Media-Maffia

Gordon gaat trouwen voor de Kijkcijfers met een Aap in het Haagse Torentje van Rutte.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘VVD-Wurgcontract’ voor nieuwe ‘Riool-Showbizz –liefde’ ‘Junkie-Gordon’.Nederland is Moreel totaal naar de Klote:’Onno–Schandknapen-Hoes’ weer ‘Graai en Naai Burgemeester(Video).
De nieuwe liefde Schandknaap van ‘Junkie Gordon’ het billenmaatje van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ wordt zeker geen ’Golddigger’ in de ‘Zombie Tv-Show’ voor de (demente) bejaarden. Daar zorgen de ‘Riool-presentator’ en de ‘Maffia-producent’ John de Mol wel voor, blijkt uit geheime documenten van het ‘RTL-Riool-programma’:” Gordon gaat trouwen voor de Kijkcijfers met een Aap”, in bezit van De ‘NSB-Telegraaf’ en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Talpa had aanvankelijk nog de nodige moeite om geschikte kandidaten Apen te vinden. Geen hond melde zich aan. Derhalve waren zijn gedwongen om een bekend berucht #metoo casting ‘Demmink-escortbedrijf’ in te schakelen en in eerste instantie kwam daar alleen Hugo Brandt Corstius en Pino op af(Video), maar die was echt niet geschikt voor de Kijkcijfers.Van het huwelijks ‘Wurg-(sexs)-contract’ dat de ‘BN-Hoer Gordon’ zijn nieuwe liefde Aap gaat voorleggen, spat de romantiek niet af. ‘Junkie Gordon’ schermt zijn hoerig bezit zorgvuldig af. Ook uit de deelnemers Sex Slaven-overeenkomst van de ‘Witwas producent Talpa’ van ‘Maffiabaas John de Mol’ blijkt dat de kandidaten Schandknapen het maar voor één ding hoeven te doen: liefde cocaïne. Want financieel houden ze er niets aan over, behalve pijn in hun gat, mond en hun neus en dat ze Vet verschut staan.Pikant is wel dat Gordon zijn receptie van Rutte mag houden in het ‘Haagse Torrentje’ en dat CDA ‘Lord Buma’ en de CU ‘Incest- Bijbelbelt-Boss Segers’ als getuigen zullen optreden, al dan niet met een kurk in hun corrupte Christelijke Duivelse ‘Shell-reet'(Video). De corrupte VVD Burgemeester ‘Onno-schandknapen-Hoes’ zal het’ Nep en Fop Riool- huwelijk’ voltrekken. De ‘Insluip-Geilneef-Junkie Peter R. de Vries(‘Video) van John de Mol zal de cocaïne verzorgen en de beveiliging voor zijn rekening nemen.

15 antwoorden »

 1. Sinds Gordon op ’t homo eiland Mykonos van achteren werd aangereden en zijn sluitspier dienst weigert, is er geen houwen meer aan. Een mer a boire ofwel je verzuipt erin! Laden en lossen!

  Like

 2. Gordon ging de afgelopen maanden met 12 mannen anaal sex aan, waaruit vijf huwelijkskandidaten werden gekozen. De presentator geeft vandaag zijn ja-woord aan horeca-ondernemer Rogier, financieel manager Gerben, de Italiaanse steward Manuel, sportschooleigenaar Roy of het Vlaamse medium Maarten. 

  Like

 3. En wéér duikt een nieuwe naam op in de stroom onthullingen over ongewenste intimiteiten in de entertainmentwereld. Filmmaker en jeugdserieregisseur KARST VAN DER M., echtgenoot van LENIE ’T HART, werd jaren geleden al ontmaskerd en veroordeeld als kindermisbruiker. De top van de NCRV hielp bewust mee het schandaal in de doofpot te stoppen, maar worstelde met een groot dilemma.

  Like

 4. Van het huwelijkscontract dat de Bekende Nicht zijn nieuwe nep liefde gaat voorleggen, spat de romantiek niet af. Gordon schermt zijn niks zorgvuldig af. Ook uit de deelnemersovereenkomst van producent Talpa blijkt dat de kandidaten het maar voor een ding willen doen: homo sex . Want financieel houden ze er niets aan over. met te weinig reclame inkomsten en lage kijkcijfers.

  Like

 5. Linda de Mol heeft tijdens de uitvaart van haar vader John de Mol sr. een ged(n)icht van Gordon voorgelezen….als dank voor zijn sex met john de mol sr.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.