Elitaire Misdaad

Twee prominente journalisten VS beschuldigd van ‘Weinstein-Jonnhy de Mol aanrandingen’.

(van onze BN-Hoeren metoo redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nederland is Moreel totaal naar de Klote:’Onno–Schandknapen-Hoes’ weer ‘Graai en Naai Burgemeester(Video).
Twee prominente journalisten zijn in de Verenigde Staten beschuldigd van ‘Weinstein-Jonnhy de Mol-aanrandingen’. Het gaat deze keer om verslaggever Glenn Trush van het ‘Crazy-Witte Huis’ van aanrander ‘Mad Dog Trump’ van de ‘Pedo-Bill Clinton- aanrander- The New York Times’(Video). En Charlie Rose, die op de publieke omroep CBS (zeg maar de equivalent van de NPO/VARA/Joop.nl) een gerenommeerd ranzig interviewGrachtengordel-Bral-programma’ heeft en een ochtendshow met een ‘Stijve Boner’ (The Morning Boner.) presenteert bij CBS.  Maar anders dan in de US  zijn de Rapist Franciscus van Jole en Matthijs van Nieuwkerk zijn nog steeds niet geschorst door de NPO/VARA en hun programma’s niet stil gelegd.

Trek de hele ‘Weinstein-Johnny de Mol- Beerput’(Video) open net als de Stem van de Straat doet!(Video)

ING vervangt de ene Perverse ‘Pedo-Elite-Boef Spacey’ met een ander ‘Perverse-Elite-Boef Eurlings(Video) .
Ook  de Alles neukende ‘Dwerg Johnny de Mol’ is nog steeds de Man bij het ‘Tokkie-bejaarde-vrouwen’ Blad Vod Linda en ‘RTL- Riool-Boulevard’ en bij de ‘ZombieTV- RTL’ van zijn Papa ‘Maffiaboss John de Mol’.

Our Leaders are Sex Perverts:’Weinstein& De Mol ‘Sexual Behavior Typical of Illuminati&Bilderberg(Video).

‘Rapist Thrush’ is geschorst door de krant en CBS heeft de ‘Charlie Rose-Boner-show’ per direct stilgelegd. Ook CBS heeft ‘Rapist Rose’ geschorst. De 75-jarige Rose wordt door acht verschillende vrouwen beschuldigd en  de PvdA’ EU-Huil-Mh17-Komediant Frans Timmermans'(Video) van seksuele intimidatie en aanranding. De vrouwen zijn in de leeftijd van 21 tot 37 en het misbruik zou hebben plaatsgevonden vanaf eind jaren 90 tot in elk geval 2011. Rose zou stijf van de cocaïne in hun aanwezigheid naakt hebben rondgelopen, hun borsten en billen hebben vast gepakt en de vrouwen in hun kruis hebben gegrepen net als de ‘Subsidievreter Francisco van Jole’ (video)  en de ‘Staats-(subsidie)-Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ en de ‘Dwerg-Johnny de Mol’ aka “Waar is de LUL van Johnny”  al jaren straffeloos doen wanneer het ze ff uit komt.

3 antwoorden »

  1. En Bill Clinton is ook weer beschuldigd van hevige sexuele escapades met ’n privé jet v/e pedo vriend genaamd Air Fuck One. Zijn naam wordt thans gespeld: Cli(n)t(on).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.