Elite -Pedofielen

#Metoo-Timmermans: Ik ben als kind misbruikt vandaar dat ik nu andere misbruik.

(van onze ‘BN-Hoeren-Metoo’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De PvdA ‘Graaier en Naaier Eurocommissaris Timmermans’ huilend :”Ik ben ook een BN-er, nee sterker ik ben zelfs een ‘EU-BN-er en dus ben ik wel verplicht als BN-Hoer van het ‘Groot-(VVD)-Kapitaal’ als hun ‘MH17- Huil-Komediant ‘om ook mee te Corstius-#Metoo –en(Video)“. Daarom heeft hij in een ‘Huil-interviewtje’ met de Italiaanse Vod ‘La Stampa in de Konté‘ gebrald dat hij als kind net als de Stem van de straat Partij’ Partijleider ing Steve Brown’ misbruikt is door Pino(Video). Hij moedigt andere slachtoffers van misbruik aan uit te spreken met hem over wat hen is overkomen en het daarna met hem na te spelen in bed.

 ‘Elite-Pedo-BN-Gate’ staat wijd open: Hoffman randde 17-jarige(Video) productieassistente aan.
Het is iets dat je je hele leven met je meedraag Hulie,huilie die vuile Rapist-Pino”, aldus Timmermans in het Italiaanse Vod ‘La Stampa in di Konté’. Hij reageert daarmee op het nieuws over ‘Weinstein en Johnny de Mol’ en Franciscus van Jole& Matthijs van Nieuwkerk& (Video)  vele tientallen mannen, vrouwen en kinderen hebben misbruikt. Veel gedupeerden BN-Hoeren  spraken de afgelopen weken over het misbruik door o.a.’ Media-Maffia Bazen’ en NPO/VARA- presentatoren. Timmermans bralt in het ‘Corstius-#Metoo- interview’ dat hij hen ‘erg dapper’ vindt en impliceert daarmee dat hij zich zelf ook erg dapper vindt. Wat Timmermans precies is overkomen, blijft onduidelijk, zoals alles aan die ‘PvdA-Huil-man’ onduidelijk en ranzig is. Maar wat wel bekend is dat hij zich dagelijks minimaal in zijn kont laat knijpen( of dieper in de kont) en aflebberen door Juncker. Daarover sprak hij niet met de krant.

Seksuele intimidatie door o.a. CDA-Europarlementariër ‘Miss-Black-Giggolo-bonnetje- Schreijer'(Video) en ‘Lebber-Psychoot Juncker’ en hysterische -Guy Verhofstadt&’D66 -Natte Doos- Sophie ’t Veld’ (Video) De corrupte Europese Commissie kondigde eind vorige maand een onderzoek naar seksuele intimidatie aan, behalve die van Schreijer, Juncker en Guy Verhofstadt. De corrupte commissie wil daarmee nagaan of overheden, bedrijven en organisaties de bestaande regels op dit gebied wel uitvoeren, terwijl iedereen al jaren weet dat zij dat niet doen. Het Kul-onderzoek naar de bekender weg is een reactie op de #MeToo-campagne.

Shocking: Willem Holleeder Kindermoordenaar (Video). Matthijs van Nieuwkerk ontmaskerd bij DWDD met #metoo stagiaire. SvdS afl 7

 

 

 

 

17 antwoorden »

 1. Vindt ’t heerlijk wanneer Juncker z’n kale schedel aflebbert/-likt/-zuigt. Elke dag wast ie die kale toet flink met glans shampoo. Glimt als ’n spiegel en heet “uit je dak gaan”.

  Like

  • Orale Autohomogene Euro-Monomasturbanten-Syndroom van Juncker, afkorting: OAEMS.

   Een sexueel ongeneeslijke ziekte, die men kan oplopen als men te lang leeft in een gebied met veel internationale corruptie en hypocrisie.

   Bovendien zeer besmettelijk !

   De ziekte wordt overgedragen door overdreven orale begroetingen en soms via aanraking van de huid met besmet zwart geld uit Zwitserse bankkluizen.

   Like

  • Nee, misbruikt worden is franske zijn probleem niet.

   Die vindt het lekker, telkens weer. DENK dat ie zo verknipt is, dat hij niet eens weet wat hij met een echte vrouw zou moeten. Laat staan haar gelukkig maken.
   Die valt op ouwe, valse scharminkelige viespeuken. Vroeger ook al, hij raakt er niet over uitgetwitterd.

   Arme paters en priesters.

   Zeg het niet vaak, maar vond dat nu wel gepast.

   Like

   • En dat dorpje in Limburg, waar die opgroeide. Dat was werkelijk het enige dorpje ter wereld, waar de kindermisbruik, zelfs voor de katholieke priester te gortig en massaal was.

    Ja, toentertijd werd dat door het Vaticaan als een hedendaags wonder bezien.
    Daar zijn ze op teruggekomen en ik betwijfel het of de katholieke kerk daar nog wel bestaat.

    Want werkelijk, niemand wou daar meer voorganger zijn.

    Toen was misbruik nog wel een probleem voor franske.

    Like

   • Als franske weer in de buurt aan het hangen/ loeren was. en plaatselijke priesters en paters ah stalken was, ja. Dan doken al die gristelijke voorgangers direct, en stante pedo de kast weer in.

    Dat werd me altijd een duw/douw en trekpartij, want die Kasten zaten vol met lijken. Soms letterlijk.

    Als je de Katholieke Kerk eens wob’t, dan vind je de bestelde (nog) grotere (in de) kast facturen. precies rond de tijd dat fransje onaangelijnd naar buiten mocht (toen was ie 9).

    Like

   • onaangelijnd naar buiten mocht (toen was ie -neger).

    ’t Moet wel een beetje racistisch blijven, anders is het niks aan voor d’66/ GL.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.