Elitaire Misdaad

Heil Netanyahu: Alle Juden Israël in en Alle Schwarze Aus.Trump: Great!

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Nazi-Racist -Netanyahu’ wil 40.000 Schwarze het land uitgooien alsof hij Hitler is. ‘Mad Dog Trump’ twitterde dat hij er vierkant achter staat.‘Nazi-Racist Netanyahu’ wil 40.000 Afrikaanse Schwarze migranten het land uitzetten en ‘opvangen’ in andere landen niet onder het oude Hitler motto van:” Alle Juden er aus”, maar onder het nieuwe motto van Netanyahu: Alle Schwarze aus.Blanke Afrikanen mogen altijd blijven. Dat heeft de grote vriend van ‘Mad Dog’ Trump Premier ‘Nazi- Racist-Netanyahu ‘zondag hysterisch dr. Goebbels gebrald. Netanyahu beschouwt Schwarze vluchtelingen uit Eritrea en Soedan als illegalen Juden  Schwarze. Slechts hoogst zelden krijgen Schwarze asiel. Volgens Israëlische media heeft Netanyahu met Rwanda en Oeganda een ‘Slaven-deal’ gesloten over de opvang van de Schwarze. Hij schijnt bij  de Dictators miljoenen Schwarz op hun Zwitserse bankrekeningen hebben gestort en dat lezen wij eerdaags bij de volgende Panama Papers en/of Paradise Papers(Video). Het is niet bekend of zij direct de Schoorsteen pijp in gaan, maar er sterven  mensen aan de lopende band in Oeganda door de grondstoffen Oorlog die al een decennia aan de gang is ( 5 million people in Congo since 1990(Video.).

 

En in Rwanda heeft recentelijk een Genocide plaast gevonden die niet onder doet voor de Joden vervolging door Hitler. Dus moet Natanyahu hebben gedacht  dat deze twee landen goede bestemming zijn voor de Schwarze.  De Corrupte Netanyahu wees op internationale ‘Nazi-verdragen’ die het schuiven met vluchtelingen toestaan en dat heeft tijdens de Tweede Oorlog honderd duizenden Joden het levens gekost. Vluchtelingenorganisatie UNHCR is bezorgd over de Schwarze plannen van Netanyahu, maar durfde verder net al te veel te zeggen omdat zij bang zijn voor VN ambassadeur ‘Crazy-Nikki Haley’ van ‘Mad Dog Trump’ die standaard altijd achter Netanyahu staat wat hij ook doet.Overigens kan Netanyahu Hitler wel een hand geven, want die was ook niet al te gek op Schwarze, want die zag hij als Untermenschen.

 

4 antwoorden »

  1. LS…

    Het kan niet vaak genoeg gezegd worden ! 98 % van de Joden die zich Joden noemen zijn geen Joden maar Ashkenazi Khazaren met de nadruk op Nazi ! Lees de geschiedenis zo lang het nog kan ! Aan de andere kant zie je het hele Nazidom instorten inbegrepen de NWO en de rol die Trump daarin speelt is nog steeds niet helemaal duidelijk !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.