss is door Unilever verkocht aan de ‘Knaken-Knaller’ voedselproducent Zwanenberg. En waar is ‘Godfather-Shell-Rutte’, de ‘Incest-Bijbelbelt-Boss Segers’,Yuppie-Fascist-Kasteelheer Pechthold’ en ‘Nep en Fop Christen’ ‘CDA-Lord Buma nu?” Vooral Lord Buma die keer op keer in het Dividendbelasting debat bralde als door de Duivel bezeten ‘Ik zorg dat er banen blijven bij Unilever zodat u oppositie niet weer bij de poort hoeft te staan als zij hun baan kwijtraken bij bijv. Unilever, Halleluja’ .

Leugens van ‘Puppet Rutte’ v.d. Multinationals &King Willem bij Staat-NOS maakt Belgen woest(Video).
FNV zegt dat veel van de 300 arbeiders van de fabriek meedoen met de staking. Momenteel wordt er gestaakt door de ploegendiensten waardoor er eigenlijk geen productie mogelijk is. De HEMA heeft al moeite om voldoende rookworsten in het schap te krijgen en Rutte, Segers en Buma geven nu ff niet thuis en hangen hun (VVD-Gordon)-worst dagelijks  in de reet van de arbeiders.

Maak een einde aan de’ Rat in pak- race(Video) van t&Co’ naar de ‘Bodem met Jan met de Pet’ en Stem op de Stem van de Straat Partij(Video).

 

11 antwoorden »

 1. Ben niet voor Europese integratie, maar hij maakt het helemaal bont door heel de wereld binnen te halen.
  Dit is een aanslag op het milieu en welzijn van de burgers, voor mij part aanhouden deze belasting om te investeren in milieubeheer?

  Like

 2. Waar moeten Gordon en Onno hun worsten vandaan halen, nu die stevige stampers in Oss ff geen zin hebben? Voor hen is ’t vol cont(inu). Een chorizo verdwaalt in Gordon en Onno verslikt zich in ’n droge boerenworst met kruidnagelen. Wil liever ’n sappig exemplaar. Gordon moet 24/7; anders wordt ie in(cont)inent. Vindt Linda prima voor haar nieuwe Racekak show met Johnnie jr, Gordon en La Paay als jury. Paay weet ’t nog niet, want heeft op dit gebied geen ervaring, zei ze.

  Like

  • Dit gajes regeert Nederland al decennia lang. Niet uitgesloten mag worden dat Rutte de verkiezingen dankzij stemfraude gewonnen heeft. De hebzuchtige elite graait verder en breidt tegelijkertijd het aantal gevangenissen uit. Het absolute fascisme is Nederland ten deel gevallen.

   Like

  • LS…

   Wat die Romeins Katholieke Khazaren flikkers door de eeuwen heen met kinderen uitvreten daar wordt niet over nagedacht… Sinterklaas is de verpersoonlijking van Roomse terreur en die Piet hangt er gewoon bij en is de l#l… De l#l van Sinterklaas wel te verstaan. Het kinderleed dat elk jaar wordt veroorzaakt voor de kinderen die weer helemaal niets krijgen is al helemaal hemel schreiend en wordt nooit vergeten en een leven lang meegedragen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.